Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Costa Bravan matkakokemukset ja vinkit

Kokemuksia Costa Bravasta!!

Vieras    19.06.2009    Costa Bravan muita vinkkejä    Costa Brava

Olen käynyt siellä ( Sant Feliu de Guixelos , Platja de Aro , Llafranc ja S´Agaro. Se on niin sanotusti karu mutta aina vihreä elue kiitos läheisen vuoriston pienempi Les Gevarres ja isompi Pyreneet ( Ranskan ja Espanjan rajalla jossa sijaitsee muunmuassa kääpiö valtio Andorra) Olen käynyt siellä ensi kerran v-75 elikä niin sanotun vanhan vallan aikana ja säännöllisesti siitä lähtien ja asuen alueella v-07 n,vuoden ajan. Katalaanit ovat työteliäitä ja aikaansaavia. Sieltähän tulee melkein 2/3 osaa maan tulosta. He ovat kyllä aika tietoisia siitä! Rannikko kaupungeissa on paljon valinnanvaraa on turistirysiä ja rauhallisia kaupunkeja ja kyliä. Kokemukseni mukaan ensin ei mikään toimi mutta kaikki kyllä järjestyy ja palvelu on hyvää jos ei erinomaista!!! Terveystoimi ja apteekit toimivat loistavasti jos on vaan eu-sairasv-kort. Lääkkeet ja muut ovat tosi edullisia. Niinhän se on että maassa maan tavalla!!!!!

Majoittumisesta , valinnanvaraa on määrätönmäärä pois lukien sesonki joissain kohteissa. On rannikolla ja vuorilla kunkin maun mukaan. Itse suosin pieniä perhe hotelleja tai taloja vakiasujien keskellä. Liikenne yhteydet lentokentiltä (barcelon, girona) toimivat hyvin. Autoliikenne sujuu isoilla teillä hyvin ja pienillä kohtalaisesti. Vuorilla täytyy olla tosi tarkkana. Elikä maassa maan tavalla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oletko vieraillut Costa Bravassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.