Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Chiang Maissa

Myyjä katosi mustaan pakettiautoon - maksoin hänet vieneille "goriloille" ja liukenin ÄKKIÄ paikalta.

Pohjois-Thaimaassa, Chiang Maissa kävi erään kerran "hassu" juttu. Olin iltamarkkinoilla (tosi kiva tapahtuma muuten, toistuu joka ilta). Ostin eräästä kojusta sijoitusmielessä useita käsintehtyjä lamppuja. Oikein nättejä. Myyjä oli ihan normaali, ja tingimme siinä kumpaakin miellyttävän hinnan. Yhtä-äkkiä miekkonen valahti kalpeaksi juuri kun olin kaivamassa rahaa esiin. En endes ehtinyt tajuta mitä tapahtui, kun kauppiaan molemmille puolille oli tullut iso korsto. Toinen tarttui myyjää toisesta, ja toinen toisesta kainalosta. Jäin suu auki toljottamaan kuin Ö aapisen laidassa, kun korstot veivät kauhusta kankean myyjän väkisin kahtapuolta iltaruuhkaisen kadun yli. He heittivät miehen mustan pakettiauton takaloossiin, jossa näin muitakin tällä tavoin "vangittuja", murheellisen näköisiä ihmisiä. Auton ikkunat olivat tummennetut ja takaovet paiskattiin kiinni. Itse olin pakannut ostokset rinkkaani jo ennen välikohtausta, mutten ollut ehtinyt maksaa. Toinen korstoista tuli kovistelemaan rahoja minulta, ja minun piti vakuutella hänelle, että todella olimme tinkineet lamppujen hinnan niin alhaiseksi. Mies ei ottanut uskoakseen, mutta otti lopulta kukkuisena rahat ja katosi paikalta. Minäkin katosin paikalta heti kun olin saanut rahat käsistäni, ei huvittanut jäädä siihen möllöttämään. Sitä kauppiasta tuskin näemme enää. En tiedä, oliko kyseessä laittomien siirtolaisten siivoaminen, suojelurahojen maksun laiminlyönti vai mikä. Ajattelin, että on terveellisempää olla kyselemättä!

kaksi samannimistä hotellia Chiang Maissa

Hei, tämä nyt ei suorastaan on VAARA, mutta siitä voi saada pienen kiusallisen ONGELMAN. Menimme Chiang Maihin junalla Bangkokista ja juna-asemalta lähdimme tuk tukilla hotellia etsimään. Olimme löytäneet netistä kivan North Top- nimisen hotellin, johon pyysimme kuskia ajamaan. Kuski oli hieman hukassa ja kysyi pari kertaa neuvoa. Lopulta hotelli löytyi, pihalla oli uima-allas ja vuori siinsi somasti horisontissa. Huoneet olivat sangen rupuiset ja nuhjuiset (puhtaat kuitenkin). Jotenkin olimme hämmentyineitä. Ai tällainenko tämä olikin, onkohan täällä torakoita? Hotelli oli syrjässä joidenkin sivukujien perällä. Samana päivänä kävi ilmi, että parempi hotelli paremmalla paikalla olisi ollut se, jonka löysimme netistä! Kyseessä olikin siis North Top HOTEL; se mihin tulimme ensin oli vain North Top. Että tällainen hassu kömmähdys. Jäimme yhdeksi yöksi tähän "väärään" hotelliin ja heti seuraavana päivänä menimme oikeille sijoillemme :)

Oletko vieraillut Chiang Maissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.