Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Cha Amista

Cha-Amin paras (jalka-)hierontapaikka on The Home Star

Vieras    19.12.2017    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

Sijaitsee Methavalain ja Golden Beach-hotellien välissä rantakadulla. Olimme viikon Cha-Amissa Bangkokin jälkeen ja kävimme joka päivä Home Starissa. Listan ulkopuolelta sai Therapeutic massage (600 bathia 1 h), terapeutti paikallisen sairaalan fysioterapeutti Mo. Useamman kuukauden Suomessa hierojalla käyneenä toimistotyöläisenä ei juuri apuja, mutta Mo laittoi olkapäätä kerralla kuntoon.

Thai-hieronta ja jalkahieronta (sis. akupisteiden painelun) 200 bahtia tunti. Paikka todella siisti, kaikki työntekijät ammattitaitoisia, omat suosikit Mona ja Mo, ja ilmastointi on. Puhuvat hyvää englantia ja Bangkokiin verrattuna laatu katossa ja hinnat matossa.

Vahva suositus.

cha am

tonihalttunen    27.06.2010    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

mukava paikka

Cha-am beach asuntovuokraus

Vieras    12.09.2009    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

Oli meille todella hyvä ja edullinen aivan rannalla toimiva tukikohta.Siistit huoneet ja kaikki toimi avainten saannista huoneen luovuttamiseen asti 3kk erinomaisesti.suosittelen omatoimi matkailioille kohdetta.

hieno paikka vaikka lapsiperheelle

laattamies    29.04.2009    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

olimme hotelli tipmanissa ja siellä palvelu oli upea ja joku kysyi millainen siellä olis olla lasten kans ja tässä vastaus todella helppoa ja paikka on mielestäni just sopiva ei ole rannatkaan liian syvät ja altaita on monta+ei melua eikä juoppoja pörräämässä.

todellakin paras merinäköala

laattamies    29.04.2009    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

olimme hotellissa jossa muistaakseni n 20 kerrosta /15 paikkeilla ja sieltä näki hyvin kauas ,upea ja iso parveke+

Takuu varma aurinko ja ihanat ihmiset

Vieras    23.06.2008    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

Hei!

olen lähdössä kolmatta kertaa cha-amiin. Aiemmin olen käynyt pattayalla ja bangokissa,mutta cha-am on ehdottomasti paras näistä. Paikka on pieni ja rauhallinen mutta löydät kyllä kaiken tarvitsemasi. Vaikka yö-elämä on hiljaista niin halutessasi löytyy kyllä menoa ja meininkiä pitkälle aamuyöhön. Kyselet vaan rohkeasti paikallisilta,he kyllä neuvovat. Kaikki on tosi edullista,vaatteet,ruoka,juoma,palvelut hieronnasta kauneushoitolaan . Ja suosittelen lämpimästi räätälin palveluja. Asiointi on helppoa ja luotettavaa. Ja saat todella hyvälaatuisia mittatilaus vaatteita.Itse olen teettänyt useita vaatteita itselle ja lapsilleni(pukuja,paitoja.mekkoja) ja olen ollut tosi tyytyväinen. Jos harkitset puvun teettämistä niin käy ainankin katsomassa Guru tailluerin palveluita.Siellä sinua palvelee räätäli nimeltä Vinny,erittäin miellyttävä ja rauhallinen intialainen mies,eikä tyrkytä väkisin mitään.Suosittelen.(osoite on ruamjit road 222/22 golden beac hotellin läheisyydessä).

Enää vajaa kaksi viikkoa lähtöön,tällä kertaa viivyn kolme viikkoa,aikaisemmat reissut vaan kaksi ja tuntuu että aika loppuu aina kesken. Odotan taas innolla sitä lämpöä ja ystävällisyyttä jota cha-am huokuu. Aurinko,meri,lepoa ja ehkä vähän juhlintaakin.

T:Maija

Oletko vieraillut Cha Amissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.