Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Cascaisin matkakokemukset ja vinkit

Portugalin kevät

Vieras    24.03.2010    Cascaisin muita vinkkejä    Cascais

Maaliskuun puolessavälissä säät mukavan lämpimät (+20-23) ei kuitenkaan liian kuuma. Golffaajille varmaankin juuri passelit kelit. Itse emme harrasta golffia, mutta Atlantin upeat rannat, miestä korkeammat aallot ja idyllinen kalasatama hivelivät silmiä ja antoivat mielen levätä. Hotelli oli meren rannalla. Kun käveleminen väsytti Segwayn vuokraaminen oli hauskaa vaihtelua.

Portugalilaiset ovat ystävällistä ja vieraanvaraista väkea, mutteivät tungettele (vrt. Thaimaa).

Kala-allergikon painajaispaikka, ravintolassa muille asiakkaille kuljetetaan mitä upeampia kala-annoksia. Itse jouduin tyytymään vaatimattomampiin liharuoka-annoksiin, joiden valmistaminen ei ole oikein portugalilaisten heiniä.

Auton vuokraaminen oli helppoa. Jos otat oman navigaattorin mukaan, se kannattaa päivittää juuri ennen lähtöä. Navigaattori tiesi hyvin Cascain, Sintran ja Lissaboninkin vanhat kadut, mutta koko ajan rakenettavista pikateistä sillä ei ollut hajuakaan. Siksi esim. matka Vasco da Gaman sillalle tuotti pieniä vaikeuksia.

Cascaisin rannat ja retket

Vieras    18.01.2010    Cascaisin aktiviteetit ja harrastukset    Cascais

Todella upea paikka ! Ihastuin cascaisiin heti kun pääsimme hotelliimme. Hotelli oli tosi hyvän hintainen, hyvällä paikalla ja todella ystävällistä henkilökuntaa. Cascaisissa on monia upeita rantapoukamia, joilla kannattaa käydä ! Suosittelen, että vuokraa auton ja tekee päiväretkiä Cascaisin lähellä oleviin kaupunkeihin esim. Sintraan, Lissaboniin ja Estoriliin. Sintra oli kiva paikka, siellä oli rauhallista ja upeita linnoja. Cascaisissa voi myös pelata colfia ja harrastaa kalliokiipeilyä, joka on tosi kivaa veden yllä. Jotkut ravintolat ja hotellit olivat hiukan kalliita, mutta ostokset ja muut olivat suhkon halpoja. Lennotkin eivät ole kamalan kalliita. Kannattaa kävellä Cascaisista Estoriliin rannikkoa pitkin, koska maisema on tosi kaunis.

Tyylikäs

Vieras    31.03.2009    Cascaisin hotellit    Cascais
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Hotel Quinta da Marinha Resort

Hyvätasoinen hotelli. Varsinkin respassa ystävällinen palvelu. Hotellin ravintoloissa kalliit hinnat eikä erityisen hyvä palvelu.

Kävelymatkan päässä vain yksi, kohtuuhintainen ja mukava italialainen ravintola + leipomo ja minimarket. Muut ravintolat hiukan kauempana (Cascain keskustassa).

Golfareille oikein hyvä asumispaikka.

Arvosana hotellille:

Hyvä Golf hotelli

jaaltonen    23.02.2008    Cascaisin hotellit    Cascais
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2004 | Hotelli: Hotel Quinta da Marinha Resort

Hotelli OK. Palvelut standardin mukaiset. Golf kenttä OK. Ympärillä paljon muitakin kenttiä, johon pääsee hyvin jos on vuokra auto.

Hotelli on kallis.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Cascaisissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.