Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Cairnsissa

Ihana lomakaupunki

Aivan ihana kaupunki, jonne sydämeni jäi!

Kaupunki on kaunis, ja sieltä on hyvät yhteydet suuntaan kuin toiseenkin.

Ilma oli välillä vähän liian kuuma (kävin toukokuussa), mutta onneksi oli uima-allas ja meri vieressä koko ajan. Käytiin myös snorklaamassa Suurella valliriutalla, mikä oli todella hieno kokemus! Tuli myös käytyä Kurandassa, kylässä keskellä sademetsää, mihin mentiin vanhanaikaisella maisemajunalla ja takaisin tultiin köysiradalla, josta oli hienot näköalat alla olevaan sademetsään. Kurandassa tuli myös halittua koalaa ja siliteltyä kenguruita.:-)

Keskustassa oli myös paljon kauppoja ja ravintoloita, joissa oli kaikkea sorttia. :-)

Retkeilyä Cairnsista

Vieras    23.10.2011    Cairnsin aktiviteetit ja harrastukset    Cairns

Cairns on helppo kaupunki lähteä järjesteyille ja omatoimiretkille. Itse kävin järjestetyllä koralliriuttaretkellä ja krokotiilisafarilla. Cairnsin satamassa on terminaali, josta voi ostaa lippuja laivalla tehtäville retkille. Sieltä pääsee myös saarille, kuten Green Island ja Fitztroy. On huomattavasti edullisempaa olla hotellissa Cairnsissa ja retkeillä päivän eri kohteissa. Lake Streetilla on bussiasema, josta pääsee edullisesti esimerkiksi Palm Coven huippurannoille tai vuoristoon Kurandaan.

Ehdoton kohde on koralliriutat!

Monenlaisia aktiviteettejä Ausseissa

söpö    31.03.2009    Cairnsin aktiviteetit ja harrastukset    Cairns

Olin kuukauden kielimatkalla Australiassa pari vuotta sitten. Tekemistä siellä riitti. Minä kokeilin mm. riippuliitoa joka oli aivan mahtavaa! Näki koko idyllisen Cairnssin taivaantuulista :) Lisäksi sain mahdollisuuden mennä sukeltelemaan suurelle valliriutalle, joka oli upea näky jota en tule ikinä unohtamaan! Koralleja silmin kantamattomiin ja mitä erilaisimpia kaloja :) Kävin myös eläintarhassa, jossa näin mm. elämäni ensimmäiset kengurut ja pääsin niitä silittämäänkin!

Oletko vieraillut Cairnsissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.