Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Cabaretessa

Loistava valinta

Vieras    06.07.2008    Cabareten hotellit    Cabarete
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Azzurro Club Cabarete - All Inclusive

Hotelli on loistavalla paikalla, aivan rannassa. Ranta on surffareiden suosiossa, sopivan tuulinen.Uimista ajatellen ranta on liian aallokkoinen, mutta hotellilla on hyvät, siistit uima-altaat.

Rantaa on täynnä elämää. Sitä pitkin oli kiva käveleskellä ja välillä saattoi poiketa rantabaareihi/kahviloihin.

Illalla aukesi rannalle useita ravintoloita. Ruoka niissä oli kohtuuhintaista, jos välillä haluaa kokeilla muutakin, kuin oman hotellin tarjontaa. Osassa paikoista oli illalla (yöllä) disco ja tunnelma niissä tosi vauhdikas ja rento. Ja tämä kaikki kävelymatkan päässä.

Silti discon melu ei kantautunut hotellihuoneeseen saakka.

Henkilökunta oli ystävällistä, niinkuin Karibialla yleensäkin ja all inclusive -paketin ruoat ja juomat tosi hyvät ja monipuoliset. Nälkä (eikä jano) ehdi yllättämään. Ruokaa oli saatavilla käytännössä kokoajan ja baari on auki 24h joka päivä.

Huoneet oli siistit ja siivooja kävi joka päivä. Vesijohtoverkosto ei ole Suomen eikä euroopan tasolla ja paine vaihteli. Huoneessa oli myös jääkaappi juomia varten.

Hotelli sijaitsee aivan kaupungissa, joten ostoksille pääsi, kun vain respasta käveli ulos.

Suunnitelmissa on taas ensi tammikuussa lähteä takaisin samaan paikkaan.:)

Miinuksena tästä paikasta oli katukaupustelijat, joita ei niinkään Cabaretessa, mutta suuremmissa kuten läheinen Sosua sai väistellä. Ja kauppiaiden kanssa joutuu tinkimään. Hinnat vaihtelivat tosi paljon samoillekkin tuotteille. Dominikaaninenhan on tosi köyhä maa ja kerjäläisiä näkyi myös.

Suosittelen tätä paikkaa. Hotelli ei ole turisteille tarkoitetussa "lomakylässä", jossa näkee vain toisia turisteja, vaan keskellä Karibialaista elämää.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Cabaretessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.