Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Budapestin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

Sissi

Matkaaja70    05.06.2008    Budapestin nähtävyydet    Budapest

Tammikuu 2008 lento laskeutui Budapestiin illalla. Päätimme pihistellä ja nousimme tavaroinemme paikalliseen haitaribussiin. Seuraavaksi pääsimme metroon ja nousimme maanpinnalle kahden kadun päässä hotellista (Sissi).

7days traveling card on hyvä ostos ja julkisilla pääsee hyvin paikasta toiseen.

Kaupunkina suht samanlainen kuin Praha - samantyylinen arkkitehtuuri. Kirkkoja, taloja, kujia, kauppoja jne.

Euroopan suurin kauppahalli oli hieno koluta läpi, vaikka yläkerran turistirysä pitikin sisällään koju kaupalla samoja tavaroita eri muodossa vain.

Ihmiset ovat ystävällisiä, mutta pientä heittoa näkyi olevan aikataulutuksissa. Esim kalliokirkon piti olla auki vaan kalterit tiukasti kiinni eikä mitään lappuja missään. Harmitti.

Tonava ON iso ;) ja näkemisen arvoinen varsinkin aamu-usvan häipyessä auringonnousun aikaan. Vesipetojen luvattu kaupunki - erittäin paljon kylpylöitä. Katukärreissä myyjät paistoivat "rinkeleitä" - mitä lie, mutta hyvän makuisia. Ehkei niin paljoa nähtävää tammikuussa kuin Prahassa - eli hyvä valmistelu ja oma aktiivisuus mukaan.

-Matkaaja70-

Vinkkejä reissaajille

Vieras    05.03.2008    Budapestin muita vinkkejä    Budapest

Niin... eli, annan tässä nyt kokemuksen jos se auttais sit muita Olin reilaamassa Budapestissä vuonna 07. Voin rohkeasti suositella majoitukseksi Agape Guesthouse, sijainti hyvä suhteessa kaupunkiin, metro lähellä ja sillee... KS. majoitus oli jonkinlainen hostelli, mut todella hyvä oli ainakin 2 hengen huone.... Kauppunki on kaunis, ja Budan puolella erityisesti tuo kuuluisa linnake.. Pestin puolelta löytyy shoppailu ja muu, ku budassa kylpylät.... Hintataso edullinen verrattuna suomeen... vaatteet ja muut, ainakin itse eksyin noihin liikkeisiin..

no joo...

Oletko vieraillut Budapestissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.