Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Brysselissä

Hemisphe´res -ravintola vanhassa kaupungissa

Irene    20.07.2011    Brysselin ravintolat ja baarit    Bryssel

Astuttuamme Hemisphe´ren ovesta sisään, oli kuin olisimme siirtyneet johonkin muuhun maailmaan.

Ravintolan rohkeat värit ihastuttivat. Vahvaa punaista, sahramin keltaista ja turkoosia seinillä ja lamppujen varjostimissa. Valtava Gandhin kuva ja muita mielenkiintoisia kuvia seinillä. Erilaisia patsaita siellä sun täällä. Vanha puulattia jalkojemme alla natisi ja vanhat puupöydät ja -tuolit kutsuivat istumaan. Musiikki oli meille vierasta, mutta mielenkiintoisen kiehtovaa.

Tavallaan ravintolassa oli erilaista tavaraa sekaisin, mutta silti siellä vallitsi sisustuksellinen harmonia. Tunnelma oli nostalginen.

Pikku hiljaa alkoi ymmärtää,että olemme "maailman keittiössä eli world cuisinessa", kuten ravintola itseään käyntikortissaan mainostaa. Ruokalistalla oli Aasian maiden herkkuja.

Tilasimme kanaa pakistanilaiseen tapaan ja riisiä. Kastike oli maukas. Annokseen kuului raikas salaatti. Olimme tyytyväisiä ateriaan. Nautimme vielä täyteläiset maitokahvit jälkiruoaksi.

Lisätietoa: www.hemispheres-resto.be

Oletko vieraillut Brysselissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.