Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Brisbanessa

Jokiristeily

jem    12.01.2009    Brisbanen nähtävyydet    Brisbane

BRISBANE on TODELLA kaunis kaupunki..erityisen ihana on Ferry joka kulkee kanaalia pitkin joka pv aika myöhaan..siihen voi hypätä kyytiin ja taas pois jos on ostanut passin..ei ollut edes kallis..iltavalaistuksessa erityisen hohdokasta :)

Moreton Island

Vieras    11.11.2008    Brisbanen nähtävyydet    Brisbane

Päiväretki Moreton Islandille:

- kannattaa mennä päivän ensimmäisellä lautalla klo 7 aikaan (saa nauttia rauhallisesta aamusta) esim. Tangalooma Wild Resortin lauttaa ($40/hlö)

- kannattaa paikka lautalle varata hyvissä ajoin etukäteen (turisti-info auttaa).

Loma-aikoina on ruuhkaa. Viimeiselle lautalle jääminen (n. klo18:30)maksaa erikseen (2008) n. $50/hlö lisää mutta silloin näkee lauttarannassa rantaan uivien delfiinien syötön ja erillisestä maksusta myös siihen voi osallistua. (Delfiinit ovat meressä eläviä, ei altaassa.)

Oikein ihana paikka, suosittelen lämpimästi Brisbanessa vieraileville. Pitkää rantaviivaa silmän kantamattomiin, rauhallista. Samalla näkee miten aussit viettävät rantaelämää: Autolautalla saarelle, neliveto-autolla rannalle, ajetaan rannalla ja katsotaan sopiva paikka leirille ja sitten grillit ja katokset autosta puiden suojaan ja sitten vaan uimaan, chillaamaan ja barbeque -partyjä pitämään.

Moretonin saari

Vieras    12.02.2008    Brisbanen nähtävyydet    Brisbane

Olimme siellä kolme päivää, asuimme aivan mahtavassa talossa jonka olimme vuokranneet. Näimme joka ilta delfiinejä turkoosin värisessä meressä. Vietimme päivät snroklaamassa kauniita kaloja ja ottamassa aurinkoa. Hurjemmat kävivät kokeilemassa riippuliitämistä, aivan mahtava kokemus!

Oletko vieraillut Brisbanessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.