Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Bratislavassa

Shoppailu

Vieras    11.07.2013    Bratislavan ostokset    Bratislava

Bratislavassa on paljon isoja kauppakeskuksia, niissä hintataso on kuitenkin korkea. (Paljon ketjupaikkoja kuten H&M, Lindex joissa kansainväliset hinnat) Vaateostokset kannattaa tehdä keskustassa tai isoissa päivittäistavara kaupoissa (kuten Tesco, Carrefour) Itse ostin Tescosta kenkiä 5 euron hinnalla.

Yksi missä kannattaa myös käydä on My Bratislava (Kamenne nam.1) se on 4 kerroksinen tavaratalo. (Valikoima kuin Stockmannilla.) Alennusmyynnistä voi löytää vaikka mitä. My Bratislavan takana on kirpputori jossa KAIKKI maksaa 99senttiä/ kappale. Suosittelen käymään!

Myös bussiaseman yläkerrassa on edullisia vaatekauppoja.

Kannattaa aina pitää käteistä mukana, pienissä kaupoissa ei yleensä käy kortti.

yleisedullinen

valperi    11.05.2008    Bratislavan ostokset    Bratislava

Slovakia on vieläkin 'halpa' EU maaksi. Tosin hintaerot ovat tasoittuneet huimasti 2000-luvun alusta. Tutkimuksia en ole tehnyt, mutta sellainen mielikuva joulukuulta 2007, että hintataso yleensä olisi noin 25-30 % alle sen mihin kotona ollaan totuttu. Yksittäisissä tavaroissa/palveluissa tietysti voi olla suurempiakin eroja. Mutta menneet ovat ne ajat kun ostettiin BIC kertakäyttö sytkäreitä 2 penniä kappale (Suomesakin elettiin vielä markka-aikaa)

Oletko vieraillut Bratislavassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.