Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Bintanilla

Oma ranta mökkimme edessä

Vieras    13.06.2009    Bintanin hotellit    Bintan
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Mayang Sari / Nirwana

Olimme 5 yötä Mayang Sarin ranta chaletissa. Rauhallista, romanttista, pari palmua ja riippukeinu erottivat mökkimme valkohiekkaisesta hiekkarannasta.Meren tyrskyjen äänien lisäksi ei paljon muita ääniä kuulunut.

Rustiikinen asunto riittävän hyvin varustettu ja siisti, kylpyhuoneessa näkyi ajan kulumaa. Merivesi lämmintä ja kirkasta, kertaakaan ei tehnyt mieli päähotelli Nirwanan altaille . Illan tullen lyhdyt ( noin 100 metrin välein) syttyivät samoin kuin mökkien terasseilla olevat lamput. Romanttisen hämärää, ei neonvaloja.Ainoat Mayang Sarin alueella olevat kaupat ovat Polo-paitakauppa ja Minimarket.Päärakennuksessa lisäksi vastaanoton lisäksi ravintola, jossa söimme aamiaisen ja pari kertaa illallisen.Muutaman sadan metrin päässä romanttinen Thai-ravintola sekä Kelong-ravintola( paalujen päälle meren päälle rakennettu). Molemmissa kävimme syömässä ja niitä voi suositella.

Kerran tuli kokeiltua myös jaavalainen hierontahoito alueen spassa. Retkiä alueen ulkopuolelle voi varata, me kävimme Mangrovesuoalueella veneretkellä ja kerran taksilla Tanjung Uban pikkukaupungissa ym. tutustumassa paikalliseen elämään.

Mayang Saria voi lämpimästi suositella rauhallista, romanttista lomaa kaipaaville , ei shoppaajille.Sitä varten on Singapore, jonne menimmekin Bintanilta.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Bintanilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.