Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Barcelonasta

Yleistä Barcelonasta

Marlee1955    27.03.2011    Barcelonan muita vinkkejä    Barcelona

Tulimme juuri Barcelonasta, jossa olimme viikon omatoimimatkalla. Majoitumme lähelle rantaa ja satamaa olevaan melko vaatimattomaan huoneistohotelliin, jossa oli 2 huonetta ja kylpyhuone. Hintaa sisältyi aamiaisbox joka tuotiin joka päivä seuraavaa aamua varten. Sää oli 15-22 asteen välillä, ei satanut. Mielestäni oli tärkeää oppia kulkemaan metrolla paikasta toiseen, sillä pääsee tosi hyvin eri paikkoihin. Metroilla on monta eri väristä linjaa ja kartan saa infosta. Olin ensimmäisenä päivänä turistibussikierroksella, joita on kolme erilaista, maksoin punaisesta reitistä 20 €/pv. Bussin kyydistä voi jäädä pois missä haluaa ja jatkaa sitten matkaa myöhemmin. Hyvin ainakin tuolla punaisella kierroksella näki Barcelonan tärkeimmät nähtävyydet. La Rampla kadulle eksyimme useamman kerran, se on mukava katu, jossa voi seurata katutaiteilijoita ym. Hintataso siellä on aika korkea, Suomen hintatasoa. Museoita ja kirkkoja on jokaisen makuun. Ranta on kesäaikaan mahtava, puhtaaksikin mainittu. Nytkin siellä oli väkeä mm. surffaajia ja auringonottajia. Joku mainitsi aiemmin että pääsymaksut on kalliita, mutta on myös aivan mahtava ilmainen paikka eli puutarhat kun lähtee Kolumbuksen patsaalta ylöspäin kukkulalle, siellä on useita puutarhoja ja varsinkin nyt keväällä puiden kukkiessa ne olivat tosi kauniita. Kukkulalta on hyvät näkymät kaupunkiin. Siellä on monia kauniita rakennuksia mm. museoita ja olumpiastadion. Kahden hengen illallinen yhden juoman kanssa maksoi noin 30-45 euroa, eli ihan Suomen hinnoissa. Viiniä saa kaupoista halvalla jopa 2 €/pullo ja olutkin on edullista. Lento Finnairilla maksoi 217 euroa, meno-paluu ja huoneistohotelli 500 €/viikko. Nyt olen nähnyt kuitenkin jopa 69 €/suunta lentohintoja jollain halpalentoyhtiöllä. Myös vaatteet oli Suomen hintatasoa.

Asuntoja Barcelonassa

Vieras    23.04.2010    Barcelonan muita vinkkejä    Barcelona

Hola!

Haluaisin suositella yritystä joka voisi auttaa sinua käytännön asioissa Barcelonassa. Yritys on Barcelona-home (www-barcelona-home.com) Vieraile heidän nettisivuillaan saadaksesi ajankohtaista tietoa mitä Barcelonassa tapahtuu juuri nyt. He auttavat sinua etsimään asunnon, kouluja, töitä, parhaita klubeja ja juhlia kaupungissa jne. Kun vierailin Barcelonassa ja kaikki oli uutta, he auttoivat minua tekemään vierailustani mielekkään!

Monipuolisesti Barcelonassa

Angora    01.02.2010    Barcelonan muita vinkkejä    Barcelona

Barcelona on ihanan monipuolinen paikka: sokkeloisia kujia, Gaudin arkkitehtuuria, kaupunki- ja rantaterasseja, viilentävä (sää about +26 koko viikon toukokuussa 2009) Välimeren henkäys ja vehreät puistot. Mukavia ihmisiä ja ihania ruoka- ja juomapaikkoja.

Kämppä oli ihan bueno, aivan loistava sijainti ja ihanainen kattoterassi, suosittelen kyllä vuokraamaan oman kodin. Meidän oli täältä: www.apartime.com .

Itse kämppä oli pieni, mutta todella siisti ja mööpelit huippulaatua. Ja se terde! Aurinkoa aamusta iltaan omalla kattoterassilla ja sijainti tosiaan vallan ihanteellinen.

Kauheasti ei mitään nähtävyyksiä suoritettu, kun haluttiin nimenomaan vaan hengailla. Gaudin puisto (Parc Güell) oli ihan jees, mutta suosittelen lähestymistä bussilla tai metrolla - kävely loivaan ylämäkeen hellesäällä otti ainakin allekirjoittaneen nilkalle. Metro- ja bussiyhteydet on muutenkin hyvät, tosin kumpaakin tuli käytettyä vain pari kertaa, koska kaikki oli kuitenkin enemmän tai vähemmän kävelymatkan päässä. Taksia käytettiin vain matkalla kentälle ja sieltä pois.

Ciutadellan puisto (Parc de la Ciutadella) oli aivan ihana ja lähellä rantaa. Haettiin kauppahallista kunnon eväät ja hengailtiin tunti jos toinenkin piknikillä (myös Gaudin puistoon kannattaa varustautua eväiden kera). Kauppahallista sai mm. ihania valmiita hedelmäsalaatteja ja smoothieta mukaan. Paikallisten suosima puisto, johon tullaan hengailemaan ja ottamaan torkut. :) Ideaali tapa viettää päivää, jos edellinen on venahtanut pitkäksi. Samoin ranta on ihanainen ajanviettopaikka, joko ihan veden äärellä rantahiekalla tai sen tuntumassa terassilla.

Suosittelen Barcelonaa lämpimästi, ainakin allekirjoittaneelle se esitteli parhaat puolensa. :)

Hotelli Auto Hogar

sunshine92    11.01.2009    Barcelonan muita vinkkejä    Barcelona

En missään nimessä suosittele tätä hotellia. Aamupala hotellissa oli köyhä, huoneissa ei toiminut ilmastointi ja muutenkin huoneet olivat epäsiistejä.

Oletko vieraillut Barcelonassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.