Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Bangkokissa

Luotettava ja hyvä taksi Bangkok - Hua Hin

Vieras    01.02.2018    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Aivan loistava taksipalvelu! Siirryimme Bangkokista Hua Hiniin (n.3h matka). Varasimme taksin netistä edellisenä iltana ja kaikki toimi juuri niin kuin toivoimme. Kuski oli paikalla toivomaamme aikaan, auto oli siisti ja hinta edullinen (n. 70€). Halvemmallakin toki pääsee heidän kauttaan, mutta olimme varanneet perheellemme minibussin (turvallisuuden ja matkatavaroiden vuoksi:). Autossa oli myös tv, johon saimme valita haluamamme leffat pyörimään, joten matka taittui joutuisasti. Ja sama setti toiseen suuntaan loman lopuksi.

Suosittelen lämpimästi! Heidät löytää täältä: huahincab.com

Lentoasema

mave1948    19.12.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Uusi lentoasema on todella selväpiirteinen ja ei tarvitse ensikertalaisen yhtään pelätä eksyvänsä.

Sky Train

llauraa-    01.10.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Ehdottomasti suosikkiliikennevälineeni Bangkokissa! Nopea, mukava - ja ah niin viileä! Kuin astuisi saunasta jääkaappiin. Mikäs sen mukavampaa.

Tarkempaa tietoa:

www.bts.co.th/en/index.asp

Hurjaa kyytiä

llauraa-    01.10.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Mikä on halpaa, hauskaa ja sellaista minkä muistaa lopun elämäänsä? Tuk tuk-kyyti! Tuplasti jännittävämpää kuin taksimatka, ja painotan sanaa "jännittävä". Tuk tukin kuljettajia ei tunnu oma, eikä myöskään matkustajien henki liikuttavan pätkän vertaa. Kannattaa pitää kaikki raajat turvallisesti kärryn sisällä, ja jos kärsii matkapahoinvoinnista, suosittelen valitsemaan taksin. Keikkuva kyyti ja pakokaasujen hengittäminen saa paatuneimmankin kaaharin vihertämään..

ihana ilmastoitu sky train

matkalainen    17.06.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Bangkokin keskustassa voit kulkea ruuhkassa seisovien taksien sijaan myös supernopealla ja ilmastoidulla Skytrain-luotijunalla. Nopean, ruuhkattoman ja mukavan kulkuneuvon matkaliputkin ovat kohtuuhintaisia (15-40 baht).

lentomatka nukkuen :)

matkalainen    27.05.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

lentomatka menee kuin siivillä yöaikaan - nukkuen!

Oletko vieraillut Bangkokissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.