Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Bangkokissa

Bangkokin oudoimmat nähtävyydet

anttihelin    12.01.2013    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

Bangkok on yksi maailman hienoimpia – ja hämmentävimpiä kaupunkeja. Parhaiten kaupungin henkeen pääsee tutustumaan kiertämällä läpi Bangkokin oudot nähtävyydet:

www.minnethaimaassa.com/blog...htavyydet/

Joukkoon kuuluvat niin Thaimaan kuuluisimmalle kummitukselle omistettu pyhättö, Thaimaan pahamaineisimman sarjamurhaajan lasivitriiniin muumioitu ruumis kuin maailman suurin kummitustalo, 49-kerroksinen autio pilvenpiirtäjä, jossa sanotaan kummittelevan. Onnea seikkailiuihin!

maisema

musar    13.04.2009    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

parvekkelta avautui laajalle taivaanranta ja kuunsirppi näkyi suoraan huoneeseemme...

Siam Ocean World

llauraa-    26.10.2008    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

Jos olet käynyt Linnanmäen Sea Lifessä, huomaat kyllä yhdennäköisyyden nopeasti. Tämä Bangkokin oma merimaailma sisältää kaiken saman ja ehkä vielä vähän vähemmän kuin oma "kalatarhamme". Eli koska Bangkokista kuitenkin löytyy loputtomasti tekemistä, en pistäisi tätä kohdetta edes TOP 100-nähtävyyden listalle.

www.siamoceanworld.co.th/

Lepohetki suurkaupungin sykkeessä

llauraa-    12.07.2008    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

Saasteiden, melun ja liikennekaaoksen keskellä viileyteen ja rauhaan tottuneet suomalaiset voivat välillä kaivata raikasta ilmaa ja hiljaisuutta. Lähes näitä molempia tarjoaa kaupungin läpi virtaava Menam-joki (Chao Phraya), johon pääsee parhaiten tutustumaan pitkähäntäveneellä. Kyyti on halpaa ja mukaan voi hypätä miltä tahansa joen varrella sijaitsevalta pysäkiltä. Esimerkiksi Sky Trainilla pääsee kätevästi eräälle lautta-pysäkille. Veneessä käy mukava vilvoittava tuuli ja siitä nauttiessaan voi ihmetellä paikallisten asuttamien pienten puutalojen yllä kohoavia luksushotelleja. Ja parasta on, että jos näkee jotain kiinnostavaa, pois voi hypätä millä pysäkillä tahansa; seuraava vene tulee noutamaan viiden minuutin sisällä.

Baiyoke Sky - herkkuruokaa ja näköaloja!

matkalainen    17.06.2008    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

Bangkokin pilvenpiirtäjä Baiyoke Sky Hotelin yläkerrasta aukeavat huikeat näköalat ympäri kaupungin!

88-kerroksisen hotellin huipulla sijaitsevassa ravintolassa voi nauttia samalla myös valtavien buffet-pöytien herkullisista antimista.

Myös yöpyminen hotellissa on upea elämys.

Suosittelen lämpimästi!

www.baiyokehotel.com/

Oletko vieraillut Bangkokissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.