Bangkokin matkakokemukset ja vinkit

Luotettava ja hyvä taksi Bangkok - Hua Hin

Vieras    01.02.2018    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Aivan loistava taksipalvelu! Siirryimme Bangkokista Hua Hiniin (n.3h matka). Varasimme taksin netistä edellisenä iltana ja kaikki toimi juuri niin kuin toivoimme. Kuski oli paikalla toivomaamme aikaan, auto oli siisti ja hinta edullinen (n. 70€). Halvemmallakin toki pääsee heidän kauttaan, mutta olimme varanneet perheellemme minibussin (turvallisuuden ja matkatavaroiden vuoksi:). Autossa oli myös tv, johon saimme valita haluamamme leffat pyörimään, joten matka taittui joutuisasti. Ja sama setti toiseen suuntaan loman lopuksi.

Suosittelen lämpimästi! Heidät löytää täältä: huahincab.com

Karttaan sijoitettuja matkavinkkejä

Vieras    07.03.2017    Bangkokin muita vinkkejä    Bangkok

...löydät täältä: drive.google.com/open?id=1wD...sp=sharing

Bangkokin nähtävyyksiä ja markkinoita

Vieras    10.12.2014    Bangkokin ostokset    Bangkok

Matkustusajankohta marraskuu 2014

On tämä BKK ihan uskomaton kaupunki! Ihmisiä on kuin muurahaisia ja liikenne ihan hurja! Olihan kaupoille tietysti päästävä ja suuntasimme hotellilta skytrain asemalle. Piljetit pitää ostaa ulkopuolelta, jotka sitten portillla "syötetään", että päästään sisään asemalle. Juna toimii kuten metro, mutta kulkee raiteillaan ilmassa kaupungin yllä. Se onkin suuri helpotus muuten niin ruuhkaiselle tieliikenteelle.

Paljon toinen toistaan upeampia ostoskeskuksia on rakennettu. Siam Paragon on ehkä hienoin, mitä missään ollaan nähty tähän mennessä. Kaikkialla on erittäin siistiä, lattiat ja joka paikka kiiltää puhtauttaan. Vastapainoksi hienouksille suuntasimme seuraavana päivänä Chinatowniin. Siellä olikin kuhinaa tungokseen asti ja tunnelma hyvin kiinalainen. Välimatkat taittuvat näppärästi taksilla, jolle tulee hintaa 1-2 euron verran per suunta. Tuk-tukeja emme käytä, sillä nuo mopotaksit ovat aika heppoisia kyytipelejä täällä.

Ostoksia olemme tehneet harkiten, vaikka tavaran paljous Bangkokissa on valtava. Periaate, ettei kaikkea tarvitse ostaa vaikka halvalla saa on vahvistunut...

Bangkokissa on niin paljon muutakin nähtävää kuin ostoskeskukset, että päätimme palkata hotellin taksikuskin oppaaksemme. Sovimme parin tunnin ajelusta 400b:n hintaan (10€) ympäri kaupunkia olevia mielenkiintoisia paikkoja katsellaksemme. Kuski sai näyttää meille päänähtävyyksiä aivan kaupungin keskustassa. Kauempana olevat eläintarha, orkideapuutarha ja kelluvat markkinat yms. jätimme väliin niiden etäisyyden vuoksi. Aiemmalla visiitillä olimmekin jo käyneet mm. temppelissä ja jokiristeilyllä.

Taksikuski oli mukava ja osasi hyvin englantia. Saimme nähdä monia mielenkiintoisia paikkoja, vaikkakaan aika ei riittänyt niiden sisällä käyntiin. Tyydyimme siis katselemaan niitä ulkopuolelta. Kahden tunnin ajelun päätimme vielä MBK-ostoskeskukseen, jossa vietimme loppupäivän.

Viikonloppumarkkinat Chatuchakissa ovat näkemisen arvoiset. Noin neliökilometrin alueella on vaikka mitä myytävänä. Eivätkä hinnat ole kalliit. Päivässä tai parissa kaikkea ei ehdi nähdä niin suurella alueella, mutta näimme niin paljon vaatetta ja tavaraa sen viiden tunnin kierroksen aikana, että enempää ei voisi ajatellakaan. Reppu täynnä ostoksia palasimme mukavasti taksilla hotellillemme iltaa viettämään. Päivän päätteeksi kävimme vielä ottamassa rentouttavat jalkahieronnat.

Sunnuntaina laukut pakattuamme suuntasimme Platinum-ostoskeskukseen. Sielläkin oli valtavasti väkeä, mutta tällä kertaa vain paikallisia. Hinnat sopivat meikäläisille budjettimatkalaisille ja vähän tuli ostoksiakin mukaan.

Lisää tarinaa ja kuvia löytyy osoitteesta aeta24.com

Bangkokin oudoimmat nähtävyydet

anttihelin    12.01.2013    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

Bangkok on yksi maailman hienoimpia – ja hämmentävimpiä kaupunkeja. Parhaiten kaupungin henkeen pääsee tutustumaan kiertämällä läpi Bangkokin oudot nähtävyydet:

www.minnethaimaassa.com/blog...htavyydet/

Joukkoon kuuluvat niin Thaimaan kuuluisimmalle kummitukselle omistettu pyhättö, Thaimaan pahamaineisimman sarjamurhaajan lasivitriiniin muumioitu ruumis kuin maailman suurin kummitustalo, 49-kerroksinen autio pilvenpiirtäjä, jossa sanotaan kummittelevan. Onnea seikkailiuihin!

Uusi hotelli lähellä lentokenttää 1 yö

toffe    05.01.2013    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Vismaya Luxury resort

Vismaya Luxury resort yllätys oli todella suuri, hotelli oli laatikkomallinen edestäpäin.

Taulutelkkari, wc/ kylpyhuone, lasikaappissa verhot saa eteen, Hotelli on taatusti aika uusi, kun taksikuskit eivät tienneet ilman vävyn kopioimaa hotellikarttaa.

www.booking.com/hotel/th/vis...mAodDTZgMQ

Uima allas siisti pyyhkeet asetellaan jo valmiiksi tuoleihin. Heillä ilmainen kuljetus kahteen ostoskeskukseen.

Täällä olisi voinut olla useamman yön...

Arvosana hotellille:

2 yötä täällä

toffe    05.01.2013    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: hotelli Dang Dern

Kuudennessa kerroksessa kattotasanteella on uima-allas, poreallas ja allas ravintola kahdessa tasossa.

Huone erikoinen SUOSITTELEN..

Hissit myös, huone on jännä eli patja on korotetulla kohdalla ikkunan edessä, ei parveketta 8 n. 10cm parveke kyllä), todella siisti ja aistikas ja avara. Yksi erikoisuus ei pöytää saati tuolia ( Japanilaistyyppinen) , tallelokero, jääkaappi, tv, dvd.

Aamupala OK.

Arvosana hotellille:

toimiva hotelli

Vieras    30.01.2012    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Asia Hotel Bangkok

olimme reilun viikon aasia-hotellissa 2010 kaikki toimi hyvin ,henkilökunta ystävällistä ,huoneet siistit ja tilavat ,aamiainen herkullinen ja monipuolinen,uima-altaat todella hyvät ja ympäristö kukkaisen kaunis ,kuntosali myös hyvä ,ainut miinus oli aulan ja yleisten tilojen epämiellyttävä ummehtunut haju

Arvosana hotellille:

Reppureissaajan valinta

Vieras    31.12.2010    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Prince Palace Hotel

Majoituimme hotellin C tornissa, joka on jo vanha ja kulunut. Kokolattiamatot käytävillä ja huoneessa kävi hengityksen päälle, samoin kuin ensimmäinen vuorokausi 29 kerroksen huoneessa, jossa oli tehty tuholaistorjunta ennen saapumista.

Kuntosalista sai maksaa 300 batia (7,5€) kerta ja netti maksoi 600 batia (15€) vuorokausi, tämä tasoitti edullista hintaa muihin hotelleihin verrattuna. Hotellin tarjoamat hierontapalvelut olivat myös kalliit ja hinnat liikkuvat, aluksi meille tarjottiin tunnin hierontaa 30 euron hintaan, mutta kun emme olleet kiinnostuneita niin hinnastolappu käännettiin toisin päin, jossa hinnat olivat puolet halvemmat. Kaupungilla tunnin thaihieronta maksaa n. 4-5 euroa tunnilta, joten hotellilla varsin ylihintaista. Aamupala resurssit oli alimitoitettu, pöytävaraus ja pöydän antimet hävisivät jo kun katsoit hieman sivulle. Osa porukasta söi kuin viimeistä leipää ja pöytavat olivat kuin metsäläisillä.

Taksipalvelu alimmassa kerroksessa pyrki kusettamaan pahimman kerran ja kun en suostunut maksamaan kolminkertaista hintaa, niin kalju äijä tuli kadulle perästä kadulle ja esti meitä ottamasta omatoimisesti taksia. Jouduimme menemään pääkadun varteen matkalaukkuinemme josta pystyimme rauhassa ottamaan taksin ja selittämään minne olemme menossa.

Hotelli sijaitsi erittäin huonolla paikalla China townissa. Lähikadut olivat täynnä liikennettä ja katumyyjiä ja ympäristö epäsiisti. Lähellä ei kulkenut jokiveneitä tai ilmarataa ja lähimmälle pysäkille eli National Stadiumille oli matkaa n. 1,5 kilometriä johon kului aikaa kävellessä liikenteen ja pakokaasun seassa suunnilleen 40 minuuttia.

Vertailun vuoksi mainittakoon että majoituimme saman pituisen ajan Chatrium Suites Bangkokissa jossa huoneen hinta oli kaksinkertainen Princeen verrattuna, mutta myös palvelut ja hotellin taso moninkertainen. Jokiveneen ansiosta liikkuminen oli helppoa ja edullista, hotellin henkilökunta ystävällistä, huone suurempi ja paremmin varusteltu, kuntosalin käyttäminen ilmaista ja uima-allas suuri. Kun ottaa huomioon kuntosalista ja liikkumisesta aiheutuneet kustannukset oli Chatrium lähes yhtä halpa kuin Prince Palace Hotel.

Arvosana hotellille:

Iso ja ruuhkainen

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2006 | Hotelli: Amari Watergate Bangkok

Hyvällä paikalla. 4-tähden palvelut

Arvosana hotellille:

syrjässä

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: AVANI Atrium Bangkok

Keskitason hotelli, turistille syrjässä

Arvosana hotellille:

luxus

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2007 | Hotelli: Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel

Huippuvarustellut huoneet. Uima-allas alue kuin sademetsässä. Luxushotelli ruuhkaisen kadun varrella.

Arvosana hotellille:

näköaloja

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Millennium Hilton Bangkok

Huikeat näköalat huoneista. Sijainti joen ns. väärällä puolella mutta hotellin lautta vie yli.

Uima-allas osastolla oikea hiekkaranta alue. Uima-altaan varsinainen uinti alue pieni.

Hotelli iso ja välillä ruuhkainen. Hyvä kuntosali/sauna sekä erillinen spa.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Conrad Bangkok

Mukavan kokoiset ja hyvin varustetut huoneet. Uima-allas alue "keidas" kaupungin keskellä.

Sijainti ei ihan ykkönen.

Arvosana hotellille:

Golfia Bankkarissa

Jos käytte Bangkokissa ja pelaatte golfia, suosittelen Suwanin kenttää.

Suht lähellä ja hinta/laatusuhteeltaan erinomainen. Voi hyvin verrata esim. Pattayan Laem Chapang kenttään.

Tässä linkki kentän sivulle:

www.suwangolf.com/

maisema

musar    13.04.2009    Bangkokin nähtävyydet    Bangkok

parvekkelta avautui laajalle taivaanranta ja kuunsirppi näkyi suoraan huoneeseemme...

Oletko vieraillut Bangkokissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.