Balin matkakokemukset ja vinkit

Balista on tullut meidän perheen suosikki

Vieras    24.08.2018    Balin muita vinkkejä    Bali

3 reissua ollaan Balille tehty ja kaikki reissut onnistunut todella hyvin. Paikallinen ruoka on hyvää, paikalliset ihmiset mukavimpia mihin ole aasian reissuillani törmännyt. Ensi keväälle jällee uusi reissu tulossa. Lähisaaret kannatta myös listata matkasuunnitelmiin ja käydä niillä myös, Gilin saarista gili air oli ehdottomasti meidän mieleen eniten. Balilta löytyy myös suomalainen matkatoimisto joiden kautta ollaan varattu majoitukset, kuljetukset ja retket hyvinkin edulliseen hintaan ja loistavaa palvelua ollaan saatu, tässä linkki heidän sivuille www.ilovebali.fi

Ryöstäjiä

Vieras    26.02.2013    Balin vaarat ja ongelmat    Bali

Yöllä 23.2 2013 ryöstö Balin Kutassa. Lompsa ja puhelin meni. Kuta ehdottomasti vaarallisin paikka Balilla.

Melia Bali

sirpukka    23.02.2009    Sanur Beachin muita vinkkejä    Sanur Beach

Upea paikka, kuin Paratiisi. Voi suositella lapsiperheillekin. Turvallinen, ystävällinen, kaikki toimi. Luxuspaikka.

Tunnelmia Balilta.

eemeli    14.09.2008    Balin muita vinkkejä    Bali

Vierailin Balilla purjehdusmatkani yhteydessä vuonna 2006. Vieras-satama oli Benoa Marina, josta on noin 15 km Kutalle ja hieman enemmän Denpasarin kaupunkiin. Kutan liikenne oli ensinäkemältä kaosmainen, autoja ja mopoja sikin sokin. Autot näyttivät ihme kyllä kolhiutumattomilta. Kaupunki ei ole yhtä siisti kuin edellinen satamamme, Darwin, Australiassa. Eräässä tavaratalossa oli kaikenlaisia taidokkaita käsityönä tehtyjä esineitä, monessa kerroksessa.

Denpasarissa poikkesimme myös eräässä ladukkaammassa kaupassa, jossa myytiin todella upeita hopeakoruja.

Kiertelimme Balila taksilla tutustuen maaseutuun ja samalla saimme käsityksen Balin upeasta käsityötaidosta. Kilometri tolkulla oli tien vierellä käsityöverstaita.

Paikallisten vanha,arvostettu hotelli

Vieras    20.03.2008    Balin hotellit    Bali
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Grand Aston Bali Beach Resort

Rauhallisella paikalla,aivan rannalla.Viihtyisä allasalue,siisti,kaunis puitomainen alue.Miinusta sai homeen haju huoneessa.Tumma puulattia oli jostain kohti rikki.Ensimmäinen kerros,terassi puutarhaan ja näkymä altaalle ja rannalle.Jouduin lisäämään kortisonia kolmen viikon ajan(astma).

Muuten oikein viihtyisä ja kylpylä toimi myös.Ruoka hyvää,iltaisin ohjelmaa.Kaikki toimi muuten hyvin,mutta tuo homeen haju hairitsi.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Balilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.