Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Bakaussa

Opas Sarja Sonko

Vieras    16.11.2018    Bakaun aktiviteetit ja harrastukset    Bakau

Hei, olen käynyt Gambiassa monet kerrat ja suosittelen myös Sarja Sonkoa oppaaksi. Asiallinen, iloinen, auttavainen, luotettava ja ymmärtää milloin turistit tulisi jättää rauhaan. Hän osaa järjestää eri päiväreissuja, tulee mukaan kaupungille tinkimään ja auttaa ja ohjaa myös jos ilmenee jotai ongelmia. Huippu tyyppi! Sarjan löytää Bakau alueelta, cape point hotellin läheltä. On toiminut oppaana monelle suomalaiselle. Hänelle voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon: +220 7087954, hänet löytää myös facebookista nimellä Sarja Sonko official tourist guide.

Ratsastus Gambiassa

vanellus    07.01.2011    Bakaun aktiviteetit ja harrastukset    Bakau

Rannalta löytyy monenlaisia hevosten tarjoajia. Osa polttelee reippaasti muutakin kuin Marlboroa ja nämä tyypit sivuutin tomerasti.

"Amines Horse Riding"- pojat käyttäytyivät mukavasti, eivät tuputtaneet ja huolehtivat hevosistaan niin hyvin kuin voivat.

Aika laihoja hummat siellä ovat, kun ei vihreetä ei ole tarjolla, eikä paikallisilla varaa rehuja ostella.

Eräs nuorimies toi pienen pollensa tarjolle ja huomasin, että otsahihna oli terävää muovista pakkausnarua joka painui napakasti pollen korvien eteen. Juteltiin siinä hevosista ja tuntui kuin poika olisi todella ollut kiinnostunut aiheesta - ainakin hän irrotti tuon terävän narun ja lupasi myös kääntää suitset oikeinpäin. Sanottakoon vielä että tämä tapahtui, vaikka oli käynyt varsin selväksi, etten ota hänen hevostaan.

Oli mahtavaa laukkailla pitkällä rannalla! Paikalliset hevoset lisää vauhtia "asha"- kehotuksella. Unohdin jo selässä ollessani sen sanan millä hiljennetään...

Hintaa en muista, mutta siitä voi varmasti neuvotella. Jos raaskii maksaa pyydetyn, niin se saattaa vaikutaa hevosten ruokintaan.

MIkäli ja kun joskus menen uudestaan, taidan ottaa viemisiksi joitain hevostarvikkeita. Tuskin pahastuvat vaikka olisi kulunuttakin tavaraa.

Oletko vieraillut Bakaussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.