Matkakokemukset - Hotelleja Vääksyssä

Tallukka ei tehnyt hyvää

Vieras    13.11.2013    Vääksyn hotellit    Vääksy
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Tallukka

Tallukan mainoksen mukaan "Tallukka tekee hyvää". Niinpä päätimme lähteä tutustumaan, kun kuppilankin piti olla kunnossa. Varasimme aikaa uimiseen, saunomiseen ja porealtaassa lekotteluun. Saunojen piti olla lämpimiä klo 17.00, mutta tuohon aikaan oli sekä miesten sauna että naisten sauna aivan kylmiä. Joku asiakkaista lähti pyytämään henkilökuntaa laittamaan saunat päälle. Sitten oli tarkoitus mennä porealtaaseen, mutta vesi oli niin kylmää, että siihen ei voinut mennä ollenkaan. Myös uima-altaan vesi oli niin kylmää, että siinäkin pystyi vain hetken hyppimään huulet sinisinä. Yksi asiakkaista sanoi käyvänsä talvella avannossa, mutta porealtaan veden kylmyyttä ihmetteli hänkin.

Aamupala sekä lounasruokailun salaattipöytä oli kohtuullinen. Lämpimät ruuat oli sekä näöltään että maultaan suuri pettymys.

Poikkesimme myös illan ravintolatansseissa. Suuri hyvä parketti, hyvää tanssimusiikkia, hyvä palvelu ja tunnelma muutoinkin lämminhenkinen. Tanssiravintola ainoa mitä käynnin perusteella voi hotellista suositella!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Vääksyssä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.