Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Ateenassa

Elämää slummissa

Vieras    02.08.2017    Ateenan vaarat ja ongelmat    Ateena

Varattiin lennot kahen tyttäreni toinen tais olla 16 ja toinen 19 kans.No missäs asuttas täälä Ateenassa.Matkatoimistoon ja sitä kautta hotelli.Saavuimme yöllä lentokentälle ja otimme taxin.Vähän ihmettelin kun kuski ei meinannu hahmottaa et mikä hotelli.Voi hyvää päivää kun lähestyimme hotellia.Narkkareita ja kodittomia makoili talojen seinustoilla.Pikku kinaa ja kähinää joka suunnalla.Siitä vain hotelliin ja aamu kun valkeni ja lähdimme kaupungille kävelemään.Paikka oli pahinta slummia jouten maleksivia miehiä eri kansallisuuksista.Todella vastenmielistä ja pelottavaa.Mitäänhän ei sattunut.En tiedä oliko lähelläkään.Poliisit partioi aluetta tämän tuosta.Alue oli Omonia ja UM varoitteli alueesta ja silti matkatoimisto möi hotelli majoitusta sinne.Aluella ei ollut turisteja juurikaan eikä paikallisia.tämä vuonna 09

Parhaimmat asuinalueet

Vieras    02.04.2015    Ateenan vaarat ja ongelmat    Ateena

Ateenaan mennessä en kyllä missään nimessä suosittele keskustan lähistöllä asumista. Parhaimmat, siisteimmät ja rauhallisimmat alueet ovat rannikolla. Myös ravintolat ja ostokset ovat edullisempia tehdä. Mukavia hotelleja löytyy esimerkiksi Glyfadasta ja sen ympäriltä Alimoksesta ja Voulasta. Ratikat, metrot ja bussit kuitenkin vievät nopsaan minne haluat vaikka kilometrejä olisikin kymmeniä.

ÄLÄ VARAA -

Trotter    14.09.2014    Ateenan vaarat ja ongelmat    Ateena

Täällä yksi "maailmanmatkaaja" varoitteli Ateenassa "maahanmuuttajista", jotka tuijottivat heitä. Voi hyvänen aika sentään, mitähän maailmanmatkaajia nämä ihmiset ovat! Olivat tulleet Omonialla 23 aikoihin hotelliin "pelko selkäpiitä karmien". OMG!

ÄLÄ VARAA HOTELLIA OMONIAN ALUEELTA

Vieras    09.07.2013    Ateenan vaarat ja ongelmat    Ateena

MAAILMANMATKAAJANA EN OLE AIEMMIN MISSÄÄN PELÄNNYT KULKEA, PAITSI ATEENAN OMONIASSA.

TULIMME NAKSOKSELTA JA LENTOMME LÄHTI SEURAAVANA PÄIVÄNÄ. VARASIN NETISTÄ YHDEN YÖN HOTELLISTA IHAN EXTEMPORE. HOTELLIIN MENNESSÄ ALUE MUUTTUI HYVIN EPÄMÄÄRÄISEKSI JA LÄHES KAIKKI IHMISET SIELLÄ OLIVAT MAAHANMUUTTAJIA.

KAHTA TURISTI BLONDIA TODELLA TUIJOTETTIIN.

ILLALLA KÄVIMME AKROPOLIKSESSA JA TULIMME METROLLA OMONIAN ASEMALLE NOIN KLO 23,

OLI TYRMÄÄVÄN PELOTTAVAA NOUSTA OMONIAN AUKIOLLE, JOSSA VARMAAN 50 MAAHANMUUTTAJA MIESTÄ ISTUI JA TODELLA TUIJOTTI ... SANOIN TYTTÄRELLE: "ÄLÄ KATSELE MINNEKKÄÄN, NYT MENNÄÄN VAAN NAPAKASTI ETEENPÄIN" JA NIIN SELKÄPIITÄ KARMIVAN PELON TUNTEIN KIPOTETTIIN HOTELLIIN.

EI IKINÄ ENÄÄ KO. ALUEELLE - JA EI EHKÄ EDES ATEENAAN.

ON KÄYTY TURKIT, INTIAT, THAIMAAT, LONTOO, BERLIINI YM..LIIKUTTU YÖMYÖHÄÄN EIKÄ PELON HÄIVÄÄKÄN. MUTTA TÄMÄ OLI PAHA RASTI.

MYÖHEMMIN LUIN UM MATKUSTUSTIEDOTTEEN, JOSSA MAINITTIIN OMONIA TOISENA VÄLTETTÄVÄNÄ ALUEENA TURISTIN KULKEA, KOSKA ÄÄRIRYHMÄT OVAT ASUTTANEET SEN.

Puisto

Vieras    08.06.2013    Ateenan vaarat ja ongelmat    Ateena

Puistoihin ei kannata mennä öisin ollenkaan.

Areios puisto

Vieras    08.06.2013    Ateenan vaarat ja ongelmat    Ateena

Areios puisto ja Omonia aukio ovat vaarallisia ja vältettäviä.

Oletko vieraillut Ateenassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.