Matkakokemukset - Hotelleja Antalyassa

Iso siisti hotelli joka huonosti äänieristetty

Vieras    02.10.2015    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Eftalia Resort

Henkilökunta vaati rahaa 35€ kun tahdoimme lähellä toisiaan sijaitsevat huoneet ystäväperheen kanssa! Esitimme pyynnön jo varausta tehdessä.Jos ette maksa ovat huoneet eri pääss hotellia!

Finnmatkojen opas selvitti tilanteen ja saatiin rahat takas!

Arvosana hotellille:

Päällisinpuolin siisti mutta epähygieninen hotelli.

Vieras    19.08.2015    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Eftalia Village Hotel

Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi, huoneista löytyy lappunen jossa kielletään ruoan ja juoman tuominen huoneisiin, hygieniasyihin vedoten joka on ihan ymmärrettävää. Silti esim. olut ja muutkin lasit huuhdellaan vain pikaisesti juoksevan veden alla ja annetaan seuraavalle asiakkaalle, tämä toistuu ainakin rantabaarissa ja allasbaarissa. Tiskikoneet on olemassa mutta niitä käytetään jostain syystä liian vähän. Jossain keskustelussa on myös kiinnitetty huomiota ruokailuvälineiden likaisuuteen, tämä pitää edelleen paikkaansa.

Muuten kyllä ihan mukava hotellikompleksi jolla on hyvä ranta ja palvelut.

Arvosana hotellille:

Veden solinaa susesissa

Vieras    27.05.2015    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Susesi Luxury Resort

Hei! Olimme Susesissa ensimmäisen kerran 2013 ja nyt menemme uudestaan. ehdottomasti. Parhaita Antalyan alueen hotelleja. kaunis, laaja hotellialue, siistit huoneet, upea ruoka, mahtavat altaat ja upea meri. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Olimme viikon ja itketti, kun piti pois lähteä. Shoppailumahdollisuudet olivat heikohkot. Lähikaupunki Belek oli paljon kalliimpi kuin ostoksilla käynti Turkissa yleensä -noin puolet kalliimpi, mutta hotellialue oli niin ihana, että eipä sieltä juuri pois kaivannutkaan. Laituri oli aivan ihana, päivällä laiturin vieren "kioskista" sai hakea juomia, vesimelonia, luumuja ja muita hedelmiä. Ruoka oli ehkä mausteisempaa (pippurisempaa) kuin muissa hotelleissa, missä olemme olleet, mutta jokaiselle löytyy paljon vaihtoehtoja. Parasta oli tilan tuntu. Väljää, ei ryysistä, olimme ainoat suomalaiset, venäläisiä fiksuja lomalaisia oli siitäkin edestä, mutta kaikki käyttäytyivät todella hyvin, ei ryntäilyjä tms, ei ollenkaan humalaisia. Huomio kiinnittyi kuvankauniisiin siroihin venäläisnaisiin, jotka olivat joko raskaana tai heillä oli pieni vauva, heitä oli yllättävän paljon. Hotelli ei vaikuttanut olevan mikään lapsihotelli, koska pienille lapsille oli omat alueensa, he eivät pyörineet aikuisten altailla, merellä. 15-v teini rakasti paikkaa ja sen tunnelmaa. Suihkulähteet ja solisevan veden ääni kuului koko ajan, aurinko paistoi kuumasti ja Välimeren lempeä tuuli puhalsi. Taivas.

Arvosana hotellille:

Mielettömän ihana lomakokemus

Vieras    03.05.2014    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Delphin Diva Premiere Hotel

Loistava luksus-hotelli hyvällä sijainnilla. Hotelli on tyylikäs, ruoka ja palvelu premiumia. Rahaa ei kulu mihinkään, sillä kaikki kuuluu hintaan. Illallisten teema vaihtelee, joten ruokaan ei ehdi kyllästyä. Ranta, hotelli, allasalue ovat siistit. Hotelli on kotoisa lämminhenkinen, jossa tarjoilijat jaksavat hymyillä. Suosittelen, sillä täällä ei montaa venäläistä näkynyt, eikä hotellilla ole jatkuvasti kaupustelijoita.

Arvosana hotellille:

HOTELLIKOKEMUKSIA

Vieras    13.02.2013    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Oscar Boutique Hotel

Hotelli ei vastannut todellakaan kuvausta mikä netissä annettiin. Oli tosi taitavasti kuvattu uima-allasaluekin (pieni kuin mikä ja uida ei saanut kuin joskus harvoin, kun yritti mennä uimaan niin jo oli tarjoilija kimpussa että pois pois). Huoneet oli pienempiä kuin leikkimökki juuri ja juuri mahtui 2 ihmistä sisään ja kun matkalaukun avasi niin oli tosi taiteilua pärjätä. Ikkunan takana tupakoitsijat pössytti yötä päivää ja savua tunki sisään (haittasi vaikka itsekin poltan) oli niin kuin olisi sisällä polttanut. Vettä ei saanut aamupalalla eikä mitään muutakaan nestettä kuulunut aamupalaan aina piti olla 2 tai 3 euroa joka pienestä pullollisesta maksamassa, muualla kaupungilla kaikki oli paljon halvempaa eikä huoneeseen saanut viedä mitään juotavaa muuta kuin maksamalla kalliisti hotellille, olo oli kuin keskitysleirissä. Oli ihanaa kun ei ollut kuin viikon reissu.

Arvosana hotellille:

Erittäin toimiva kokonaisuus

Vieras    07.06.2012    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Sirene Belek Hotel

Olimme isolla porukalla viikon reissulla Sirenessä ja voin lämpimästi suositella sitä. Meitä oli ikähaarukalla 1-n.70v reissussa ja homma toimi kaikilla. Erittäin hyvä ruoka, erittäin mukava palvelu. All inclusive toimi hyvin ja ruoka oli vaihtelevaa. Hotelli oli erittäin siisti ja hyvin hoidettu. Joka ilta oli jotain esitystä tai musiikkia. Lapset on hyvin otettu huomioon ja uima-altaita oli jokaiseen ikäluokkaan. Jopa kuntoilijoille oma allas.

Yövyimme perhehuoneessa, jossa oli lapsille oma pieni makuuhuone. Erittäin toimiva systeemi, jos mukana enemmän kuin yksi lapsi perheessä. Normaaliin huoneeseen mahtuu kyllä hyvin yksi lapsi aikuisten kanssa nukkumaan ja edes edes tule ahdasta. Kelit toukokuussa olivat täydelliset: riittävän lämmin, keskipäivällä kuumakin, mutta silti golfaajille ei vielä tuskaista pelata.

Hotelli sijaitsee omalla rannalla, jossa tuoleja ja palvelua hyvin. Hotellin alueella on muutamia kauppoja, mutta todelliseen keskustaan Belekiin on taksimatka: 28e edestakaisin. Taksikuski odottaa paikanpäällä, että ostokset on tehty. Matka maksetaan vasta palattaessa hotellille. Kadriyen keskustassa on tiistaisin markkinat, joissa kannattaa käydä. Kadriye on lähikeskusta ja sinne taksimatka 17e edestakaisin.

Voin suositella hotellia ja Belekiä kaikille iästä ja liikunnallisuudesta riippumatta!

Arvosana hotellille:

Mukava lomapaikka

rimpu10    12.11.2011    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Aramis

Oli osi mukavaa kaikki olivat ystävällisiä suosittelen kaikille :)

Arvosana hotellille:

ihana pieni hotelli

Vieras    20.06.2011    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Oscar Boutique Hotel

Ihana pieni hotelli aivan keskustassa. Henkilökunta ystävällistä, englanninkielen taitoista ja jopa suomella pärjää.

Huoneet siistejä ja ruoka taivaallista ja samoin aamiainen.Turvallisen tuntuinen hotelli. Suosittelen lämpimästi ja itse menen uudestaan.

Arvosana hotellille:

Todellinen viiden tähden hotelli

Vieras    20.08.2010    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Barut Lara - All Inclusive

Tässä hotellissa voi viettää todellista luxus lomaa, lompakon siitä kovasti kärsimättä. Hotellin all inclusive paketti sisältää kaiken mitä toivoa voi. Palvelu on ykkösluokkaista hotellin jokaisessa ravintolassa ja baarissa. Jopa allasbaarissa oli tarjoilu pöytiin, nopeasti ja ystävällisesti. Vastapuristettua appelsiinmehua oli tarjolla jokaisessa ravintolassa, samoin oikeaa Coca-Colaa (myös light versio) ja kuohuviiniä, kaikki sisältyivät all inclusive pakettiin. Ruokailupaikkoja oli valittavana useita, 4 eri tyyppistä lounasravintolaa ja useita a la carte ravintoloita iltaisin ( ei erillisiä maksuja). Huoneet olivat todella siistejä ja tilavia, kypytakit ja tohvelit sisältyivät hintaan. Mini bar täytettiin joka päivä, ja sekin kuului huoneen hintaan.

Hotellin alue on todella suuri, valittavana on erilaisia uima-altaita (liukumäellä ja ilman) sekä upea hiekkaranta. Todellisille auringonpalvojille on pitkä aurinkolaituri, jossa on aurinkotuolit.

Hotellin viihdytysjoukkue tekee loistavaa työtä koko päivän. Kaikille löytyy ohjelmaa, vauvasta vaariin. Hotellin erikoisuutena on oma klubi 13-17 vuotiaille, jonka "sieluna" on mukavan rento vetäjä. Heillä oli omaa toimintaa klo 10-02, siinä samalla teinit saavat ilmaisen kielikurssin.

Asiakaskunta koostui sivistyneistä eurooppalaisista; brittejä, saksalaisia, hollantilaisia, belgialaisia, ruotsalaisia, tanskalaisia jne. Joten lomailu oli mukavaa ja "siistiä", kaikki viihtyivät ja henkilökunta vaikutti myös viihtyvän työssään.

Harrastusmahdollisuudet hotellin alueella olivat monipuoliset: 1300 m juoksurata, tanssikursseja, pilatesta, step aerobicia, aamujumppaa (ilmastoidussa peilisalissa), tennistä, squashia, jalkapalloa, vesijumppaa, jousiammuntaa, tarkkuusammuntaa, kuntosali.

Viihdyimme loistavasti, ensi vuonna uudelleen.

Arvosana hotellille:

aivan ihana hotelli

Vieras    12.05.2010    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Club Hotel Sera

Hotelli kuin satulinna. Palvelu parasta mahdollista. Ruoka aivan taivaallista. Hotellihuone kuin "tuhannen ja yhden yön" sadusta vaikkakin oli totta. Suosittelen lämpimästi. Henkilökunta oli ystävällistä. Olimme mieheni kanssa hotellin uudella puolella. Varasimme hotellin Deturin kautta. Ensin vähän epäilimme ko. toimistoa, mutta täytyy antaa täydet pisteet Deturille. Vuoden päästä menemme taas samaan paikkaan ja hotelliin Deturin mukana.Olemme tyytyväinen mummo ja pappa "deturilaisia"

Arvosana hotellille:

viihtyisä, asiakasystävällinen hotelli

Vieras    05.05.2010    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Kleopatra Royal Palm Hotel

viihtyisä,ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta.

Arvosana hotellille:

5 tähden palvelua

Vieras    16.10.2009    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2007 | Hotelli: Rixos Downtown

Ystävällinen ja kohtelias henkilökunta tekee olosi mukavaksi. He tervehtivät hymyillen , ja he saavat aikaan tunteen, että he todella TARKOITTAVAT , mitä sanovat "God morning". Ravintolan ovella on joku tervehtimässä ja sinut ohjataan vapaaseen pöytään. Ruoat olivat hyviä ja valinnan varaa oli runsaasti, lajit vaihtelivat päivästä toiseen. Ilmainen internet, sauna ja allaspyyhkeet. Puitteet hyvät , ilmastointi oli itse säädettävissä. Loistava sijainti: hieno näköala ,raitiovaunulla pääsi helposti ostoksille . Olimme täällä 2 vuonna peräkkin, viimeiseksi jääneellä matkalla hotelli oli täynnä (?) venäläisiä, joille näytti maistuvan alkoholi, miehet eivät näköjään omistaneet muita vaatteita kuin hikisen t-paidan. (naiset olivat taas yli-pyntättyjä)

Arvosana hotellille:

2 tähden palvelua 5 tähden puitteissa

Vieras    16.10.2009    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Club Hotel Sera

Vain harvat osasivat englantia, useat venäjää tai turkkia. Puitteet olivat hienot, puutarhat , yleiset tilat, aulat ja huoneet todella siistejä ja huone juuri niin hieno, kuin mitä esitteessä oli. Aulabaarin henkilökunta kaikkein huonointa : minulle annettiin mineraalivesi tulikuumaan (tiskikoneesta otettuun)juomalasiin, kahvikuppi iskettiin sattumanvaraisesti mihin tahansa kohtaan tiskillä, ei kuitenkaan asiakkaan eteen eikä koskaan aluslautaselle. Eipä tainneet paljon saada tippiä. kauheaa oli se, että lounaan kylmät ruoat katettiin aurinkoiselle pihalle paahtavaan aurinkoon, ei mihinkään kylmäaltaisiin.

Ruoka ei olut viiden tähden arvoista : makkaraa, litistyneitä jauhelihapihvejä monta kertaa viikon aikana. Iltapäivän kakkutarjoilu aulassa oli melkoista hässäkkää, kun venäläismatamit tunkivat ottamaan valtavia kakkupaloja yhtä aikaa. Kakut olivat HYVIÄ. All inclusive toimi, ei moittimista, paitsi kylmäaltaiden puuttuminen. Ruokaa ja juomaa oli riittävästi tarjolla. Kukaan henkilökunnasta ei esim. ruokasalissa tervehtinyt eikä ruokasalin ovella ollut henkilöä, joka olisi toivottanut tervetulleeksi, niin kui monissa paikoissa on tapana. En voi suositella, johtuen ala-arvoisesta palvelusta. Sijainti oli ok, siitä pääsi mukavasti dolmuksella kaupunkiin, taksilla noin 15 Eurolla.

Arvosana hotellille:

Pieni mutta iso

kerttu-lydia    10.10.2009    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Lara Beach Hotel

Rantapalvelut olivat poissa, oli hieman viileää ( Suomen kesä), kuljin pitkin allas-alueita ja ajattelin kuinka hienoja ne ovat kesällä, rannalla ei ollut mitään ainoastaan runkoja tulevista aurinkovarjoista, muutama venäläinen turisti yritti mennä uimaan, minä en, silti viihdyin hotellissa, kävin uimassa sisäaltaassa ja hamamissa, katselin turkkilaisia lomailijoita, jotka joivat vain teetä (all inc), istuin aulassa, illalla katselin hyvätasoisia elokuvia laajakankaalta ja päivällä kävin hotellin bussilla Antalyassa. Kävelin pitkin laran rantaa varmaan 10-20 km / pv. Hotelli oli todella halpa tammikuussa.

Arvosana hotellille:

Hienostunut

kerttu-lydia    10.10.2009    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Alp Pasa Hotel

Tyylikäs vanhan kaupungin hotelli, ajanmukaiset kauniit huoneet, hyvä palvelu ja ruoka. Hintava.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Antalyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.