Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Ruoveden matkakokemukset ja vinkit

B&B Nsijärven rannassa

Vieras    28.12.2022    Ruoveden hotellit    Ruovesi
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2022 | Hotelli: Vinsanvilla

Vanhaa asuntolaan perustettu majoituspaikka. Rauhallista ja kotoisaa. Hyvät näköalat ja maisemat. Helppo paikka yöpyä kun retkeilee Helvetin kansallispuistossa. Sauna retken jälkeen ja illallinen kun tilaa etukäteen

Arvosana hotellille:

Siikaneva

Leo-setä    20.01.2013    Ruoveden nähtävyydet    Ruovesi

"Suolle retkelle? Siellähän on märkää ja haisee", saattaa moni ajatella. Kesähelteellä ei suo ehkä olekaan se kaikkein sopivin retkikohde: kostea lämpö voi olla tukahduttavaa eivätkä ympärillä pörräävät paarmat tee oloa ainakaan yhtään helpommksi.

Suolle kannattaakin lähteä raikkaana, aurinkoisena syyspäivänä, kun helteet ovat ohi ja paarmat poissa.

Siikaneva on soiden aatelia. Lähes kymmenen neliökilometrin alueella kiertää 10km pitkospuureitti sekä lyhyempi 2,5km reitti.

Keskellä reittiä vallitsee rauha ja hiljaisuus ja neva jatkuu joka suuntaan lähes silmänkantamattomiin.

Loppukesästä pitkospuilla näkee paljon sisiliskoja, erilaisia sudenkorentoja ja karvaisia perhosen toukkia. Myös laulujoutsenparin olen kerran bongannut.

Parisenkymmentä metriä ympäristöään korkeammalla metsäkukkulalla sijaitsevat Jaarinkamaan laavu (+ vessa) ja tulentekopaikka puuliitereineen ovat loistava taukopaikka, josta avautuu hieno näköala ympäröivälle suolle.

Oletko vieraillut Ruovedellä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.