Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Kanchanaburista

Kanchnabur on rauhallinen ja turvallinen paikka

toffe    15.01.2013    Kanchanaburin muita vinkkejä    Kanchanabur

Paljoa ei turisteja näy kuin Kwai joen sillan kohdalla, tämä on usean reppureissaajan kohde. Itse menimme päivä aikaan mutta suosittelen auringon laskun aikaan saa upeampia kuvia silloin.

Jos Thaimaaseen tulen niin tottakai tämä olisi paikka jonne tulisin aina uudestaan.

Itse teimmee retken Safari parkkiin siellä oli 2 ohjelmaakin Norsu & Krokotiili Show lippu sisältää myös nämäkin, oli eläintarhaa kuin tuo bussi vei meidät autolla ( jossa ikkunat auki tai kiinni, sai ostaa pikkurahalla banaanin paloja ym vihannesta lautasittain jotta saa syöttää noita eläimiä jotka tulevat auton viereen. Meille kävi niin että kirahvit pistivät päänsä yhtäaikaa auton sisään ja varastivat kaiken joten seeprat jäivät ilman herkkuja..

Tiger Temppeli oli toinen retkemme, sinne mennään omalla vastuulla allekirjoitus vaaditaan ennen kuin sinne astuu. Siellä eläimet vapana, tiikerit tiikerisolassa ketjuin kiinni, joita talutetaan myös alueella ( kuin koiraa, mutta ketjuin), kaksi karhua oli ainoastaan häkissä. Itse tein sen virheen ennen kuin astuin alueelle en ostanut mitä oli myytävää edessä olis kiva ollut ostaa joku matkamuisto tästä paikasta ja kun tulimme ulos kojut jo poissa.

Jos haluat tatuoinnin, niin upeaa jälkeä tekee Nikom Nikom Tattoossa, tyttäreni miehensä kanssa on joka vuosi ottaneet tässä paikassa tatuoinnit, mekin otimme minun maksoi kukkaköynnös jsääreeni polvesta nilkkaan ( hän piirsi sen suoraan jalkaani arven päälle ja sen hyväksyin maksoi 1000 bathia. Mieheni otti seuraavana päivänä ison upean kuvan kylkeensä 1.5h/ 3000 bathia. Nikon on myös kuuluisa taidemaalari / tatuoija ( tunnetaan koko Thaimaassa).

Oletko vieraillut Kanchanaburissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.