Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Irakista

Mosul Ja Erbil

Vieras    15.02.2023    Irakin muita vinkkejä    Irak

Olin Mosulissa 2 viikkoa ja se oli minun elämä mahtavimpia hetkiä! Luulin että joku ampuisi minua mutta en edes nähnyt vaaraa siellä. Erbilissä oli kuitenkin kivempaa. Kaikki oli edullista myös kun halusin yrittää saada kamera toimimaan kaupassa ollut työntekijä ei ottanut vastaan rahaa vaikka yritin antaa. Kokemus oli mahta Suosittelen!

Nasriyah.

Vieras    14.10.2010    Irakin muita vinkkejä    Irak

Olin Irakissa 7kuukautta ja mielestäni se oli mahtava kokemus joka avarti samalla omaa elämää.

Ihmiset ovat erittäin avuliaita ja mukavia. Ruoka oli erinomaista. Kaupungillakin kun kävi niin helposti oli kotiin tullessa mukana 3 kassillista tavaraa..Niin halpaa ettei voi vastustaa :) Suosittelen kaikille lämpimästi ja kun sanon lämpimästi niin tarkoitan sitä kirjaimellisesti :D

Irakin Kurdistan

Vieras    21.06.2010    Irakin muita vinkkejä    Irak

Palasin juuri 2kk:n matkalta Kurdistanista. Pari viikkoa olimme Sulaymaniassa, lopun aikaa Erbilissä. Huhtikuu oli sään puolesta mainio, loppuaika tappavaa kuumuutta, viime viikolla jo liki +50. Maa on erittäin turvallinen matkailijalle. Kaupungeissa riittää shoppailtavaa edulliseen hintaan, melkein mikä tahansa tuote on edullisempaa kuin Suomessa. Vuoristot ovat näkemisen arvoiset, parasta antia matkallamme ehdottomasti. Erbil on muutoin tylsä kaupunki; tasankoa vain, mutta vanhassa kaupungissa sijaitseva linnoitus on upea. Myös kaupungin monet puistot ovat upeita ilta-aikaan. Ruoka on edullista ja ah, niin maittavaa. Paras ruokapaikka löytyy tietenkin basaarikujilta, hineommat ja kalliimmat paikat kalpenee mennen tullen. Kurdit ovat ystävällisiä ihmisiä, rehellisiä ja avuliaita. Naisihmisen kannattaa käyttää huivia, se suojaa katseilta ja helpottaa liikkumista. Englantia ihmiset eivät pahemin osaa, edes hotelleissa. Kannattaa osata kurdinkieltä edes kohteliaisuusfraasit!

Myös Irakissa käynyt

Vieras    07.04.2010    Irakin muita vinkkejä    Irak

Olin Irakin Kurdistanissa, Erbilissä. Ihmiset on ystävällisiä ja hinnat halpoja, sieltä saa mm. elektroniikkaa, keittiötavaraa ja sisustusjuttuja tosi halvalla. Siellä rakennetaan tosi paljon ja uusia kauppakeskuksia nousee ku sieniä sateella. Shoppailtavaa siis riittää ja vanhakaupunki on näkemisen arvoinen. Koin kaupungin hyvinkin turvalliseksi. Erbiliin pääsee lentäen Ruotsin kautta, mm. Viking Airlines tekee sinne suoria lentoja ja joskus hyvinkin huokealla hinnalla. Suosittelen!

Bagdadissa!

Vieras    11.02.2010    Irakin muita vinkkejä    Irak

Olin bagdadissa 2 viikkoa! Turvallista oli eikä minkäänlaista vaaraa näkynyt, mutta varovainen piti olla. Ihmiset olivat todella ystävällisiä. Ruoka oli halpaa sekä vaatteet keksi-hintaisia. Basaareisa oli alhaiset hinnat mutta tavallisissa kaupoissa hinat olivat korkeita. Suosittelen teille!

Oletko vieraillut Irakissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.