Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Menorcalla

Kunnon kahvia!

girasol    08.06.2013    Menorcan ravintolat ja baarit    Menorca

Keskeisellä paikalla keskellä Ciutadellan suurinta aukiota on baari/kahvila nimeltään Es Quiosc.Sieltä saa hyvää kahvia ja maukkaita salaatteja ja muutakin pikkupurtavaa;vaikkapa kerrosvoileipiä ja sämpylöitä.He osaavat sekoittaa myös drinkit.Hinnat eivät päätä huimaa, vaikka paikka onkin loistava;olet kaiken keskipisteessä taxiaseman tuntumassa.Hyvät tuolit ja varjot, jos auringolta haluat paeta.Bonuksena näyttävän näköinen henkilökunta :)

Pihvipaikka vailla vertaa!

girasol    08.06.2013    Menorcan ravintolat ja baarit    Menorca

Hotell Santandrian tuntumassa oleva Steak House Sa Quadra hakee vertaistaan.Edes hinnat eivät päätä huimaa, vaikka ruoka on loistavaa.Söimme lammasta sekä kunnon T-luu pihvit,eikä tarvinnut katua.Liha oli kypsää ja suussa sulavaa.Lisukkeet mitä parhaita.Henkilökunta ystävällistä.Ravintola on hakattu osaaksi kallion sisään ja koristeltu erilaisin muinaisin maataloudessa käytetyin välinein.Tunnelmallinen ja siisti ravintola! Suosittelen!

Seisova pöytä Santardiassa

girasol    08.06.2013    Menorcan ravintolat ja baarit    Menorca

Santandriassa aivan rannan tuntumassa on Cales de Ponent hotelli, jossa myös todella hyvä ruokapaikka.Syödä voit seisovasta pöydästä (aikuinen 15€) juoimineen (viinit,oluet,limsat) ja ruokavalikoima on todella runsas.Taatusti valinnanvaraa jokaiseen makuun.Olet sitten lihan-, kalan- tai kasvisten ystävä, saat varmasti mahasi täyteen! Erityisesti voisin mainita maukkaan merianturan ja herkulliset salaatit.Myös jälkiruuissa runsas valkoima.

Irish pub Cala Blancassa

girasol    04.06.2013    Menorcan ravintolat ja baarit    Menorca

Pienehkö, mutta hyvä olutvalikoima niin paikallisia, kuin muualtakin maailmasta.Ei viimeinen hinta juomille ja siisti paikka.Erittäin mukavat sohvat ja penkit istua ! Ja hieno merinäköala kruunaa kaiken.

Bar Triton

girasol    04.06.2013    Menorcan ravintolat ja baarit    Menorca

Triton baarista aivan Ciutadellan sataman tuntumassa, saa myös hyvää ruokaa! Juomat oli kylmiä ja possunleikkeet suussa sulavia. Myös pikkuisista mustekaloista tehty tapas suli suuhun.Suosittelen tätä tapaksiin erikoistunutta paikkaa edullisuuden ja kodikkuuden vuoksi!

Ravintola Corb Mari

girasol    04.06.2013    Menorcan ravintolat ja baarit    Menorca

Aivan Ciutadellan satamassa meren äärellä , on mukavan kodikas ravintola, joka on osittain hakattuna kallion sisään.Herkullista ja rahapussille sopivaa ruokaa.Meidän seurueemme söi merellisen Paellan.Meren eläviä siinä oli runsaasti ja maku juuri kohdillaan.Myös kania oli sekaan ujutettu.Kertakaikkisen hyvä makunautinto!

Oletko vieraillut Menorcalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.