Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Belfastista

Belfast

Vieras    19.08.2012    Belfastin muita vinkkejä    Belfast

Belfast on kodikas ja rento kaupunki joka sopii hyvin pitkän viikonlopun matkakohteeksi. Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja kaupunki on turvallinen. Sopii myös hyvin lapsiperheen matkakohteeksi. Nähtävyyksiä on tarpeeksi ja osa myös ilmaisia. Kaupungintalo, kasvitieteellinen puutarha eli Botanic Gardens, hotelli Europa, Crown Liquor Saloon ja Belfastin katedraali ovat ilmaisia nähtävyyksiä. Suosittelen käymään ainakin tuolla kasvitieteellisessä, Belfastin katedraalissa ja Titanic-museossa. Tuonne Titanic-museoon liput kannattaa varata jo etukäteen ettei tule pettymyksiä mutta itse rakennuskin on jo näkemisen arvoinen. Belfastista voi myös tehdä päiväretkiä toisiin kaupunkeihin ja tuonne upeaan luonnonmuovaamaan nähtävyyteen, Giant Causewaylle.

Belfastin ostosmahdollisuudet ovat hyvät, paljon kauppoja mitä ei Suomessa ole. Belfastissa on myös paljon puntakauppoja josta löytää melkeimpä mitä vain yhdellä punnalla.

Leffateatterissakin kannattaa käydä jos kielitaito riittää, leffat ovat halvempia kuin Suomessa. Leffateatterissa saa kulkea miten haluaa leffan ajan ja monet paikalliset hakevatkin ruokaa ja juomaa kesken elokuvan.

Hintataso on Suomen luokkaa, hieman halvempaa kuitenkin kuin meillä. Alkoholi on Belfastissa halvempaa kuin Suomessa ja elämä keskittyykin paljon pubeihin. Pubeissa juhlitaan häitä, käydään lounaalla ja istutaan iltaa työpäivän jälkeen. Niissä kannattaakin käydä syömässä, ruoka on hyvää eikä kovin kallistakaan. Pikaruoan ystäville löytyy ainakin Mäkkäri ja KFC. Kaikinpuolin mukava kaupunkimatkakohde.

Oletko vieraillut Belfastissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.