Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Belfastissa

Euroopan pommitetuimpia hotelleja

Vieras    19.08.2012    Belfastin hotellit    Belfast
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Europa

Hotelli on yksi Belfastin nähtävyyksiä ja yksi Euroopan pommitetuimpia hotelleja.

Hotelli on siisti ja sijainti on hyvä. Huoneet olivat kodikkaita, tilavia ja valoisia. Aamupala kuului hintaan ja huoneesta löytyi välineet teen ja kahvin tekoon. Aamupala oli ihan ok mutta olisin kaivannut hieman enemmän hedelmiä ja kasviksia. Löytyi puuroa, pekonia, kananmunaa, leipää, sooda- ja perunaleipää, hedelmäsalaattia, maustamatonta jogurttia, teetä, kahvia ja mehuja.

Huoneiden siivous oli aika huonolaatuista, pyyhkeitä ei aina vaihdettu tai tuotu tarpeeksi, ammetta ei pesty ja kahvimukit jäi välillä vaihtamatta.

Wifi oli maksullinen vaikka mainostavatkin ilmaista yhteyttä ja yhteydet huoneissa huonoja, itse jouduin Ipadin kanssa menemään hotellin aulaan että yhdisti mihinkään.

Palvelu oli hotellissa erittäin huonoa ja töykeää. Taisi ollakkin Belfastin ainoa paikka missä palvelu oli huonoa. Hotellin respassa kaupungin tuntemus oli erittäin huonoa joten neuvojen saamiseksi suosittelen menemään turisti-infoihin jotka tosin eivät olleet sunnuntaisin ainakaan auki. Turistibusseja mainostavat naiset ja miehet tosin antavat myös hyviä neuvoja ja ohjeita ja ovat erittäin palvelualttiita.

Itse en valitsisi tätä hotellia uudestaan mutta jos palvelun laadulla ei ole väliä vaan huoneiden viihtyvyys ratkaisee, on tämä ihan ok valinta. Samalla kadulla tosin on monia muitakin hotelleja joten hyvällä sijainnilla saa muutakin kuin tämän hotellin.

Myös jatkuva häiden juhlinta hieman häiritsi yöunia. Musiikin jytke kun kuului huoneeseen. Itse viivyimme viikon ja viikonloppu varsinkin oli täynnä erilaisia häitä ja muita juhlia. Joten viikonloppuisin en ainakaan suosittele herkkäunisille.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Belfastissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.