Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 8

huijattu

ccvv    31.10.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Blue star

Alanya Blue Star Flower Gardenissa on Hamam, turkkilainen sauna.

Tosi huono paikka. Oppaatkin tietävät sen mutta eivät varoittaneet siitä. Hoidon piti kestää puolitoista tuntia, mutta 10 minuuttia pesua ja tunti odottelua vilvoitteluhuoneessa. 15 minuuttia hierontaa. Hinta 30€.

Kun valitin Blue Star Flower Gardenissa olevasta Hamam, turkkilaisesta saunasta oppaalle joka selvitti huonoa palvelun tasoa minulle. Hyvityksenä sain turkkilaisen karkkirasian...

Näitä karkkirasijoita vietiin asiakkaiden huoneisiin useita kun henkilokunta niitä hisseissä kiikutti.

Blue Star Flower Garden hotellina ihan hyvä ja siisti. Älkää

eksykö alakerran hamasiin, huijausta vedätystä.

Alanyasta löytyy varmaan hyviäkin paikkoja useita.

Arvosana hotellille:

Kiertäkää Askon Baari

Vieras    31.10.2012    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Kyseinen baari/ravintola (sijaitsee Kleopatra-rannan puolella, ei kuitenkin rannan läheisyydessä, lähellä Kippis-baaria) tuotti meidän 9-hengen seurueelle ISON pettymyksen. Edellisenä päivänä sovittu ruokailu vaikutti hyvältä, kuten myös ensimmäinen ravintolassa viettämämme vartti. Siitä se alamäki sitten alkoi...

Ruokia odoteltiin 1,5 tuntia (ei johtunut seurueemme koosta tai tilauksista, vaan kuulema "oli tarkastajat sattuneet tulemaan juuri yhtä aikaa". Sitten lapsille tuotiin väärät ruuat. Puuttui alkuruuat plus sovitut drinksut tulikin vasta ruuan jälkeen. Ilta huipentui suulliseen taisteluun laskusta -Asko kun tuli laskussa vastaan vain huikeat 20 liiraa (eli alle kympin euroissa). Tässä vaiheessa lepertelevät tarjoilijatkin (Asko mukaan lukien) muuttui ihan muunlaiseksi. Niin, ja olikohan tarjoilijoiden joukossa jopa yksi, joka edes osasi puhua muuta kuin turkin kieltä!

All inclusive sanan tädessä merkityksessä

Vieras    03.10.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Toista kertaaTurkissa,mutta tämän kokemuksen jälkeen ei viimeistä kertaa.Hotellin henkilökunta,kuin myös vapaa-aika toiminnan vetäjät ja iltaohjelman esittäjät turistin aivankuin henkilökohtaisena vieraana.Sopisi monessa kohteessa ottaa esimerkkiä.

Arvosana hotellille:

isabella hotelli pieni ja hieman meluisa

Vieras    31.08.2012    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Olimme matkalla elokuun lopulla 2012 Isabella hotellissa. hotelli muutoin ihan ok ja kävelymatkanpäässä palveluista. Ei mikään luksus, mutta kohtuullinen. Allas on ihan hyvä vaikkkakin vähän pienehkö. Meillä oli näköala vuorille. Henkilökunta oli alussa mukavaa. Kun emme käyttäneet paljon hotellin palveluita käytös muuttui jopa töykeäksi. Ali vaikutti jopa suuttuneelta. Kyllå niitä asiakkaita "hyysättiin" ja liehiteltiin, jotka panivat rahansa menemään hotellin baarissa.suosittelen henkilöille, jotka tykkää liehittelystä ja tuhlaavat rahansa hotellissa. Hotelli sopii kyllä lapsiperheille. Respan Heidi tuputtaa koruja omana tekemänään, kun taas Ali sanoo korut tehneen hänen äitinsä, mistä lie basaarista hankittu ja myydään kovaan hintaan hotellissa. Iltaohjelman aikaan hotellissa kova melu, jos haluat nukkumaan ajallaan et voi melun takia. Siivous mielestäni kohtalaista. Varustetaso kehno.Henkilökunta saattaa olla vähän epärehellistä huomasin korvikset hävinneen lähtöaamuna. Jos Seppo ja Marja lukevat tätä kommenttia vielä kerran kiitos ystävällisyydestänne.Nim. Heikki ja Arja

Rauhallinen hotelli Isabella

Vieras    06.08.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Olemme keski-ikäinen pariskunta ja vietimme heinäkuussa viikon tässä hotellissa. Hotelli sijaitsi ihan mukavan kävelymatkan päässä rannalta. Ensivaikutelma hotellimme ravintolanhenkilökunnasta oli miellyttävä, vaikkakin hieman hämmentävää, kun lähes kaikki osasi puhua suomenkieltä. Ravintolan "pomo" mainosti aktiivisesti hotellimme

iltatapahtumista ja muutenkin käyttäytyi näin suomalaiseen makuun liian tuttavallisesti ja tungettelevasti. Joku voi tästä pitääkin. Eikä siinäkään mitään, mutta hänen käyttäytymisensä muuttui välinpitämättömäksi, tuskin tervehti, kun emme aamupalan lisäksi hotellin palveluja käyttäneet. Huoneessa oli ilmastointi ainoastaan makuuhuoneessa ja sekin meni pois päältä aina, kun poistuimme huoneesta. Ulkona 40 lämmintä, sisällä yhtäpaljon! Vei aikansa ennenkuin makuuhuone viileni ja muualla ei juuri pystynyt olemaankaan. Siivous ei ollut kovin perusteellista, kylpyhuoneessa amme ja suihku, joka toimi ihan hyvin. Kylppärissä ei ollut käsisaippuaa eikä yhtään mitään muutakaan. Tällaiseen en ole koskaan törmännyt. Hotellin vastaanotossa työskenteli tosi hyvän asiakaspalvelun omaava mies, joka oli töissä joka yö ja usein päivälläkin. Fiksu tyyppi! Myös nuori nainen respassa oli ihan kiva. Huoneistossa oli keittiö ja suppea astiasto. Emme kuitenkaan siinä kuumuudessa alkaneet kokkailemaan viikon lomallamme ja ostamiseen olisi mennyt luutut, tiskiharjat ym. ja suurin syy oli se, kun ei ollut toisessa huoneessa sitä ilmastointia ja lomaviikollamme lämpötila hipoi kokoajan 40 asteessa. Hotellin aamiainen oli yksinkertainen; kuitenkin hieman runsaampi kuin pelkkä paahtoleipä ja kuppi kahvia . Suosittelen hotellia henkilöille, jotka haluavat puhua lomallaan pelkkää suomenkieltä ja viettää lomansa pääasiassa hotellin uima-altaalla ja ravintolassa, siitä ainakin henkilökunta tykkää ja tervehtivät sinua vielä lähtöpäivänakin.

Arvosana hotellille:

Heikin baari

Vieras    24.07.2012    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Menimme istumaan ja katselemaan meininkiä, palvelu ystävällistä mutta suomalaisittain katsottuna välillä liiankin.

Karaoke oli menossa ja menin sanomaan turkkilaiselle miehelle kappaleeni mutta kun ei alkanut kuulua, selvisi että olisi pitänyt sanoa isännälle joka ei juuri silloin ollut paikalla. Kun pääsin laulamaan naispuolinen asiakas tanssi lähellä yhden tarjoilijan kanssa ja kovaan ääneen haukkui koko ajan lauluani, siihen tarjoilija totesi että kaikkien kanssa pitää olla kaveri. Isäntä itse tuli vihaisen pöytään sanomaan että pitää esittää toivomukset hänelle ja kerroimme että tavat ova meille epäselvät koska lappuja ei näkynyt missään. Loppujen lopuksi tuli snapsit pöytään ilmaiseksi mutta eipä huvita enää siihen paikkaan mennä. Ilmeisesti jotkut asiakkaat tulevat sinne riitelemään mutta plusssat henkilökunnalle.

Tunnelmallinen pieni hotelli

Vieras    24.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Sun Way

Pieni mutta viihtyisä pohjoismaalaisten suosima hotelli. Omistaja oli ruotsalais turkkilainen pari jotka olivat molemmat jättäneet oman leimansa hotellin sisustukseen. Sijaitsee hyvällä paikalla mutta KORVATULPAT ehdottomat koska samassa talossa ja vastapäätä hyvin meluisia ravintoloita. Olimme kaksin matkalla ja huoneisto oli kaksio, iso sellainen jossa kaksi parveketta, ruokaa olisi voinut hyvin laittaa itse ja jääkaappi iso. Vedenkeitin oli hyödyllinen ja kuului keittiöön, sai keitettyä murukahvi vedet näppärästi. Siivous olisi voinut olla parempikin, vessan ovessa lappu jossa pyyhkeiden vaihto kaksi kertaa /vko mutta vaihdettiin vain kerran, lakanoiden ja tyynyliinojen vaihdosta en ole varma mutta epäilen ettei kertaakaan. Uima-allas ihan hyvän kokoinen, pienehkö mutta vesiliukumäki ja pienten pluttausallas plussaa. Henkilökunta ystävällistä mutta ei tunkeilevaa. Ilmastointi oli suht kallis, 7 euroa/vrk mutta ehdottoman pakollinen, siitä miinusta. Ruoka hotellilla perusmättöä mutta ihan ok, halvempaa olisi voinut olla. Altaalta löytyi aurinkoisia ja varjoisia paikkoja makailla ja tilaa oli aina, ainakin pienen odottelun jälkeen mutta kun ihmiset jättivät jo aamulla pyyhkeensä tuoleille varauksen merkeiksi ja altaan sulkeutuessa klo 19 hakivat ne vasta pois, olisi tilaa ollut vieläkin enemmän. Kaikenkaikkiaan hyvä ja mukava hotelli. Rantaan matkaan kilsan verran kun kierteli innokkaimmat sisäänheittäjät ravintoloihin.

Arvosana hotellille:

Turkin paras hotelli

Vieras    23.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Grand Zaman Garden Hotel

Olemme lukuisia kertoja Turkissa käyneet, mutta tässä hotellissa kaikki oli kohdallaan paremmin kuin missään muualla.

Erittäin siisti ja hyvätasoinen hotelli. Henkilökunta ammattitaitoista ja hyvin ystävällistä. Hotellin aulassa langaton internet-yhteys ja pieniä kammareita, joissa sohva, matala pöytä ja TV. Siinä sitten pystyi hirveän hyvin istuskelemaan netissä omalta koneelta (löytyi myös maksullinen nettinurkkaus, jos ei oma tietokone ole mukana), katselemaan telkkaria ja siemailemaan juomia kaikessa rauhassa. Vartijat toimivat asianmukaisesti ja sinne hotelliin ei ihan ketä vaan päästetty sisään.

Huoneet eivät kummoisia. Siistit ja hyvin siivotut, mutta ihan peruspienet turistihuoneet, joissa sänky, pöytä, tilava vaatekaappi, minijääkaappii, jonne päivittäin laitettiin riittävästi lähdevettä, ja tietenkin vessa ja suihku. Huoneesta löytyi hiustenkuivaaja ja useita pyyhkeitä. Äänie-eritys oli lähes olematon, joten naapurihuoneen yskäisytkin kuuluivat, muttei se pahemmin haitannut.

All Inclusiveen kuuluva ruoka oli mitä mainiointa! Runsas tarjonta alku- ja jälkiruuista, sekä vaiteleva grillitarjonta. Aina tuoretta ja hyvälaatuista ruokaa. Ei todellakaan mitään väljähtänyttä moskaa. Alkoholijuomatarjoilu oli aika niukkaa, mutta tarpeeksi laajaa muihin all inclusive-hotelleihin verrattuna. Päivisin allasbaarissa oli tarjolla pikkupurtavaa ranskalaisia, salaattia, hampurilaisia, turkkilaista leipää ja titenkin kaikenlaista juotavaa, sekä päivällä tarjoiltiin jäätelöä.

Hotellilla on kaksi uima-allasta. Yhdessä oli hyvin rauhallista ja pahemmin ei melua ollut. Toisella altaalla, hotellin takapihalla on lasten allas, jossa vesiliukumäkiä ja kaikenlaisia aktiviteetteja. Iltaisin oli viihdeohjelmaa hotellin uima-altaalla. Parasta oli huomata, ettei lasten melu ollenkaan haitannut aikuisten menoa. Eli aika tehokaassti lapset ja aikuiset pidettiin erossa toisistaan.

Hotellissa erittäin ihana ja edullinen hamam, sekä ihan oikeasti osaavat hierojat. Hintakin vain 15 euroa/kerta, mutta edullisemmin sai, jos otti sarjakortin. Hieroja oli aidosti ammattitaitoinen. Kuullemma, koulutukseltaan oli fysioterapeutti. Hotellista löytyi myös vapaassa käytössä oleva kuntosali; siisti ja hyväkuntoiset laitteet.

Hotellin sijainti on aika keskeinen; vain pari minuuttia kävelymatkaa rannalle. Heti hotellin edessä alkoi kauppa- ja ravintolakojuen jono, eikä sinne keskustaankaan kuin kymmenisen minuuttia kävellyt. Eli kaikin puolin hieno ja aidostin hyvä hotellin.

Arvosana hotellille:

Heikko!

Vieras    20.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Heikkotasoinen hotelli jossa pelkästään suomalaisia.

Henkilökunta ystävällistä siihen saakka kun antaa tippiä ja suostuu tulemaan hotellin ns. grilli- tai kebab-iltaan joka olikin paikallisen nahkatakki kauppiaan mainos tilaisuus. Kebab-ilta oli ainakin sellainen ja voittamalla arvonnassa pääsit pakkomyynti tilaisuuteen Mehmetin nahkakauppaan. Pieni palkintokin luvattiin mutta sekin oli kyselyjen takana ja osottautui lopulta lasten helly kitt laukuksi. Nahkävyötä ym. kyllä luvattiin.

Herra Ali, joka lienee paikan jonkilainen johtaja mielistelee aluksi kovasti mutta kun et suostunut tulemaan grilli-iltaan muuttui käytös töykeäksi. Kun emme käyttäneet hotellin ravintolaa emmekä olleet päivisin altaalla hän ei loppulomasta vaivautunut edes vastaamaan kysymyksiin.

Respan tyttö kauppaa korujaan kovasti mutta on muuten ystävällinen ja eikä höpöttele turhia suomeksi kuten muu henkilökunta.

Aamiainen oli surkea, aina samanlainen ja lähtöaamuna sitä ei ollut ollenkaan lupauksista huolimatta.

Pyyhkeitä ei vaihdettu kuin kerran viikon aikana ja siivous oli muutekin sitä että käytiin tippikuppi ja roskapussi tyhjentämässä päivittäin. Kylpyhuoneissa ei ollut saippuoita ja keittiön varustuskin oli heikko.

Näkymät hotellin parvekkeelta ei kummoiset ole ja sijainti pienen sivukadun varrella on liian kaukana keskustasta ja rannasta.

Hotellin nuorten miesten käytöksestä päätellen paikka sopii hyvin tytöille jotka eivät ymmärrä olla antamatta!

Arvosana hotellille:

Kotoisa ja lämminhenkinen

Vieras    11.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Sergen Apart hotel

Tilanteen pakosta muutin Sergeniin kesken lomani. Kaikki muut hotellit oli täynnä tai ylihinnoiteltuja. Tämä hotelli on tarkoitettu ensisijaisesti norjalaisille ja tarjolla on maksimissaan viidelle aikuiselle tarkoitettuja, keittiöllisiä huoneistoja. Kuitenkin hotellissa asusti minun kanssa samaan aikaan myös esim. hollantilaisia ja turkkilaisia.

Huoneisto oli minulle yksistään naurettavan suuri, mutta silti kodikas ja erittäin siisti. Televisio oli viritetty norjalaisille kanaville. Huoneistoon kuului kaksi parveketta ja makuuhuoneissa oli ilmastoinnit. Alakerrassa oli siisti uima-allas (+oma allas lapsille) ja pieni baaritiskikin, mutta iltaisin ei tällä hotellilla musiikki huutanut kovaa. Sen sijaan toisella puolella oleva tie aiheutti jonkin verran mölyä. Mutta sekin aiheutti uniongemia vain, koska tykkäsin nukkua ilman ilmastointia, parvekkeen ovi avoinna. Korvatulpat auttoi.

Hotellin sijainti näyttää kartalta katsottuna syrjäiseltä, mutta hotellilta on lyhyt matka rannalle, markettiin ja keskustaan menevän Dolmuksen reitille. Syrjäinen sijainti takaa myös "oman rauhan tunteen".

Aamupala on perinteinen turkkilainen: kuorittua ja viipaloitua tomaattia ja kurkkua, kahta eri juustoa, oliiveja ja keitetty kananmuna, tee ja leipää. Saattaa kuulostaa ja näyttää köykäiseltä Suomen hotellien aamupaloihin verrattuna, mutta sopii erittäin hyvin kuumaan ilmastoon ja pitää nälän loitolla. Kasvisten kuoriminen on yleistä, koska hanavettä ei kannata käyttää niiden huuhteluun. (itselläni meni juuri sen vuoksi maha sekaisin)

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, eikä silti laisinkaan flirttailevaa. Tämä oli todella mukava yllätys Turkin ilmapiirissä. Paikan omistaja tuli joka aamu perheineen aamupalalle, puhui sujuvaa englantia ja oli erittäin avulias. Vietin muutaman iltapäivän jumppaamalla kokkipojan ja baarimikon englannin kielen taitoja. Kielimuurista huolimatta koko hotellihenkilökunta oli vilpittömiä ja rentoja.

Tarkka arvosana olisi 4,5 tähteä.

Arvosana hotellille:

noista mahakivuista ripuleista yms

Vieras    09.07.2012    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

myöntäkää että suomalaisten ruokatottumukset ovat hieman yksin kertaisia.. pottumuussit nakkikastikkeet eivät ole läheskään sitä samaa ruokaa mitä turkissa on.. ja jos sellaseen perus suomalaiseen ruokaan on tottunut nii ei ihme että mahaa vääntää!

Kiva ja siisti hotelli

Vieras    02.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Hacibey

Olimme Tjäreborgin matkalla ja yövyimme Hacibeyssä.

+ siisti huoneistohotelli ja tippaamalla siivojaa pyyhkeitä ja lakanoita vaihdettiin tiuhaan.Vaikka kylppärin seinässä oli lappu jossa sanottiin, että pyyhkeet vaihdetaan vain joka kolmas päivä niin jättämällä tipiä siivoojalle sai koko ajan puhtaita pyyhkeitä ja astiatkin tiskattiin joka päivä.Vessapaperiakin oli vessaan laitettu useampi rulla, joten sitä ei tarvinnut itse ostaa.

+hyvät palvelut.Hotellissa mm. kampaaja, mahdollisuus manikyyriin, sähköpyörävuokraus,oma pikkuinen elintarvikekauppa,vartiointi,hieroja,biljardi,pieni vaatekauppa, pikkuruinen korukauppa yms.Myös pesulapalvelut löytyy.

+ todella hyvä buffet aamiainen- hinta 12 ytl. Kävimme syömässä muutamana aamuna kun ei jaksettu laittaa aamupalaa itse. Myös iltaisin oli illallisbuffet.

+ runsaasti iltaohjelmaa jos sellainen kiinnostaa, itse ei osallistuttu,koska ollaan jo aikaisemmin oltu turkkilaisissa illoissa.Plussaa siitä, että näitä ei tyrkytetty asiakkaille vaan niistä vain infottiin aulan fläppitaululla.

+asiallinen ja mukava henkilökunta.Jotkut työntekijöistä osasivat ehkä vähän huonommin englantia, mutta kun hitaasti selitti niin asiat kyllä tulivat selviksi :)

+citybussipysäkkki juuri hotellin kohdalla.Dösällä pääsee 25 m kadulle ja Alanyum ostoskeskukseen helposti ja samaa tietä pääsee sit takas hotellin eteen.

+siistit ja tilavat huoneet.Melua ei myöskään illalla kuulu kadulta,

koska ohi menevä katu on yksisuuntainen ja liikennettä suht vähän.

- himpan pitkä matka keskustaan, mutta me käveltiin joka päivä rantsuun. Menee noin 10 min.Eli jos on huonokuntoinen niin kantsii mennä kuljetuksella (hotellilla on rantakuljetus).

- jos saa huoneen uima-altaan puolelta niin saattaa allasmusa alkuillasta häiritä.Meillä oli huone toisella puolen taloa ja naapurissa ihan tyhjä rakennus (oli vasta rakenteilla)joten melua ei sieltä puolelta ollut. Eli tässä hotellissa ei tarvitse korvatulppia.

-huoneissa ei vedenkeitintä, eikä kahvinkeitintä ja astiasto aika niukka.Kaksi kahvipannua oli joilla sitten vettä keitettiin

hampaanpesua varten ja pikakahville.Näiden lisäksi oli kattila,ruokailuvälineet,kahvikupit ja muutama lasi,leikkuulaudat,mehukannu ja paistinpannu.

Arvosana hotellille:

Mahtava hotelli

Vieras    24.06.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Omasta mielestäni Isabella on ihan mahtava hotelli. Hyvällä, rauhallisella paikalla. Työntekijät ainakin itseäni ja koko meijän reissuporukkaa kohtaan olivat todella ystävällisiä jo viime vuonna kun ensimmäistä kertaa Isabellassa olin. Ja tänä vuonna tottakai yhtä mukavia, ystäviä ku ollaan. Tylntekijät ottavat hyvin huomioon niin perheen pienimmät ja ku vähän vanhemmatki. Siivooja kävi joka päivä ainakin kysymässä tarvitaanko siivousta. Ja jo ensimmäisenä iltana kun sanoin ettei huoneemme parveke/ikkunat olleet altaalle päin kysyttiin haluammeko vaihtaa huonetta. Aivan ihanasti tehny, vaikkei huonetta vaihdettukkaan, koska aamulla ku meni parveekkeelle näki ihanan maiseman vuorille !! Itse suosittelen hotellia kyllä isolla lämmöllä. Joko vielä tänä vuonna tai viimeistään ensi kesänä uudestaan !! Ainut pieni miinus hotellissa on kyllä se aamiainen joka on aika mitään sanomaton..

Arvosana hotellille:

Hotellista kokemusta kellään?

Vieras    24.05.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: gural

Kellään kokemusta kyseisestä all inclusive hotellista nyt keäältä 2012??? itsellä reissu tulossa sinne pian...

Arvosana hotellille:

mikään ei toimi

Vieras    23.05.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: lavinia

kaukana keskustasta, kova liikenteen melu, ahdettu talojen väliin, ei mitään pihaa, "satelliitti-tv" näytti vain turkin kielistä ohjelmaa, hissin ulina erittäin häiritsevää, yksi kerros oli ns. hotelli, muut kerrokset apartementoksia. olimme hotellikerroksessa. kaikki vaihtoivat huonetta kauemmeksi hissistä - onneksi toinen hissi oli varattu varastoksi. Huoneissa kolme vuodetta, jotka ulottuivat pienessä huoneessa seinästä seinään. Lakanoiden vaihto oli kuulemma kaksi kertaa viikossa- käytäntö kerran kahdessa viikossa.Litimärät pyyhkeen nostettiin vain kuivumaan. Pyysin lakanoiden vaihtoa resepsuunista, mutta ei auttanut, piti itse repiä lakanat vuoteesta, jotta sain ne vaihdetuksi. Lakanat rikkinäisiä. Suihkusta tuli vain jääkylmää tai tulikuumaa vettä, ei mitään välimuotoa. Henkilökunta näytti nyrpeää naamaa koko ajan. Uima-altaalla baarimikko yritti väkisin saada myytyä baarin tuotteita, ei uskonut ettei osteta, joten piti pyytää poistumaan kovempi äänisesti. Samoin turkkilaisen illan lippujen myynti, piti lopuksi sanoa, että ei tarkoittaa ei, kun ei muuten päästy hänestä eroon. Aamiainen oli koko kaksi viikkoa sama, paitsi lämmin ruoka, joka vaihteli köyhien ritareiden ja kananmuna mössön välillä. Positiivisenä puolena voi sanoa, että ala-aulan lattia oli erittäin puhdas.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.