Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 7

Rahat pois -hotelli

Vieras    09.09.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Atzalea

Hotellin sijainti hyvä, aamupala ei ole kummoinen. Ei kannata maksaa, koska samalla rahalla saa muualta parempaa aamupalaa ostettua. Ilmastointi hinnoiteltu 7 e/pv. Meillä ei ilmastointi toiminut kunnolla, mutta jo maksetuilta päiviltä ei rahoja saanut takaisin. Kannattaa ensin tarkistaa, toimiiko ilmastointi ja nettiyhteys ennenkuin maksaa koko viikosta. Respan henkilökunta epärehellistä. Henkilökunta käy tarkistamassa kaappien ja jääkaapin sisältöä. Luulisi, ettei henkilökunnalle kuulu, mitä olet jääkaappiin ostanut koska kyseessä on kuitenkin huoneistohotelli? Maksullinen nettiyhteys toimii todella hitaasti. Hotellin yhteydessä oleva pieni marketti ottaa esim. vedestä milloin mitäkin hintaa, 1/2 litraa vettä voi maksaa 0,50 - 2 liiraa. Riippunee lienee myyjän mielentilasta? Myöskin illalla tarjolla olevan buffetin hinta ei ole hintansa arvoinen. Mistä lie hotelli luokituksensa saanut?

Arvosana hotellille:

pieni hotelli

Vieras    31.08.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: erciyes

olin viikon erciyes hotellissa. hotelli kävelymatka rannasta, lähellä keskustaa. huoneissa ei jääkaappia +40lämmintä.

huoneisiin ei saa viedä omia juomia ei ruokaa... huoneet tosi pieniä, jos huono tuuri käy saat huoneen jonka parveke

pieni vastapäätä n. 5metriä kerrostalo missä asuu paikallisia ja pyykkejä voit katsella parvekkeella istuessasi.

ahdistava paikka muutenkin. en suosittele

Arvosana hotellille:

Siisti ja viihtyisä perhehotelli

Jellona1971    02.08.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Sun Park Garden

Sunpark Garden oli todella viihtyisä ja hyvä hotelli. Kaksi uima-allasta, joista toisessa kolme liukumäkeä. Huoneet yllättivät positiivisesti! Siisti ja viihtyisä. Ilmastointi ilmainen, joka oli makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Rauhallinen hotelli, eikä ainakaan meidän huoneeseen kuulunut liikenteen melua. Ei bilettäjiä, mikä oli meidän kannalta plussaa! N. 1,5 km keskustaan, joka on sopiva kävelymatka. Joka päivä ilmainen kuljetus Kleopatra rannalle.

Arvosana hotellille:

Kokonaisuudessaan ihan hyvä paikka ainakin näin vähän vanhemmille.

Vieras    22.07.2013    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Maassahan eletään maan tavalla eikä sinne tarvitse mennä riekkumaan. Lähdemme mieheni kanssa 1.1 2014 kolmeksi kuukaudeksi Alanyaan. Siellä saa olla aivan rauhassa, jos ei itse aiheuta hässäkkää. Aiomme nauttia hyvistä ruoka-aineksista, koska olemme vuokralla, joten laitamme itse ruokamma ihanista vihanneksista ja hedelmistä vihanneksista yms. Olisi kiva, jos joku toinenkin pariskunta olisi lähdössä.

alanya on hyvä lomapaika

Vieras    22.07.2013    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

me vaimoni kanssa tykätään lomailla alaniassa ja lähdemme i.i.2014 .kolmeksi kuukaudeksi onko ketään muita silloin

lähdössä me ollaan noin kuusvitosia

Viihdettä koko rahan edestä!

Vieras    20.05.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Uusi pesä löysäpipoisille baarikärpäsille: Alanya Onnela! Meille jäi sellainen vaikutelma, että Onnelan pojat ovat nöyriä, aitoja ja vilpittömiä tekemisessään. He pistävät itsensä likoon ja työskentelevät ahkerasti, iloiten ja suurella sydämellä. Palvelu pelaa niin turkiksi kuin suomeksikin ja karaokea lauletaan pilke silmäkulmassa. Kiitos ja tsemppiä sesongille 2013 Ceto, Harun, Emrah & co! Olitte lomamme piristysruiske!

All inclusive hotelli jossa tasokas ruoka ja palvelu

jojohanna    13.05.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Hotellia Xperia Kandelor

Hyvin hoidettu All inclusive hotelli jossa palvelu pelaa.

ILmastointi ja minibaari/alkoholittomat juomat ainoastaan, kuuluvat myös all inclusive ohjelmaan, kuten rannalla varjo ja aurinkotuoli, sekä allaspyyhkeet.

Ruoka TODELLA hyvää noutopöydästä ja jälkiruoat mitä ihanimpia mansikkakakkuja ym:tta.

Allinclusive pelaa juoman puolelta klo 10-24.00 ja valikoimaa on, paikallista: vodkaa, gin, whisky, konjakki, olut, puna-ja valkoviini ymymymymy

Matkatoimisto: Nazar.fi

Suosittelen lämpimästi !

Arvosana hotellille:

Outlet myymälöitä pitkin alanyaa

jojohanna    13.05.2013    Alanyan ostokset    Alanya

Olemme juuri parhaillaan Alanyassa. Kaupankäynti sujuu kaikkialla ja aina voi tinkiä. Outlet myymälöistä saa t-paitoja 5,50€ ja 5€ halvimmillaan. toki jotkut myyjät nostavat hintaa kun menet sisälle putiikkiin, mutta pysy lujana. Turkin liiroilla ostaminen edullisinta suomnalaiselle. Yritä pitää ostoksille mennessä pienempiä seteleitä ja kolikoita mukana ja anna itse tasaraha. Kauppiaat esim. eivät anna oikein takaisin rahasta tai antavat puoliksi euroja ja liiiroja ja siinä ostaja AINA häviää. Lisäksi laske aina itse yhteen mitä ostokset tekee ja tarkista saatko oikein rahaa takaisin. Tässäkin kohtaan saattavat jotkut huijata.

Ostimme tuliaisiksi mausteita perjantain vihannesmarkkinoita dolmusBazaarilta joka on siis aivan dolmus-bussiaseman vieressä. Rättikauppa-basaari on vieressä, mutta kalliimpaa kuin mitä sisämaassapäin kauppiailla. Ei tarvitse kuin 500m kävellä rannasta vuorille päin niin on edullisempaa. Laukut myös 10 liirasta eteenpäin. Myös ihan pikku-marketeista saa pikkutuliaisia huokealla hinnalla. esim kynsilakkoja 3liiraa noin 1,5€ teetä ym:ta. Postimerkit postista merkin hinnalla. Postimaksu suomeen 2,20liiraa ja pikkumarketit ottavat komission välistä ja merkki voi maksaa 3liiraa. siksi suosittelen ostamaan postista merkit.

Mukavaa lomaa tuleville Alanyan matkailijoille :)

Topin paikka .ja joku muu ravintola

Vieras    01.05.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

TOPIN paikassa ruoka parantunut joka vuosi. Topi ei ole suomalainen,vaikka joku niin väittää.Hän osaa Suomea hyvin,ja auttaa jos vain voi.Olen käynyt Alanyassa 14 kertaa mieheni kanssa,tiedän mistä puhun.Paljon kierretty eri ravintoloita,Kippis baarissa Pia oli tosi töykeä.Heikin baarin ruoka hyvää,itse olen jo vanha poikien liialliseen pelleilyyn.Mutta jos et ole käynyt suosittelen,pojat osaavat monia kieliä.Heikkikään ei ole suomalainen,hänet adoptoitiin Suomeen.Ali on hänen nimensä.Suosittelen Alanyaa kaikille

all inc.

Vieras    30.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: krizantem katya

Hotellina Krizantem Katya, kiva keskikokoinen hotelli Tosmurin alueella 4.5km alanya kesk.

Ruokaa on tarjolla melkeinpä liiankin kanssa, esim aamubuffet 22 erilaista salaattia ja paljon paljon muuta.....

Henkilökunta todella huomioivaa.Rantaan 50m tunnelin kautta+sisä ja ulko altaat

Ollaan oltu samassa paikassa 4krt ehkä myös siksi saadaan special palvelu,kuten poreamme huone merelle päin.

Ja aina ollaan otettu hotellivaraus -hotelopia- n kautta, kuuluu myös tjäreborgin listoille

säästetään rahaa kun omatoimi, ebookers turkish airlines Istanbuliin ja sieltä Antalyaan josta private kyyti Alanyaan, turkish air.. syömät ja juomat kuuluu Aina lennon hintaan.

nyt tässä ootellaan 11.05-13 niin sinne taas menossa 3 viikkoa

Ps . omatoimi matkalla saa 3vko samalla hinnalla mitä tjäre ottaa 2vko

matkailu avartaa

Arvosana hotellille:

Hyvä pieni perushotelli

Vieras    22.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Gallion

Emme olleet käyneet Turkissa aijemmin, joten päätimme ottaa halvan matkan Alanyaan. Valitsimme hotelliksi Gallionin hinnan perusteella. Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Aamupala yllättävän runsas niin pieneksi hotelliksi.

Henkilökunta oli todella ystävällistä. Parasta hotellissa oli sen sijainti. Lähellä rantaa ja ostoksia. Hotellissa ei ollut ruuhkaa kesäkuussa. Jonkin verran ruotsalaisia nuoria, jotka käyttäytyivät aivan asiallisesti. Suihku ei toiminut kunnolla, mutta sen kanssa opimme pärjäämään. Olemme lähdössä uudelleen taas kesäkuussa ja valitsemme jälleen Gallionin. Toivottavasti nyt saamme suihkun, joka toimii. Hotelli on hyvä valinta niille, jotka eivät vaadi luxusta.

Arvosana hotellille:

Uskomaton palvelu !

Vieras    13.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: prince apart

..olimme vaimon kanssa maaliskuun loppu puolella viikon verran ,hotellihan on aika vanha ,mutta mielestäni erittäin siisti ja kodikas,meillä oli yksiö jossa oli esim. kaksi parveketta ja pieni keittiö jossa oli myös tarvittavat välineet kolmelle hengelle.

Kun saavuimme hotellille Antalyasta iltapäivällä 22.3. oli sateinen ja kolea päivä,mutta sitten kohta sen jälkeen kun olimme saaneet huoneet ja majoittuneet asumaan niin kuinkas ollakkaan vesisade oli loppunut ja aurinko paistoi täydeltä terältä .

Illalla kun menimme nukkumaan oli oikeastaan ainoa miinus koko matkalla koskien hotellia,ei tullut heti lämmintä vettä ja jouduin käymään respassa ja pyytämään lämmityksen sekä huoneeseen ,että vedelle,mutta sen jälkeen ei minkäänlaista valittamista,päinvastoin esim. ravintolan palveluaste saa ainakin minulta täyden 10 !!!

Aamupalalle kun menimme olimme yleensä melkein ensimmäisiä ,mutta koko ajan aamupalan ajan salissa oli vähintään kaksi henkilöa ja seurasivat koko ajan jos joku tarvitsee jotain tuli kysymään tai toi pöytään ,arvasi kait mitä olimme vailla ja sama koski illalla kun söimme ravintolassa. Oli erikoinen tapa heillä tuossa ruokatarjoilussa,kaksi herraa oli aina tuomassa aterioita pöytään"päällikkö otti annokset tarjottimelta ja tarjoili ruokailijoille pöytään siltä toiselta herralta joka toi tarjottimen keittiöstä,oli mukava kokemus kaikin puolin.

Haluan ehdottomasti suositella kyseistä hotellia PRINCE APART Harry Bergström Imatra

Arvosana hotellille:

All inclusive hotelli

Vieras    11.03.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: GRANADA LUXURY RESORT ALL INC

Matkalla oli 4 aikuista ja 7 ja 9 vuotiaat lapset.

Hotelli oli todella upea 5 tähden hotelli. Tilat olivat uudet ja länsimaiset. Henkilökunta hotellissa oli erittäin ystävällistä. Kaikki tervehtivät asiakkaita.

All inclusive ruokien ja juomien osalta oli kattava. Ruokaa oli tarjolla koko ajan myös yö aikaan. Ruokaa oli tarjolla todella paljon ja aina sai mahansa täyteen. Lisäksi viikkoomme kuului Turkkilainen ala carte ravintola illallinen joka oli todella hieno ja hyvä.

Matkustimme 2.3.2013 kohteeseen, siellä oli käytännössä talvi aika. Lämpötilat vaihtelivat yön +10 päivän +21 asteeseen. Hotelli on aivan rannassa, joten välillä altaalla tunsi mereltä puhaltavan tuulen. Ulkoaltaat ja liukumäet eivät olleet vielä tuona ajankohtana avoinna. Ymmärsin niiden aukeavan huhti-toukokuussa säästä riippuen.

Hotellissa oli kuitenkin kylpyläosasto jossa uima-allas ja poreallas sekä ihan pienille lapsille kahluu allas. Kylpyläosastolla oli kolme saunaa. Hotellissa oleva kuntosali kunto-ohjaajineen oli hyvä.

Hotelli oli avoinna osittain, eli kaikki ravintolat ja palvelut eivät olleet käytössä. Ulkoaltailla suoritettiin vuosihuoltoa, puhdistettiin altaita ja siistiittiin ja korjattiin ympäristöä. Jonkin verran oli remontista johtuvaa ääntä, mutta se ei ainakaan meitä häirinnyt.

Todella luksus kokemus koko seurueen mielestä. Suosittelen. Näin matalasesongilla hotelliin pääsee noin puoleen hintaan verrattuna kesäsesonkiin.

Arvosana hotellille:

UUsi ravintola, jossa saa palvelua Suomeksi

Onnela13    09.01.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Entinen Askon baari on vaihtanut omistajaa aivan äsken.

Nyt paikkaa pitää monien tuntema Ceto, ihana ja

ystävällinen nuori mies, joka työskenteli vuosia Heikin baarissa.

Viime kesänä hän ja hänen liikekumppaninsa työskentelivät Alexin baarissa.

Ceton liikekumppanina on Harun, joka

on myös työkennellyt Heikin baarissa.

Kannattaa käydä tutustumassa uusiin omistajiin ja baariin.

He ovat oikeasti mukavia.

Baari on nyt jo auki, vaikka Alanyassakin on talvi.

Siitä en ole varma, että onko siellä näin talvella tarjolla ruokaa, vaiko

vain juotavaa.

Lämmntä merivettä

Anni61    28.12.2012    Alanyan aktiviteetit ja harrastukset    Alanya

Ihana elokuinen lämmin merivesi houkutteli jokapäiväiseen vesijuoksuun ! Vähintään tunti päivittäin linnunmaidon lämpimässä vedessä! Auringonlaskun ja iltaruokouksen aikaan.

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.