Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

Apart Hotel Isabella

Vieras    04.10.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Isabella

Jos odottaa" kuuta taivaalta". Pitäisi mennä sitten *****5 hotelliin. Syyskuun alussa olin ko. hotellissa kaverini kanssa, minä olin viikon ja hän 2 viikkoa. Minulle ainoa tykkyttäjä oli "Heidi, niitä korujaan".Ostin kyllä häneltä kellon (korukello) sain rahan taksisin, kun eihän niissä ole kellokoneistoa.

Kaikki oli ihan jees, normaali aamiainen ja turkkilainen ilta + "tanssi-ilta"ruuat oli ok. mitä söin, koska ystäviä/kavereita paljon Alanyassa

Olen Turkin kävijä ollut 30 vuotta, joten sanon että ei ole pahaa sanottavaa, puhdasta oli ja Alikin oli melkoinen "huumorveikko", terveisiä Mafia papukaijalle ja pikku-kanille .Yks yö tuli kauhee jäätelönälkä ja läksin ostamaan jätskiä ja sain haluamani puolen litran kolpakot* 2, koska halusin ne Efestuopit täynnä erilaisia jäätelöitä, Hintaa tässä nyt en kerro määrään ja kaikkeen verrattuna Ok. Eitsu

Arvosana hotellille:

Pilaa lomasi ja terveytesi

Vieras    04.09.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Sun Hotel Alanya

Hotelli ei tehnyt mitään vaihtaakseen huonettani. Huone sijaitsi respan vieressä pohjakerroksessa. Tuuletusikkunani kylpyhuoneesta oli respan aulaan. Koska respat polttivat siellä tupakkaa ympäri vuorokauden, koko viikon jouduin sietämään tupakansavua huoneessani 24/7. Henkilökunta ja suurin osa asiakkaista poltti tupakkaa myös ravintolan sisätiloissa ja terassilla. Aamupalaa oli mahdotonta syödä ilman tupakansavua. Viimeisen kerran kun söin aamupalaa, vaihdoin pöytää kolme kertaa. Lopulta taas respa tuli polttamaan viereeni seisoen tupakkaa, sain tarpeekseni. Tässä hotellissa nautittiin siitä, että lomani pilattiin!

Minulta vaadittiin viikon ilmastoinnisa 70e, tuuletin oli ikivanha kellastunut räppänä, enkä ottanut sitä, koska asukkaat ja henkilökunta polttivat tupakkaa. Huoneessani oli hometta. Kaappi ja sängyt sekä tekstiilit haisivat niin pahalle ja olivat koko viikon kosteita, etten voinut mennä minnekään parempaan paikkaan syömään koko viikon aikana, koska haisin niin pahalle kosteiden tupakanhajuisten vaatteiden takia. Yskin koko viikon huonoa sisäilmaa ja nukuin huonosti. Työmaakuulokkeetkaan ei auttaneet, sillä respa piti televisioita auki täysillä pysyäkseen itse hereillä, perhe ja turkkilaiset ilmaisasiakkaat mekastivat yötä päivää. Äänet tulivat tietenkin minun huoneeseeni.

Parvekkeella ei voinut olla, koska viereisillä parvekkeilla poltettiin tupakkaa. Hotelli kertoi miesasiakkaille kuinka kauan viivyin hotellissa ja milloin lähden. Oli yllättävää, että minun tietojani sai jakaa muille ihmisille.

Siivousta ei tehty, putket vuotivat vessasta niin että lattia oli märkä koko ajan. Oli epämiellyttävää käydä sandaalien kanssa suihkussa jatkuvasti, koska pytystä ja suihkukaapista vuoti vettä. Viemäriputkessa oli märäntynyt pyyhe suojana. Sitä ei vaihdettu kertaakaan. Vasta kun laitoin paljon rahaa tippinä sängylle sain uudet pyyhkeet ja siivooja siivosi. Periaate oli se, että turisti maksaa kaiken, paikalliset pääsevät ilmaiseksi ja saavat parhaimman palvelun.

Sänky oli hirveä. Vanha, likainen, märkä haiseva patja, jossa oli periaatteessa vain kehikko enää kunnossa. Pölyä irtosi paljon koko ajan. Se haju oli kamala. Huoneessa juoksi yöllä hämähäkkejä ja pieniä torakoita. Viereisessä huoneessa nainen kirkui yöllä ilmeisesti sen takia, että oli huomannut näitä ötököitä myös.

Ranta oli vaarallinen. Siellä oli liukkaita isoja pyöreitä kiviä rantaveteen asti, ei mitään kulkureittiä hotellin kohdalla syvemmälle. Hotellin asiakkaille aurinkovuoteet, jotka olivat liian lähellä toisiaan olivat maksullisia, paikalliset tulivat aamusta asti oleskelemaan ja polttamaan tupakkaa sinne ilmaiseksi.

Arvosana hotellille:

pettynyt

Vieras    03.09.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Boulevard

Olimme kyseissä Boulevard hotellissa Alanyassa mieheni kanssa ensimäistä kertaa n. täydenpalvelun paikassa. Ruoka huonoa, kävimme välillä syömässä muualla. Juomavalikko olematon ja rahalla ei voinut ostaa, koska ei ollut mitä ostaa. Henkilökunta hyvin "neutraali", suorastaan tympeää. Paikka ja hotelli Alanyan arvoaluetta, paikalliset ihmettelivät ruoa laatua ja muita puutteita kun kerroimme heille. Taidanpa mennä seuraavalla reisulla muualle ja vaikkapa apartmentoon, en maksa turhasta. Jos ruoka mätetään kuten koulun ruokalassa kauhalla lautaselle,riisi, pasta ym, kanapalat lilluivat jossain nesteessä joita annosteltiin lautaselle 1 per. nenä. Ihmetyttää mistähän maksoin ?

Arvosana hotellille:

Jatkossa kierrän kaukaa

Vieras    30.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Isabella

"Suosittu Isabella sijaitsee hyvällä paikalla paikallisasutusalueella, rauhallisen sivukadun varrella. Huoneistohotelli sopii hyvin hintatietoisille ja isommillekin perheille. Ympäristössä on paikallista asutusta ja mukavasti kauppoja ja ravintoloita. Isabellan huoneistot ovat tilavia, ja niiden koko vaihtelee jonkin verran. Kaksioissa on lisämaksullinen ilmastointi makuuhuoneessa, neljän hengen huoneistoissa vain olohuoneessa. Pihalla on uima-allas, lastenallas ja lasten leikkipaikka." ja kukut..

Meille oli todellinen pettymys. Huone likainen, seinissä on isoja paskaisia laikkuja, lakanat jotka olivat"puhtaita" oli kyllä pestyjä mutta täynnä tahroja, samoin kuin pyyhkeet. Kylpyhuoneessa laskutilaa yhden pienen hyllyn ja pesualtaan vieressä juuri sen verran että saat hammasharjat ja saippuan laskettua.Jos on hieman isompi henkilö kyseessä, tulee vaikeuksia päästä suihkukaappiin, ovet avautuvat sen verran, että tilaa on noin 40cm jos sitäkään. Lasten sänky vanha metallinen, jonka laidan koloista pienen lapsen pää mahtuisi hyvin välistä, eli ei laisinkaan turvallinen sänky esim. vauvalle,patja likainen sekä pari isoa reikää.

Keittonurkkaus löytyi, mutta tilaa oli juuri sen verran, että pitää valita haluatko tehdä ruokaa vai haluatko kuivattaa pesemäsi astiat. Laskutilaa ei paikasta muuten löytynyt. Jääkaappi ei sulkeutunut kunnolla, ja ei ollut oikein kylmä. Pakastimesta puuttui luukku.

Lähimoskeijasta kuuluva rukouskutsu herättää joka yö, tämä ei ole hotellin vika mutta olisi kiva että olisi kerrottu esitteessä. Meteli on todella kova ja kestää pitkään, sillä moskeija on noin 150m päässä.

Ilmastointi viikolta 49€, ja saat itse kiivetä katon reunaan laittamaan avaimen reikään. Ilmastointia ei voi sulkea muuten, kuin poistamalla avaimen sieltä katonreunasta tai ottamalla kaikki sähköt pois huoneistosta.

Nojatuolit olivat vaarallisia istua, sillä heti kun yritit nojata nojiin,ne liikkuivat. Hyvä ettei tippuneet lattialle. Palvelun taso surkea, heti kun kieltäydyttiin ylihintaisesta "turkkilaisesta" illasta, vähäkin palvelu loppui, eikä enään edes tervehditty.

Lasten leikkialueelle en lastani päästänyt. Keinutelineistä toinen toimi ainakin meidän siellä ollessa mattotelineenä, toisesta keinusta oli suojamuovit kuoriutuneet pois niin että ruosteistet ketjut paistoivat läpi (pienen lapsen sormet saisivat pahat haavat näistä) Liukumäki oli hajoamassa käsiin, halki keskeltä. Leikkialueelta oli esteetön pääsy aidan toisella puolella olevaan sähkökaappiin... En suosittele yhdellekkään lap.siperheelle

Arvosana hotellille:

Todellinen pettymys all-inclusive

Vieras    29.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Boulevard

Hotelliin kirjautuessa toiminta hyvin hidasta, saatiin odotella tovi, että kukaan vastaan ottaa meitä. Hymytön nuori tyttö kirjasi meidät sisään ja lätkäs avaimen kouraan. Reipas pikk. kantoi kyllä laukut reippaasti ja ohjasi huoneeseen, hän näytti myös heti safeboxin toiminnan. Kolmen hengen huone oli hyvin ahdas, pienin yksiö mikä kohdalleni on osunut. Likaiset lattiat, tahmeutta ja näkiettä hyvin huonosti siivottu. Sängyn alta tuski vuosiin imuroitu. Sit voisin kertoa ruuasta: joka pv lähes samanlaista, salaatit, leivät, jälkiruuat aina samaa. Pääruoka vaihteli vaan kanan ympärillä, eri kastikkeessa yms. Kahvi koneesta kahvia, se ihan ok. Mutta kyllä vkossa alkaa tympiin sama ruoka. ja ruuan taso. syötävää mutta ei hyvää. Juomia sai allasbaarista rajoitetusti, eivät voineet antaa jos oli vielä kiinni. Pullo vettä ei ollut tarjolla! Hotlan Allas alueen aurinko tulit olivat joka aamu/ pv pyyhkeellä varattu. 50 aur. tuolis 3 auringon ottaja ihmistä ja loput pyyhkeitä. Wct sotkuisia/ wc paperit loppu koko ajan. En todella suosittele kyseistä hotellia. Ainoa ketkä hotellissa hlökunnasta hymyilevät on siivoojat, baarimikot/ tarjoilijat/ respa todella tympeetä. Hymytöntä, eikä auta vaikka itte hymyilisit/ tervehtisit -> ei vasta kaikua. Mutta kyllä hollantilaisille hymyillään ja tervehditään. Todella huono hotelli. En suosittele. Mistä lie saaneet nuo 4 tähteä....

Arvosana hotellille:

"surkein täyshoitohotelli minun kohdalla"

Vieras    21.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Avena Resort & Spa

Nyt useissa muissa arvosteluissa vaaditaan sitoumus että puhut totta. Tämä karsii varmasti negatiiviset arvostelut ja vain hyvistä kirjoitetaan. Olen ollut 14 kertaa täyshoitohotellissa ja tämä oli ehdottomasti huonoin. Allasalue pieni ja heti aamusta varattu. Rannalla pieni kalja 3e ja joka paukkua jonka hait katsottiin karsaasti varmaankin erilaisen kulttuurin takia. Ruoka oli hyvää vaikkakin valikoima pieni. Vesi piti ottaa ruokalasta pullossa ja eivät tykänneet ja joka oli suurimman osan ajasta kiinni. Allasalueen vesipiste rikki jne jne. Kehoittivat ostamaan kaupasta. Jos ei paremmasta tiedä niin kannatta toki käydä katsomasssa muuallakin. Kierrä sauna ja hoidot kaukaa sillä vaikka tilasimme naishoidon antajat olivat vastassa miehet. Jos tykkää niin mikä siinä mutta harva nainen tilaa intiimialueille mishoitajaa vapaaehtoisesti. Suurin osa vieraista oli maan asukkaita joten kenties arvostelujen korkeus johtui siitä. Meillä meni tällä kertaa loma heikommin kun uskoimme näitä arvosteluja. Enää en usko enkä luultavasti enkä matkusta tähän maahan. Oppaat sata nolla hotellin puolella ja sinua vastaan.

Arvosana hotellille:

Huonossa kunnossa oleva hotelli (hometta yleisesti)

Vieras    10.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: prince apart

Kahden viikon matkalla juuri nyt ja viikko takana. Todellakin hometta huoneissa, suihku ei juuri toimi. Altaan reunoissa selvästi hometta. Aurinkotuolit rikkinäisiä.

Ei todellakaan täytä edes niitä kolmen tähden vaatimuksia. Kyllä kaduttaa, että tänne tultiin, olisi vain pitänyt hieman enemmän rahaa panostaa yöpymispaikkaan ja valita jokin muu.

Todella pettyneet Apartementos Prince, Alanya

Arvosana hotellille:

Pettymys

Vieras    09.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Isabella

Hotelli ei kyllä mielestämme 3 miinus arvoinen: syrjässä,pieni,likainen,törkeä henkilökunta ja huono ruoka/aamupala. Tossa osa syistä.

Hotellin "pomon" toiminta aivan järkyttävää. Aluksi oikein mielistelevää, mutta kun et osallistu iltaohjelmiin niin käyttäytyminen muuttuu. Ei tainnut enää edes tervehtiä sen jälkeen. Muuten henkilökunta mukavaa, joten siitä plussaa. Mutta valitettavasti yhden ihmisen käytös pilasi sen.

Hotellin aamupala oli erittäin suppea ja kaikki ruuat olivat lämpimässä koko ajan joten ei houkuttelevaa. Yök!

Ja uima-allas mielestämme erittäinen likainen, uimapukujen valkoiset kohdat olivat keltaisia siinä uitua ja huomasi sen selvästi olevan erittäin sameaa.

Sijainti kaukana kaikesta ja maisemat huonot. Parvekkeelta näki appelsiini puun muttei muuta.

Arvosana hotellille:

Arsi Turkish bath, spa & wellness

titityyppi    31.07.2015    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Paras tapa aloittaa loma Alanyassa on käydä turkkilaisessa kylpylässä. Kunnon pesu ja kuorinta saa ihon tuntumaan erittäin pehmeältä ja sanovat, että se auttaa saamaan kauniimman rusketuksen.

Suosittelen itäisellä rannalla, Arsi hotellin alakerrassa sijaitsevaa hamamia, Arsi Turkish bath, spa & wellness, jonne ovat tervetulleita muutkin kuin Arsi hotellin asukkaat. Tuttavallinen, pienempi hamam, jossa rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri sekä erittäin mukava henkilökunta ja taitava hieroja. Täällä kullekin asiakkaalle varataan riittävästi aikaa nauttia kylpyläkokemuksesta, eikä olo ole kuin lihakimpaleella liukuhihnalla, kuten isommissa hamameissa saattaa joskus olla. Jos et satu majoittumaan lähistöllä niin kylpylässä on ilmainen noutopalvelu, joka toimii myös läntisen rannan puolelta.

Lisää tietoa kylpylästä löydät heidän kotisivuiltaan (myös suomeksi): arsiturkishbathwellness.simp...esite.com/

Hintaansa nähden hyvä

Vieras    09.07.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Club Sidar

Olimme viikon lomalla kesäkuussa kyseisessä hotellissa. Hinta vähän alle 500e sisältäen lentokenttäkuljetuksen, aamupalan ja ateriat lennolla. Todella mukava hotelli luokituksella 3+. Vastaanottoaula pieni, tallelokero n. 12e. Hotellilla kauppa (sieltä ostettuja juomia ja ruokia saa viedä altaalle), pyyhekauppa, koruliike, hamam (35e). Aamupala ihan perustasoinen (tarjoiltiin 07:30-09:30): hedelmiä, kasviksia, leipää, muroja, leikkeleitä, jugurtteja, juustoa, kahvia, mehuja, lämpimät vaihtoehdot aika suppeat: keitettyjä munia, joskus munakokkelia, jotain lihapaistosta leikkeleistä, juustoisia tomaatteja jne., ruoka turkkilaiseen tapaan todella suolaista. Joinain päivinä paistoivat lettuja, munakasta. Hotellin oma hinta aamiaiselle 8e, eli ehdottomasti halvempi oli ottaa matkatoimiston kautta (Tjäreborg). Söimme hotellilla kerran pippuripihviä, oli todella hyvä. Lounasaikaan ravintolassa kokeilimme pitsaa ja tonnikalasalaattia, ihan ok. Englantilainen aamiainen pettymys, samoin kuin hampurilaiset, mitkä jäi molemmilta syömättä (en tiedä mitä lihaa, mutta haisi todella pahalle). Hotellin allasalue todella iso ja mukava, tuoleja riitti kaikille. Suurin miinus koko ajan kauppaa tekevät työntekijät; kauppasivat aina illallista, yödiskoa, juomia jne. Olisin lomalla halunnut olla altaalla rauhassa. Viimeiset päivät otimmekin aurinkoa rannalla. Hotellihuoneet ihan ok, perussiistit vaikka sisustus vanha, siivous palasi hyvin. Makuuhuoneessa ilmastointi, olohuoneessa oli myös mutta ei toiminut. Tv ei ilmeisesti ilmainen, ei mennyt päälle. Olimme 5. kerroksessa, hyvä näkymä altaalle ja ihan rauhallinen hotelli muutenkin. Lähistöllä oleva Norden ravintola oli todella hyvä, Heikin baari ihan vieressä "suomalaista" meininkiä hakevalle. Hotelli suhteellisen kaukana ydinkeskustasta, käveli puoleen tuntiin sataman lähelle. Hyvä paikka, voisin mennä uudelleenkin.

Arvosana hotellille:

Ei todellakaan viiden tähden hotelli

Vieras    08.06.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Hotel Katya

Varasimme tjareborgilta äkkilähdön Alanyaan, Hotel Katyaan ja luulimme pääsevämme myös varaamaamme hotelliin. Mielestäni Tjäreborg johtaa asiakkaita harhaan mainostamalla matkoja Katyaan ja matkalaiset sijoitetaankin täysin toiseen rakennukseen. Rakennus on Katyan takana, sellainen kerrostalomainen vanhempi rakennus. Ollut ilmeisesti joskus oma hotellinsa.

Huoneissa kivikova parisänky missä jouset ja raudat painavat selkää. Peittona yksi ohut viltti kahdelle ihmiselle. Pari kertaa joutui pyytämään, että sai toisen. Suihkutilassa vesi seisoi lattialla melkein nilkkoihin asti, ei ollut lattian kaadot kohdallaan tai putket eivät vetäneet. Jätimme pyyhkeet lattialle siinä toivossa, että ne vaihdetaan, mutta ne olikin viety parvekkeelle aina kuivumaan. Vessapaperia joutui aina pyytämään lisää.

Henkilökunta välinpitämätöntä, ei paljo kiinnosta-asenne koko hotellissa, paitsi yhdellä nuorella miehellä allasbaarilla. Hän hymyili ja tervehti joka kerta ja saikin ainoan tippimme sillä reissulla.

Hotelli täynnä venäläisiä, jotka kahmivat yhtä paljon ruokaa mukaansa kuin söivät. Ruokailutilanne oli sellaista taistelua, että ehditkö saada jotain ennen kuin se on loppu. Istumapaikkoja ei meinannut saada, ruokailutila on täysin alimitoitettu.

Hotelli on antanut itselleen viisi tähteä, itse luokittelisin sen kahteen tai maksimissaan kolmeen. En suosittele.

Tein reklamaation sijoituspaikastamme tjareborgille, vastausta odotellessa..

Arvosana hotellille:

Loistava all-inclusive hotelli

Vieras    08.06.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Avena Resort & Spa

Olimme Alanyassa viikon Avena-hotellissa. Palvelu ensiluokkaista, henkilökunta asiallista ja ystävällistä. Sängyt vähän kovat ja huoneiden äänieristys voisi olla hiukan parempi. Ruoka ja palvelu hyvää, niin ruokasalissa, altalla kuin omalla rannallakin. Suosittelen.

Arvosana hotellille:

Alanya 4 tähteä hotellilla

Vieras    07.06.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Boulevard

Henkilökunta Suomalaisia kohtaan välinpitämätöntä, hollantilaisille kyllä hymyä tervehdyksiä. Aamulla toivotin hyvät huomenet, ei aina vastausta. Ruoka surkeaa, aivan kuin olisin ollut ala-asteen kouluruokalassa. Yksi lämmin ruoka, joka läiskätiin lautaselle reikäkauhalla.15 min kuuluutetiin, 4 min kuulutetiin ruokailun loppumiseen. Tuli "kokkista" olo, katteita alettiin kerätä kuulutesten alkaessa ja seisotiinpöydä vieressä kunnes poistuit. Ikävä ruokailukokemus ja vielä ensimäisen kerra vastaavassa hotellissa. Taidanpa taas seuraavan kerran mennä apartamentoon ja ruokailla siellä missä ruoka on hintansa veroista ja saan nauttia ruostani rauhassa.

Arvosana hotellille:

Alanyan tuliaiset

titityyppi    25.05.2015    Alanyan ostokset    Alanya

Turkkilainen tee, teelasit ja teepannu

Alanyassa turisteille tarjoillaan makeaa omenateetä tai sitten perinteistä turkkilaista haudutettua mustaa teetä, jota paikallisetkin enimmäkseen lipittelevät. Omenateetä voi juoda kuumana tai kylmänä.

Turkkilainen musta tee valmistetaan kaksikerroksisessa pannussa, jossa teen keitto sujuukin paljon kattilan kanssa räpeltämistä paremmin. Tee taas nautitaan yleensä pienistä tulppaanin muotoisista laseista.

Pähkinät

Paitsi teen, on Turkki myös pähkinöiden luvattu maa. Turkissa tuotetaan paljon erilaisia pähkinöitä ja niiden kilohinta on todella edullinen Suomen hintoihin verrattuna. Pähkinöitä käytetään ruokien, salaattien ja jälkiruokien valmistuksessa.

Vesipiippu

Turkissa on vanha vesipiippukulttuuri. Nimensä mukaisesti piipuissa käytetään savun suodattimena vettä. Vesipiipuissa poltellaan hedelmäisiä tupakkasekoituksia, joista löytyy makuja joka lähtöön. Suosituimpia makuja ovat esimerkiksi omena, kahvi tai minttu.

Monissa kaupoissa myydään pieniä lähinnä matkamuistokäyttöön tarkoitettuja vesipiippuja. Jos haluaa piipun oikeasti käyttöön kannattaa panostaa suurempaan piippuun, joita vesipiippukahviloissakin käytetään. Myös piipuissa poltettavat yrtti- tai hedelmäsekoitukset ja hiilet ym. piiputtelun oheistarvikkeet ovat Alanyassa edullisia, varsinkin jos jaksaa tingata kunnolla.

Vaatteet ja kengät

Turkissa on vahva vaateteollisuus, siellä valmistetaan monien kansainvälistenkin tunnettujen brändien vaatteita ja jalkineita. Tekstiiliteollisuus on Turkin suurimpia teollisuudenaloja ja maassa on myös laaja puuvillan tuotanto.

Alanyassa shoppailu onnistuu siis pienemmälläkin budjetilla. Satojen bazaarikojujen lisäksi Alanyasta löytyy myös vaateliikkeitä, joissa on kiinteät hinnat eikä niissä harrasteta tinkimistä.

Oliiviöljykosteusvoide

Oliiviöljyä sisältävä kosteusvoide on edullista perusvoidetta ja sitä löytyy Alanyasta lähes jokaisesta pikku marketistakin. Tämä voide kosteuttaa hyvin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Matkalla tykkään lutrata sillä aina päivän auringonoton ja suihkun päätteeksi, muita after sun -tuotteita en ole tarvinnut.

Lue lisää tuliaisista ja katso kuvat blogistani: titityyppi.blogspot.fi/2015/...aisia.html

Surkea!!!

Vieras    23.05.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Atzalea

Todella huono palvelu,huone oli b105,kulku kaikkien muiden huoneiden takapihan kautta.Oven vieressä avonainen viemäri haju sen mukainen.huone oli joku entinen liike joka sijaitsi Facebook ravintolan vieressä,isot ikkunat,verhoja ei voinut avata koko aikana koska ne oli suoraan kadulle.Torakoita,sääskiä ym ja melu yöllä hirveä,bändi soitti ja laulo 4 asti. Ravintolan keittiö myös seinän takana,tiskaaminen ja möyke jatkui siihen asti kun ravintola meni kiinni.Hotelli ei suostunut vaihtamaan huonetta,Deturin oppaasta ei mitään hyötyä,käski vaan mennä nettiin etsimään vapaita hotelleja.....emme suosittele deturia ja azalea hotellia kellekään!!!!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.