Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Paras hotelli!

Vieras    21.07.2017    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Riviera Hotel & Spa

Pari kertaa tässä hotellissa ollut ja omasta kokemuksestani aivan huippu hotelli. Lähellä rantaa, joten ei tarvitse kuin pyyhkeen heittää olalle. Ruoka hyvää ja laaja valikoima kokoaika. All inclusive sai täydet 10 pistettä. Huoneet erittäin siistit. Siivoojat käyvät joka päivä jos niin itse tahdot. Parasta kuitenkin hotellissa ystävällinen, huolehtiva ja huumorintajuinen henkilökunta. Erityisesti allaspuolen työntekijät ilahduttaa päivääsi varmasti! :) reilu kuukausi pitäisi malttaa vielä odottaa tätä kaikkea! :)

Arvosana hotellille:

Siivoton hotelli

Vieras    22.06.2017    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2017 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

3 viikon matkalla, lattioita (kolattiamatto) ei siivottu kertaakaan. edellistenkin asukkaiden roskat näkyivät vielä. kolmannella viikolla kylppärin altaan edustalla piti kiskoa tossuja jotta ne sai irti lattiasta. Hotellin ruoka oli alle keskiarvon, 11 kerta Turkissa ALL INCLUSIVE -matkalla. Hinta laatu-suhde oli heikoin mitä me olemme kokeneet.

Arvosana hotellille:

Tavallinen hotelli

Vieras    15.05.2017    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2017 | Hotelli: Monart City Hotel

Huone,likainen lattia,kylpyhuoneessa amme,televisio pieni vanha putkimalli,Vifi aikas huono,en menis toista kertaa

Arvosana hotellille:

Ostospaikka

Vieras    25.12.2016    Alanyan ostokset    Alanya

Matinbaarin kadulta isolle kadulle tullessa tien toisella puolella oleva kauppa (nimeä en muista) kauppias pyysi sisälle ja kun menimme, ja kysyimme paitoja une, hän ohjasi meidät alakertaan jossa rupesi latomaan paitoja meille vaikka sanoimme tarvitsevamme vain tietynlaisia. Hän sanoi kokoajan "Dont worry halpa hinta". Istuimme alas puhumaan hinnasta, hän pyysi 3 t paidasta 300tl. Emme suostuneet ja tarjosimme vain 100tl mutta myyjä ei suostunut. Olimme lähdössä niusemaan portaita mutta myyjä riuhtaisi minut alas ja alkoi lepytellä ja tarjota hinnaksi 200tl. Nousimme kumminkin portaat ylös myyjäj seuraten meitä. Valehtelin myyjälle tulevamme hetken päästä uudestaan jotta hän jättäisi meidätvrauhaan.

Viihtyisä hotelli

Vieras    31.10.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2016 | Hotelli: kleopatra ada beach

Viihtyisä, siisti ja nykyaikainen hotelli sopivan kävelymatkan päässä Alanyan keskustasta. Rauhallinen sijainti. Ihana Kleopatra-ranta vain tienylityksen päässä. Ruoka oli tyypillistä etelän lomakohteiden hotellien noutopöytäruokaa, ei valitettavasti voi kutsua herkulliseksi. Jälkiruokakakut koreita, mutta täysin mauttomia. Palvelu ystävällistä ja juomat hyviä.

Arvosana hotellille:

isabella fiiliksiä

Vieras    03.09.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: Isabella

Kokeneena matkaajana Isabella-hotelli yksi parhaimmista! Henkilökunta todella ystävällistä ja huumorintajuista, palvelualtista väkeä! Kaikki järjestyi, mitä vain tarvitsimme! Huoneisto ihan "perus-setti, ihan matkan edullisuuden tasoa! Pyyhkeet ym vaihdetaan niin usein kuin haluat, jos jätät ne lattialle/useissa muissakin matkakohteissa käytäntönä! Entäs se joidenkin kokema "tunkeilijamainen tuppaaminen!" Suomalainen "särkyy ja loukkaantuu, jos joku huomioi ja on ystävällinen! Vanhassa vitsissäkin puhelias karjalais-mummo astui linja-autoon, kääntyi matkustajien puoleen kysyen määränpäätä, kukaan ei vastannut, tuijottivat vain! Mummo kysyi kuskilta: "Anteeksi, mutta mihin Työ näitä mykkiä viettä?" Tai eräs ruotsalainen miespuolinen Ystäväni kertoi haluavansa olla ystävällinen ja jutella junassa tai bussissa, sepä ei onnistukaan Suomessa, tuijotetaan ja pidetään "tunkeilevana homona!" Useilta suomalaisilta puuttuu välittömyys valitettavasti, kaikki avoimuus käsitetään "tunkeiluksi!" Huh huh! Vielä Isabellasta, kaikki ok! PALVELU, RUOKA, VIIHDE YM! Muista, "sitä saa, mitä tilaa! " Pitää paikkansa elämän monissa muissakin asioissa!

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Vieras    31.08.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Grand Zaman Garden Hotel

Hyvä tasoinen hotelli hyvällä paikalla. Ruoka hyvää. Lyhyt kävelymatka kaikki alle

Arvosana hotellille:

Ihana hotello

Vieras    18.07.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Isabella

Todella hyvä hotelli ja hyvä henkilökunta. Pakko mennä joskus uudestaankin.

Arvosana hotellille:

miellyttävä ilmapiiri

Vieras    06.04.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Bella Vista Suite Hotel

Kaikki toimi erinomaisen hyvin. Kolmio viidelle, makuuhuoneiden parveke aamuaurinkoon ja ison olohuoneen parveke auringonlaskuun.

Henkilökunta eritäin ystävällistä. Vanhemmat ja kolme teini-ikäistä tytärtä, ei lainkaan mitään tungettelevaa tai sopimattomia ehdotuksia.

Hoteli antoi myös vinkkejä nähtävyyksistä ja mm autonvuokrauksessa, joka tuli heidän kauttaan paljon halvemmaksi kuin netistä.

Majoitus aamupalalla, ja se oli riittävän runsas, hinta/kohdallaan. Muutenkin ravintola toimi hyvin, ei tarvinnut miettiä, ostaako evästä huoneeseen, ravintolassa iltanälkäkin lähti.

Arvosana hotellille:

Ihana paikka

Vieras    07.02.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Maritim Hotel Club Alantur

Upea paikka, varmasti tulen käymään vielä joku toinenkin kerta. Suomalaisia ei ollut (itse tykkäsin siitä), paitsi loppuviikosta tuli pari. Paljon saksalaisia ja venäläisiä asiakkaita, mutta olivat todella mukavia, eivät liian äänekkäitä. Lapsille oli paljon toimintaa mutta teinitkin viihtyvät varmasti. Ranta oli hyvä ja tuoleja oli paljon. Ylipäätään hotelli on ihanalla alueella, oma ranta ja todella vehreä ympäristö. Rantaa vahditaan suht tarkasti, ettei sinne tule muita kuin hotellin asiakkaita. Henkilökunta todella mukavaa ja asiallista. Huone oli oikein ihana, näytti samalta kuin kuvissakin, siivouskin pelitti todella hyvin. Otimme All Inclusiven mikä oli kannattavaa, aina oli jotain hyvää tarjolla eikä ollut todellakaan pettymys. Iltaisin oli kiva siemailla hyvän makuisia drinkkejä. Ihan kivan näköistä iltaohjelmaakin siellä oli, itse en kummoisemmin vaan seurannut. Lähellä oli kauppoja ja ostoskeskus ja helposti pääsee vilkkaimmillekkin kaduille. Ehdottomasti aion käydä samassa hotellissa vielä toisenkin kerran, suosittelen!

Arvosana hotellille:

Neljä viikkoa Alanyassa.

Vieras    04.12.2015    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Toista kertaa vietimme marraskuussa 4 viikkoa Alanyassa. Pääosa kokemuksistamme on positiivistä. Kauppiaat ovat ahkeria ystävällisiä ja vaihtavat tuotteita päivienkin päästä. Tottakai jos haluaa tulla huijatuksi sitäkin saa jos ei ole tarkka. Se joka pyytää ei ole tyhmä vaan se joka maksaa. Siis pakko-ostoa ei ole. Bussissa saa paikan heti ja ihmiset siellä ovat hyväntuulisia ja kohteliaita. Hotellissa palvelut pelaavat ja usein kysytään onko kaikki hyvin. Huomasimme matkallamme sen että metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan. Odottelemme ensi marraskuuta!

tosi kiva

Vieras    23.11.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: kleopatra ada beach

Tosi kiva ja siisti all in clusive hotelli. Ruoat alkoi tosin jo kyllästyttää kun samat kiersi mutta Näinpä se taitaa olla joka paikassa. Mutta suosittelen!

Arvosana hotellille:

Ei enää ikinä

Vieras    23.11.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Atzalea

Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa. Home haisi kylpyhuoneessa joten tuulettaa sai kokoajan. Alakerrassa sijaitsevassa "hoitolaitoksessa" rentoutus oli kyllä kaukana kun yritti väistellä torakoita joita oli aivan älyttömän paljon. Henkilökunta totesi niiden olevan pieni ongelma...

Arvosana hotellille:

Pientä tietoa Alanyasta

Vieras    17.11.2015    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Itse olen ollut kuusi kertaa Alanyassa ja jokainen reissu on ollut unohtumaton. Alanyaan ja Turkkiin liittyy paljon ennakkoluuloja, joita ei mielestäni pitäisi kaikkia uskoa. Onhan se totta, että siellä on miehiä, jotka lirkuttelevat kaikille yms.. Mutta se kuuluu vain heidän myyntiinsä. Turkissa on myös takseja, jotka voivat huijata ja epäilyttäviä baareja, jotka juottavat humalaan ja voivat huijata, mutta tämä on kyllä omasta mielestäni harvinaista. (Omalle kohdalle ei ainakaan ole sattunut)

Turkissa on halpaa ja kannattaa muistaa tinkiä tuotteista, koska osa pyytävät enemmän tuotteista enemmän kuin pitäisi. Suurin osa ihmisistä on hyvin avuliaita ja kohteliaita turisteille ja muillekkin ihmisille! He ovat todella ystävällisiä ja yrittävät miellyttää asiakastaan sekä kyselevät kuulumisia jne.. Joistain ihmisistä siellä olen saanut korvaamattomia ja todella hyviä ystäviä, joita näen kun menen käymään Alanyassa.

Ruoka on todella hyvää ja voi syödä oikeastaan mitä haluaa. Olen monesti kuullut sanottavan: " Kuinka uskalsit syödä sitä ja eikö siitä tullut mitään vatsatautia?".. Ei tullut, hyvin harvat saavat Turkista mahatautia tai muutakaan.

Kaikille suosittelen käymään erilaisilla retkillä ja nähtävyyksissä. Itse olen käynyt mm. Kale kukkulalla, veneretkillä, tippukiviluolassa, satama-alueella ja puistoalueella. Turkissa on paljon upeita nähtävyyksiä ja paikkoja, jotka kannatta kokea.

Jos jotakin arveluttaa lähteä lasten kanssa matkalla niin aivan turhaan. Turkkilaiset ovat hyvin lapsiystävällisiä ja hellivät heitä sekä tykkäävät "pelleillä" heidän kanssaan.

Toivon, että tästä oli apua joillekkin, joka miettii Turkkiin matkustamista.

- Matkailija

Alanyan paras hotelli

Vieras    25.10.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: Novella

Olemme mieheni kanssa olleet Novellassa 6 kertaa,Aina yhtä ystävällinen palvelu,olemme joskus syöneetkin siinä,ruoka oli tosi hyvää.rannalle lyhyt matka,kuten keskustaankin,kiva vähän jaloitellakin,rannalla makaamisen lisäksi.Kukaan hotellissa ei kysele perään miksi et syö täällä,niinkuin jossain hotelleissa on tapana.Siisteys täysi 10 kuten muukin palvelu.Emme olisi muuten olleet 6 kertaa Novellassa

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.