Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 18

Pieni ja persoonallinen huoneistohotelli

JokuVaan    25.08.2008    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Novella

Oikein siistit ja raikkaat huoneet. Hotellissa persoonallinen sisustus. Maksullinen ilmastointi. Hieman turhan syrjäinen sijainti eli pitkähkö matka kävellä keskustaan ja rannoille, mikä tuntui raskaalta kuumana päivänä jolloin oli 40 asteen helteet! Aamiaista sai 10 liiralla (n. 5 euroa), mutta siitä ei oikein tullut maha täyteen - ei siis ollut kovin hääppöinen.

Arvosana hotellille:

Lentolippu Suomeen

Vieras    21.08.2008    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

Onko jollakulla ollut vastaavanlaista ongelmaa kuin minulla nyt: haluaisin ostaa paluulennon Suomeen Antalyasta. Se ei tunnu onnistuvan miltaan matkanjarjestajalta, varsinkaan Finnairin lennolle. Turkish Aiarlines myy lentoja Antalyasta İstanbulin kautta Suomeen, mutta kasimatkatavaroiden kuljetusvarmuus ei ole varmastikaan sama kuin Fıinnairin lennolla olisi!!! Olen asunut Alanyassa n. vuoden, joten matkatavaroita on tavallista enemman.

Sun Park Green Garden

Vieras    20.08.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Huippuhotelli. Olemme olleet Turkissa 6 kertaa ja kaksi viimeistä tässä hotellissa. Siisti, 4+ tähden Tjäreborgin hotelli, aidattu, vartioitu alue. Hyvä tasokas aamiainen, lounas ja illallainenkin jos ne ostat. Olimme Orcidea huoneessa ja mahtava näköala allasalueelle ja merelle. VOi suositella ehdottomasti lapsiperheille. Muutenkin Turkissa on lapsiystävällistä matkustaa, hyvää ruokaa ja lämmintä!

Passien kasittely hotelleissa

Vieras    19.08.2008    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Milta teista tuntuu menna hotellin respan ohi ja nahda tiskilla parikymmenta passia rivissa, eika virkailijaa missaan? Kuka tahansa voisi varastaa passin tai passit tuossa tilanteessa! Mielipiteita, kiitos!

Passiongelma ja Tjareborg

Vieras    19.08.2008    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Passini tunniste-, siis kuvasivu on melkein irti. Se rikkoontui Antalyan kentalle tullessani. İnformoin heti kentalla Tjareborgin opasta. Olen kirjoittanut 2 viestıa Ankaran Suurlahetystoon vastausta saamatta. Myoskaan Helsingin Suurlahetystoon soitot ovat olleet turhia! Sielta eı vastata. Oppaiden neuvona on ollut, etta lahtiessanı koetan onneani kentalla!! Haluaisin tietaa jo etukateen, kelpaako passi matkustusasiakirjana, etta paasen varmasti lauantaina, 23.8. lentamaan takaisin Suomeen. Viela tanaan en ole saanut mitaan tietoa... Onko jollakulla kokemusta vastaavanlaisesta ongelmasta?

Deturin Aytur hotelli

Vieras    19.08.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Hotelli Ayturissa nahtiin tanaan, 19.8. isokokoinen rotta!!!!

park hotel alanya´´

Vieras    17.08.2008    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2007 | Hotelli: Park Alanya

oltiin siskoni kans alanyassa ja hotelliin oltiin tyytyväisiä.henkilökunta ystävällistä lukuunottamatta baari-poikaa joka´´ seuras hissin ovelle asti vinkuen....hotelli oli siisti ja aamupala hyvää.ainut mikä oli yöllä niin nuoriso melskas ja äänet kuulu.hotelli on myös lähellä keskustaa.uima-allas oli pieni mut hyvin mahtui uimaan.oltiin lomaan tyytyväisiä ja mennään myös samaan hotelliin jatkossakin. t:katja

Arvosana hotellille:

Perhehotelli

marde    13.08.2008    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Sun Garden plus+

Hyvä, tasokas, lapsiystävällinen hotelli.

Arvosana hotellille:

Waterpark-vesipuisto & Sun Park Garden-hotelli

j_uuppa    03.08.2008    Alanyan aktiviteetit ja harrastukset    Alanya

Siinä on kyllä lapsiperheille menoa!!! Alanyan keskustassa ja hintakin on edullinen!! Kyllä pikkuväki kiittää!!! :D Itselläni mukana oli kaksi lasta ( 10v ja 7v ) ja he kyllä temmelsivät koko päivän ja olisivat mielellään kyllä menneet uudestaan!! Yövyimme Sun Park Gardenissa ja kyllä oli hintansa väärti!! Ymmärsivät hyvin englantia ja pari sanaa jopa suomea! :) Olivat todella ystävällisiä ja huuomerintajuisia... 10v lapsi loukkasi jalkansa ja ystävällinen baarimikko kantoi hänet huoneeseemme... Ihana aamupala ja kaksi uima-allasta, kaksi lasten allasta, kolme isoa vesiliukumäkeä, ja kaksi pientä olivat kaikki ihania! Olimme Tjäreborgin lomalla ja kivaa oli.. Opas oli kyllä ihana!! Kiitokset vielä oppaille Fridalle (ruotsi) ja Annelle (suomi) olitte ihania!!! SUOSITTELEN!! *****

Mekin neljättä kertaa menossa

Vieras    24.06.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Olen ollut Alanyassa kolme kertaa ja nyt mennään neljättä koko porukalla kahdeksi viikoksi. Sopii lomakohteeksi sekä aikuisten kesken että lasten kanssa. Pieniä lapsia kohdellaan tosi ystävällisesti ja isommille ollaan myös mukavia. Tosin olen nähnyt joidenkin nuorten miesten suhtautuvan nuoriin tyttöihin ehkä liian tungettelevasti. Omat lapset ovat poikia. Kun kauppojen sisäänheittäjät huikkailevat kadulla, niihin kannattaa suhtautua huumorilla. Se on heidän työtään.

Suosittelen kohteeksi, jossa ei tarvitse juosta nähtävyyksissä vaan voi rentoutua toden teolla.

ihana

Vieras    26.05.2008    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2005 | Hotelli: Park Alanya

aivan upea

Arvosana hotellille:

Jo 4. kerta

laukkaska    06.05.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Mennään taas perheen kanssa Gumus hotelliin kesäkuussa. Neljäs kerta kyseisessä hotellissa. Kertoo varmaan paljon paikasta. Taas ollaan kolme viikkoa. Kaikki tarvittava lähellä ja keskustaan pääsee helposti bussilla. Ei vois hotelli paremmassa paikassa olla. Ihana iso piha, hyvä ruoka, mukava henkilökunta ja kivat huoneet, jos ei luxusta halua. Läheinen ranta varmaan paras Alanyan itäpuolella.

turistina alanyassa

piko    04.03.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Alanya on lämpöä, aurinkoa ja mukavaa lomailua. Iltaisin rantakadun varrella olevat baarit täyttyvät bilettävistä lomalaisista. Tarjolla on moneen makuun sopivia diskoja, baareja ja kahviloita. Äläkä unohda tutustua paikallisten suosimiin baareihin joissa soi aito turkkilainen musiikki,usein vieläpä livenä. Tee ostoksia basaarialueella,mutta muista tinkiä.Käy myös viikottaisilla markkinoilla,tarjolla tavaraa joka lähtöön.Muista maassa maan tavalla eli tunkeilevat myyjät ovat osa ostosten tekoa. Nauti lomastasi!

Helppo hengittää

Vieras    03.02.2008    Alanyan nähtävyydet    Alanya

Kannattaa ehdottomasti käydä tippukiviluolassa Alaniassa, kuumalta rannalta pääsee viileään ja kostetaan luolaan ja oppaan tiedot mielenkiintoisia.

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.