Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 16

Hyvä hotelli ja hyvä palvelu

Vieras    29.05.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Atzalea

Oli todella hyvä hotelli. Oli siistiä ja paikat kunnossa, koska hotelli on muutaman vuoden vanha. Palvelu oli tosi ystävällistä. Respan päällikkö jopa käytti meidenä nuorisoa diskossa yhtenä iltana ja olivat käyneet ajelemassa vuorillakin. Ruoka oli erittäin hyvää, menipä mihin tahansa ruokapaikkaan.

Hotelli huomioi minun syntymäpäivänikin todella hienosti. Olemme käyneet Alanyassa 12 vuotta aikaisemmin ja paikka on muuttunut todella paljon ja edukseen. Ihmise osaavat puhua hyvin englantia ja jopa monet hyvää suomeakin. Eikä se kaupankäyntikään ole enää niin agressiivistä kuin aikaisemmin.

Heikin baarissa oli hyvä tunnelma ja oli mukavaa jutella poikien kanssa suomeksi. Aleksin baarissa myös älyttömän hyvä palvelu ja ruukkuruoka oli suussa sulavaa. Deturin lennot olivat myös positiivinen yllätys. Taitaa olla vähän enemmän deturin koneissa jalkatilaa, kuin Finnairin koneissa. Voi jäi niin kova ikävä tuota paikkaa. Pakko lähtä viimeistään parin vuoden kuluttua uudelleen.

Arvosana hotellille:

Bonapart

Vieras    14.05.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Bonapart

Hotelli hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Siisti ,rauhallinen ,henkilökunta ystävällistä,huoneet tilavia (ollut ennen huoneistoh. nyt supertäyshoito ) Allasalue iso 2 allasta aurinko paistaa altaalle melkein koko päivän. Hyvätasoinen hotelli voin suositella=).

Arvosana hotellille:

Kortit kateissa

takos    09.05.2009    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Onko muilla kokemuksia korteista jotka on lähetetty suomeen mutta eivät ole tullet perille. Meillä17 korttia lähetetty yli kuukausi sitten eikä yhtään korttia ole tullut perille, jätetty hotellin respaan. Onko tavallista?

hotelli keskeisellä paikalla

Vieras    14.04.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2007 | Hotelli: Park Alanya

hotelli nuorisolle sopiva. sijainti aivan mahtava.

Arvosana hotellille:

Se kaupanteko Turkissa

hössi    10.04.2009    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Kun lähtee Turkkiin,kannattaa laittaa suodatin päälle kaupustelijoiden vuoksi -suodattimessa lukee "en välitä".ja sitten voi opetella helpon sanan JARIN joka tarkoittaa HUOMENNA...Sitä käytin,mutta siinäkin on vaaransa,kauppiaat hermostuu kun mukamas mietit kauppaa vasta huomenna.Muutama ikävä kokemus oli hihasta repijöistä ja huijareista,jotka luottivat siihen,että et ymmärrä rahan arvoa.Kaikkein parasta on kun et ainakaan pariin ensimmäiseen päivään osta mitään,vaan rusketat itsesi ja katselet hintoja.Meitä huiputettiin aina ensimmäisenä päivänä.Ja varo myös kamelintaluttajia.Pysähdyspaikalla matkalla Alanyaan muutamia turisteja huijattiin kamelikierroksesta pulittamaan 50 euroa!Ei auttanut kuin maksaa...kannattaa kysyä hinta etukäteen selvästi,jos mieliin kameliajelulle..

Kaikesta huolimatta Turkki on matkakohteena mukava-mutta suodatin päälle!

Hyvä siisti hotelli

Vieras    08.04.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2006 | Hotelli: margrita

Margarita oli hyvin siisti hotelli ja ihana henkilökunta, välimerellä en ole nähnyt niin siistiä hotellia annan hyvän arvosanan siitä. Lähdemme huhtikuun 18 viikolla alanyaan, onko kukaan ollut siihen aikaan lomalla. Olisi mukava tietää millainen ilmat ovat tuollon ollut.

nimimerkillä ihastuneet alanyaan.

Arvosana hotellille:

Heavyä!

sannabrygga    01.04.2009    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Hevi-ihmisille löytyy loistobaari: The Doors! Likellä satamaa.

Special price only for you :)

sannabrygga    01.04.2009    Alanyan ostokset    Alanya

Ostoksille kannattaa varata hyvin aikaa. Nimittäin tinkaamiseen ja omenateen hörppimiseen menee yllättävän paljon aikaa... Kannattaa lähteä tinkaaminen mahdollisimman pienestä hinnasta, mutta olla kuitenkin varovainen, ettei ihan halvalla pistä. Sitäkin kannattaa miettiä, että onko oikeesti valmis ostamaan tuotteen, jos hinta tulee sopivaksi, sillä kyllä Turkkilaisen kauppiaan saa suututettuakin... Hyvällä huumorilla ja oikealla shoppailuasenteella pärjää jo pitkälle...

Heikin baariin :)

sannabrygga    01.04.2009    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Heikin baarissa vietimme paljon aikaa, ruoka ja drinksut olivat hyviä. Muutoinkin meidän viihtyvyydestä pidettiin hyvää huolta :)

Rantahotelli vedettömällä uima-altaalla

sannabrygga    01.04.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Balic

Valitsimme tämän hotellin uima-altaan perusteella. Matkustusajankohta kun oli sen verran keväinen, että meressä uimisesta pystyi vaan haaveilla, oli uima-allas ehdoton. Kun saavuimme hotellille, oli pettymys suuri, allas oli, mutta ilman vettä :) Seuraavan kerran ko. matkatoimiston matkaa tilatessa pitänee kysyä, kun uima-allasta mainostetaan, että onko siellä varmasti myös vettä... :)

Arvosana hotellille:

shoppailu

minnih    31.03.2009    Alanyan ostokset    Alanya

Helppo tehdä ostoksia, laadukkaampaakin tavaraa löytyy kun vaan jaksaa etsiä. Halvalla saa, jos vain osaa käyttäytyä ja olla ystävällinen. Pitää luoda hyvä suhde myyjään, eikä käyttäytyä tökerösti. Niin se metsä vastaa kuin sinne huutaa..eikös niin :o) Itse tykkäsin todella kovaa ostella, aikaa pitää toki varata..sitä se vaatii. Ja todellakin teetä tarjottiin joka kaupassa ja paikassa mihin vain menit!

Hotellille on toinenkin vaihtoehto.

toni214    11.03.2009    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

VINKKI! Jos lähdet omatoimimatkalle ja varaat pelkät lennot, on vaihtoehtona hotellissa asumiselle, vuokrata asunto.Varsinkin pitempiaikaisilla matkoilla tämä tulee huomattavasti halvemmaksi! Googlaa nettiasunto ja syötä ID kenttään numero 18420 siellä on vuokrattavana siisti kaksio Alanyassa(Suomalaisen omistama).

Ei oikeastaan mikään vinkki vaan toive ja kysymys

ilona61    03.02.2009    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

On ollut mielenkiintoista lukea matkakokemuksia ja vinkkejä, mutta kaipaisin juttuihin päivämäärää, milloin mitäkin on tapahtunut. Se olisi paljon oleellisempi tieto kuin se, milloin viesti on jätetty.

Olen käynyt Alanyassa muutamia kertoja ja jotain jo tiedänkin, mutta kiinnostaisi menovinkit näin sesongin vasta ollessa aluillaan. Reissuun lähdetään helmikuun viimeiseksi viikoksi eli meri ei liene houkuttelevimmillaan ainakaan uimarille, miten lie vene-/laivaretkien laita, liekö tarjollakaan? Miten aika kuluu, jos sattuukin sadepäivä tai peräti useampia?

Ihana paikka

marikanpesue    27.01.2009    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Olen menossa Alanyaan neljännen kerran seitsemän vuoden sisällä. Kaksi kertaa olemme olleet koko perheellä, joista ensimmäinen kerta oli viikko ja aivan liian lyhyt viisihenkiselle perheelle. Toisella kerralla olimme jo kaksi viikkoa.

Ensimmäisen reissuni tein tyttäreni, äitini ja serkkuni kanssa. Lopulta sitten sain houkuteltua miehenkin Alanyaan....

Alanyassa on ihania ihmisiä, useihin olen tutustunut ja saanut heitä jopa vieraakseni. Alanyassa on välitön tunnelma....

Alanya vie sydämen mennessään.

Toukokuussa taas viikko ja ihan miehen kanssa kaksin.....IHANAA!

Suosittelen lämpimästi kaikille tuota paikkaa.

Hyvät ja edulliset ruokapaikat laitakaupungilta

hotelli Pacha Bay

meryem    27.01.2009    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Olin vuonna 2007 Blue Village Pacha Bayssa joka sijaitsee Konaklissa joka kuuluu Alanyaan. Pacha Bay oli itsestään jo kuin lomakaupunki sillä sieltä löytyivät ostoskadut , oma ranta, lukuisia ravintoloita , kauppa , hamam = turkkilainen sauna, lasten aktiviteetti paikkoja sekä paljon muuta . Pacha bay on 4 tähteä ja paikallisesn luokituksen mukaan 5 tähteä. Se oli todella hieno hotelli jossa oli hyvät turvatoimet sekä palvelu pelasi . Ruoka oli ravintoloissa hyvää ja iltaisin jos ei huvittanut lähteä Alanyan keskustaan pystyi jäämään viettämään iltaa hotellille sillä siellä järjestettiin 7 päivänä viikossa ohjelmaa aikuisille sekä lapsille. Bamse ystävineen tuli käymään vähän väliä päivällä Pacha bayssa sekä lapsille oli tekemistä kokoajan . Kerran viikossa järjestettiin suuri lasten urheilukilpailu jossa eri maat ( ruotsi , norja , tanska , suomi) pystyivät ottamaan mittaa toisistaan sekä joka aamu järjetettiin vesijumppa. Ranta oli suojaisa sekä siellä pystyi harrastamaan hyvin erilaista rantaurheilua. Banaanivene sekä varjoliito olivat tavallaninen näky rannalla. Pacha Bayn allas oli todella iso ja sopi varsinkin lapsille. Hotelli huoneet olivat todella siistejä sekä kodikkaita. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia kaikille lapsiperheille , mitään valittamista ei löydy :) !!

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.