Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 14

About 15 times wisited there.

juk-sir    24.03.2010    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Alanya paras paikka jos haluat rentoutua ja nauttia lämmöstä hyvistä rannoista, hyvästä ruuasta, hyvästä palvelusta.

Ostosmatkalle Alanyaan ei kannata lähteä.

Piraattituotteita joka kauppa pullollaan.

Pyyntihinnat kohtuuttomia, vaikka halvalla niitä saa jos viitsii tinkiä.

Ruoka on todella hyvää ja puhdasta.

Ei ole ollut mahaongelmia.

Niitä kyllä tulee jos ei muista juoda " vettä".

Ympäristöä on kierretty autolla, skootterilla ja jalan.

Aina on ollut kiva lomailla Alanyassa.

Pee.stä

juk-sir    24.03.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Isabella

Kyllä tytöt tykkää.

Yksinäisten ja unohdettujen tyttöjen paikka.

Tai niiden jotka ei ymmärrä hyvästä mitään.

Arvosana hotellille:

Kivat hotellit

liisukka    19.03.2010    Alanyan ostokset    Alanya

Yllätyin kun oli niin halpaa Turkissa,kun olin viime Lokakuussa..Syöminen tosi edullista..

Mukava 43 huoneiston hotelli

Vieras    05.03.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Krab Apart Suit Hotel

Krab-hotelli sijäitsee ns. 25 metrin kadun varrella lähellä linja-autoasemaa, Kleopatralle on matkaa parisataa metriä. Hotellin johtaja Süleyman omaa pitkän kokemuksen sekä hotellin johtajana että matkaoppaana, suomalaisten kannalta on vähän miinusta, ettei hän puhu Suomea. Englannilla pärjää loistavasti. Hotellissa pelaa palvelu hyvin, huoneet ovat siistejä, vaikkei mitään aivan luksusta. Ruokapuolesta voin aikamoisena kulinaristina sanoa, että kyllä pomo on aina osannut kunnon kokin palkata, niin maistuvat ovat olleet tarjoilut. Olen ollut kolme kertaa tähän mennessä ko. hotellissa lomallani ja 28.3.2010 menen taas. Tänä vuonna hotellia ei löydy suomalaisten matkatoimistojen listoilta. Itse otan pääsääntöisesti Deturilta lennot ja kuljetukset ilman hotellia ja soitan varauksen suoraan hotellille (www.krabotel.com). Jos haluaa muun kuin 1-2 viikon matkan, niin silloin lennot saa parhaiten netistä, Turkish Airlines lentää joka päivä Antalyaan, Istanbulissa on koneen vaihto. Antalyasta Alanyaan kulkee tiuhaan busseja, niillä pääsee perille ja takas kentälle. Taksi on mukava vaihtoehto, jos seurueessa on useampi henkilö, hinta n. 60-70 euroa suunta tilataksilla. Detur ottaa 10 euroa suunta, eli viidellä hengellä ero ei enää ole merkittävä.

Arvosana hotellille:

Hyvä palvelu ja ruoka

laisau    22.02.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Blue Star Club Dem & Spa Resort

Hotellin henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Ravintolassakin henkilökuntaa riittävästi. Huoneistot neljän tähden arvoiset.

Arvosana hotellille:

Ei merkitystä näköalalla, kunhan muuten toimii.

turkki    13.02.2010    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Olen käynyt Alanyassa ainakin 10 kertaa. Melkein joka kaupassa yritetään viilata linssiin, mutta kun alat laskea vaihtorahoja ja kurtistat kulmiasi, myyjä yleensä "huomaa" erehdyksensä. Hotellin tai apartamentoksen, missä olen aina ollut, kannattaa tervehtiä "huomaamattomasti" parilla kympillä siistijää heti ensi tapaamisella. Halauskaan ei tee pahaa. Se toimii. Mikäli aiot antaa siistijälle lähtiessäsi tippiä, anna se suoraan käteen. Muuten pomo käy huoneet läpi ja korjaa potin. Jos huoneesi on siisti, etkä tarvitse muuta kuin wc-paperia, sano se hänelle ja kutsu vaikka limukalle ja sano relax. He ovat tosi kiitollisia varsinkin tosi kuumaan aikaan. Sen jälkeen ei paperipulaa ole ja saatat saada kutsun kylään, kuten minäkin sain ja oli todella lämmin ja ihana ilta, vaikka kumpikaan emme puhuneet toistemme kieltä eikä häneltä englantikaan sujunut,mutta onneksi vanhempi poikansa vähän tulkkaili. Joku paikallinen ystävä olisi hyvä saada, joka tietää edullisimmat ruokapaikat, silmälasiliikkeet ym. (osaa tinkiä puolestasi) ja tulee apuun jos on tarvis. Siellä on jonkinlainen mafiajuttu eli jos tutustut johonkin paikalliseen, huolenpito on varmaa. Kaveripiirinsä tietää tasan tarkkaan missä olet ollut ja koska. Joistakin se voi tuntua pahalta ja yksityisyyttä loukkaavalta, mutta itse olen pelkästään tyytyväinen. Turvallinen olo yksinäisellä naisihmisellä. Suosittelen lämpimästi ja menen heti kun saan matkarahat kokoon.

Viihtyisä huoneistohotelli

jansku97    02.02.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Resident

Kävimme perheeni kanssa kolme vuotta sitten Turkissa.Oli kyllä kivat kokemukset ensinmäistä kertaa.

Lämmintä ja ostoksia riitti.Lämmintä oli noin +40 ylikki.

Todella hyvä paikka Suosittelen :)

Arvosana hotellille:

Viihtyisä huoneistohotelli

jansku97    02.02.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Resident

Kävin Turkissa perheeni kanssa 3 vuotta sitten.Oli kyllä kivat kokemukset ja lämmintä riitti.

Kävimme puistossa jumppailemassa.Tavaraa myytiin paljon ja tyrkytettiin mutta pakkohan ei ollut ostaa.

Hyvä paikka suosittelen :)

Arvosana hotellille:

Viihtyisä huoneistohotelli

Maaruenkeli    02.02.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Resident

Olin lasteni kanssa v-2007 Alanyassa.

Hotellihuoneisto oli soppeli, siellä oli tarvittavat välineet ruoanlaittoon,pikkasen uupui välineitä, harkiten piti tehdä ruokaa.

Huoneet olivat siistit ja parveke oikea jättikokoinen.

Siivooja kävi joka päivä.

Tiskit hoidin itse, siivooja tiskasi yhden kerran koko aikana.

Hotellin respa toimi moitteettomasti.

Kaikki esim, lääkäripalvelut hotellilta toimi myös hienosti.

Näkymät olivat mahtavat, meillä oli ylimmäinen 7 kerros!

Voin suositella lämpimästi :)

Alanyaan vielä joskus!!

Arvosana hotellille:

surkee palvelu

kata58    18.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: prince apart

Viikon lomalla vain 2 päivänä saatiin lämmintä vettä. Aamupala maksettiin valitettavasti ennakkoon, siihen kuului 2 viip kurkkua, 2 viip tomaattia, pieni pala juustoa, 1 viip makkaraa, ja yksi paistettu tai keitetty kananmuna. Aamupalan hinta erikoistarjous 28€/hlö/vko...Ruoka oli muutenkin tosi surkeaa tässä hotellissa, riitti kyllä kun kerran syötiin. Lomamatkoille laitoin palautetta n. 2kk sitten, mutta ei ole vastausta kuulunut. Meitä oli yli 20 hlö suomalaisia siinä hotellissa ja kukaan meistä ei kyllä toista kertaa tule sinne samaan hotelliin. www.lomamatkat.fi/kohteet/Tu...art-Hotel/

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli, joka yhdistyy Villa Sunflower 1 hotelliin

paul89    17.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Villa Sunflower 2

Menin kaverini kanssa kyseiseen Hotelliin hieman sattumalta, koska näimme halvan äkkilähdön (: Matka viikoksi Alaniaan ja yöpyminen sen ajan hotellissa maksoivat yhteensä noin 160 euroa henkilöltä, eli halpa matka siis (:

Hotelli oli ihan hyvä, itseasiassa yllättävän hyvä äkkilähtö matkan hotelliksi.^^

Olin itse ensi kertaa ulkomailla, ja kyseinen hotelli sisälsi jääkääpin, pienen TV:n (miinusta vain hieman huono näkyvyys kanavissa) Lisäksi makuuhuoneessa oli parisänkyyn päin suuntaava tuuletin.

Tuuletin oli huoneessa melkein ehdoton sillä koko viikon oli lämmintä varmaan se 38- 42 C eli erittäin lämmintä, ja pakko sanoa että tottumattomalle valkoihoiselle suomipojalle ihan liian kuumaa..

Näkymä oli myös hyvä uima-altaille, sillä monet huoneet näyttävät parvekkeelta vain Villa sunflower 1 hotellin seinään, mutta parvekkeeltamme näki suht hyvin altaille.

Siisteystason vois sano että se oli suht koht hyvä hotellissa, vaikka lattioita ei oltu aina kunnolla siivottu. Suihkusta tuli lämmintä vettä myös.

Aamiainen ei ollut minun mielestä hintaisekseen kovin hyvä, 6,5 euroa. Mutta siellä oli joku mies joka teki omeletteja sitten oman mielensä mukaan, ja se oli oikeastaan ainoaa hyvää ruokaa siellä. Osa tuotteista kuten leikkeleistä ja muista olivat aika lämpöisiä pöydillä tarjottavina, vaikka ruokalilin paikassa heti sen avauduttua.

Myös juomavalikoima oli hieman suomen tasosta puutteellinen, ei ollut kuin 2 mehua ja vettä, tosin ne mehutkin maistuivat aika erikoisille mutta toinen mehu oli ihan juotavaa.

Matka hotellilta kleopatrarannalle oli juuri sen verran pitkä, jonka ehkä viitsii kävellä siinä helteessä olisiko noin reilu 3 kilometriä.. Mutta siellä kävimme noin 4 kertaa viikkomme aikana.

Aurinkotuolit olivat ilmaisia hotellin väelle, mutta nekin oli varattu jo melkein aamusta, joten saa olla nopea jos haluaa mennä ottamaan oman paikkansa. Lisäksi allasbaari oli myös altaiden lähistöllä, jossa näitä koululais poikia työskenteli lisätienestejä saadakseen...

Hinta - laatusuhteeltaan paikka oli ihan jees, tosin hieman lähempänä rantaa olisi mukavempi, mutta ihan 3/5 tähteä voin antaa. Voisin harkita meneväni joskus toistekin paikkaan, vaikka Alaniasta jäikin itselleni aikamoinen turistirysän kuva. Ehdoton suurin miinus annetaan yö kerhoista, joissa musiikki soi aivan liian lujalla, ja sekopäiset baarin pitäjät hilluvat oman mielensä muklaan, jopa aivan häiritsemiseen asti kimpussa..

Paras paikka taisi olla Hard Rock kafe, mutta loppu illasta musiikki ei todellakaan ollut mitään rock musiikkia, vaan ihme jumputusta...

Arvosana hotellille:

Bonapart

Vieras    12.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Bonapart

Lähdimme heinäkuussa 2009 äkkilähdöllä Alanyaan. Matka oli todella halpa, vain 349€ , johon kuului hotelli, lennot ja kuljetus. Kuvittelimme että noin halvalla matkalla todennäköisesti emme tule saamaan mitään kummallista hotellia että varaudutaan pahimpaan. Iloisesi yllätyseksemme saavuimme kuitenkin aivan valtavat ihastuttavaan Bonapart hotelliin. Se oli siisti, rauhallinen, uima-altaalta varusteltu, aivan täydellinen koska odotuksemme olivat olemmattomat. Viikon mmittainen lomamme oli mitä täydellisin. ja edelleen kaipaan takaisin, joten ensi kesänä reissumme tulee olemana kaksi viikkoinen ja taas Deturin tapaan hyvin halpa. Hotellina Alanya Dreams, josta kaipaisinkin hieman tietoa. onko hotellissa/ hotellihuoneissa suihkuja ym.?

Arvosana hotellille:

Maukasta ravintolaa edelleen etsien...

lillamamma    07.01.2010    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Ruoka oli monessakin paikassa hyvää,mutta jäi sellainen maku,että mitä lähemmäksi keskustaa menit,sen "surkeampi ja kalliimpi" ruoka oli,kun taas kauempana keskustasta oli palvelu ja ruoka äärimmäisen maukasta ja jäi monessa pikkupaikass tunne,että se tilaamasi ruoka/annos,oli juuri SINUA VARTEN valmistettu!!

Hyvin kodinomainen!

lillamamma    07.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Gallion

Olimme mieheni kanssa kaksin ensimmäistä kertaa Alanyassa ja täytynee todeta,että olipas hieno ja miellyttävä kokemus!Varasimme halvimman hotellin,jonka Finnmatkojen sivuilta löytyi ja tuo Gallion oli kyllä parempi kuin mitä hinnasta osasi odottaa!Palvelu oli todella yksilöllistä ja ystävällistä!Ruoka oli maittavaa ja juomalistakin oli pitkä!Ainoa moite,jos sellaisen voi antaa,oli,ettei suihkusta tullut kunnolla lämmintä vettä!Tosin pari kerrosta alempana asui pariskunta jotka kertoivat heillä tulevan vettä hyvin,ehkäpä meillä oli väärä ajankohta suihkussa käyntiin tai sitten olimme "liian korkealla"!Allasalue oli melko pieni,mutta joka päivä mahduimme aurinkoa palvomaan,ja rantaan oli lyhyt matka!Keskustaankaan ei tarvinnut vaeltamaan lähteä,oli iltakävely-matkan päässä!Liian paljon jäi näkemättä,siksi menemme taas kerran samaan hotelliin tulevana syksynä!

Arvosana hotellille:

Alanyaan ihastuneet

Vieras    12.12.2009    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Olemme käyneet Turkissa 3 kertaa,kerran marmariksessa ja 2 kertaa alanyassa.ensi toukokuussa menemme taas alanyaan.siellä olemme olleet nyt kahtena peräkkäisenä kesänä aivan kesäkuun alussa koko perheen kanssa.on ollut aivan mahtava aloittaa kesä turkissa kun täällä suomessa on sillon vielä niin kylmä!keskustassa on ihana aqua park-vesipuisto missä viihtyvät sekä lapset että aikuiset.turkkilaiset ihmiset ovat tosi ystävällisiä ja auttavaisia.heikin-baari on hyvä ravintola/karaoke paikka,tarjoilijat ovat tosi hauskoja ja melkein kaikki puhuvat suomea.topin-paikassa saa myös ihanaa palvelua ja hyvää ruokaa.nähtävää alanyassa riittää ja viikon reissu on kyllä siihen liian lyhyt! voin suositella turkkia/alanyaa kaikille oikein lämpimästi:)parempaa lomapaikkaa saa varmasti etsiä,ainakin n.5tunnin lennolla!

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.