Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Alanyan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 12

Freebird

Tuutikki100    29.06.2011    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

Lentoyhtiön koneissa todella pienet jalkatilat, mutta ystävällinen palvelu. Ruoka kohtuullista.

perhe

margareetta    23.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: fougere

Tuoreita kokemuksia apart. hotelli Fougere Alanya Kävelyaika 5minuuttia hyvälle rannalle ja kymmenen keskustaan. Hotelli on tarkoitettu pienten ja vähän isompien käyttöön.Kolme liukumäkeä, joista äitikin uskaltaa laskea. Neljän tähden hotellissa on viiden tähden palvelu! Sinut huomio jokainen tarjoilija olemalla iloinen, avulias, aina valmis vaihtamaan muutaman sanan tai ihan kuten itse haluat kommunikoida. Ruokaa on riittämiin ja kahtena iltana viikossa monipuolinen show kaikille asiakkaille lapset huomioiden. Hyvää myös että, hotelli on vain skandinaavisille, joten russia tahi saksalainen ei täällä vie yöunia- sen tehtävän hoitaa mienereetin mies alkaen 04.30, vaan tähänkin tottuu.

Arvosana hotellille:

kiva paikka

alalappi    22.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Atzalea

olin kyseisessä hotellissa viime huhtikuun alussa ja nyt syyskuussa menen samaan hotelliin.ei ole valittamista minullakaan tosin hotellin aamupalaa ei mun mielestä kannata ottaa se ei ollu mun makuun ja ku voi käydä ulkonakin aamupalal tai jos ottaa huoneistohotellin puolelta kämpän voi valmistaa myös itse ruokiaan

Arvosana hotellille:

Hyvän palvelun nouseva hotelli

Vieras    11.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: prince apart

Vein 28 hengen zumba-ryhmän Apart Princeen / Hot Princeen. Hotelli oli uudistunut 2010 lopulla ja oli miellyttävä kokemus. Aamiainen oli hotellin luokitukseen nähden runsas ja mieluisa. Baari oli vaihtanut paikkaa ja ilmettä ja toimi nykyisellä paikallaan hyvin, niin että biletystilaakin jäi. Henkilökunta oli osin uudistunut ja palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Ryhmämme sai sen mitä halusi, ja ekstraakin mm tilojen, välineiden ja järjestelyjen osalta. Sijainti keskustassa oli suurimmalle osalle (=yöelämää kaipaaville) mieluisaa, osa koki melun häiritsevän. Hotelli on laajentumisensa ja muutostensa myötä entistä parempi. Palaamme sinne jo loppukaudella... t. Johanna

Arvosana hotellille:

Dolby Souvenir

muus    09.06.2011    Alanyan ostokset    Alanya

Ihana kauppa, sisältää siis paljon matkamuisto"krääsää", mutta esim. hienoja korujakin. Tutustuin kauppiaaseen, joka on todella mukava. Ei todellakaan tule tyrkyttämään tuotteita, vaan niitä saa katsella ihan rauhassa. Saattaapa hän tarjota kupposen omenateetäkin. Minun suosikkikauppani.

Sijaitsee Heikin baarista eteenpäin ja sitten käännytään vasemmalle. Nurkan takana on joku ravintola ja heti sen ravintolan jälkeen on tämä kauppa. Tien toisella puolella on Sammy´s bar josta saa halpoja döner-kebabeja (3 liiraa).

Ravintola Mona Lisa

muus    09.06.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Perushyvää ruokaa ja kohtuulliset hinnat. Osmanin kebab-annos on niin suuri, että se kannattaa melkein tilata puoliksi jonkun toisen kanssa. Alkupalat ja jälkkärit ei maksaneet mitään. Pojat järjestivät hienoja tuliesityksiä ja tanssia iltaisin. Mahtavia drinkkejä! Suosittelen :)

Ravintola Pearl

muus    09.06.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Mukava pienempi ravintola lähellä Mona Lisaa ja Heikin baaria. Todella herkulliset ruuat, mutta yllätys yllätys, jokseenkin flirttailevat työntekijät. Jättävät kyllä rauhaan ja ovat aavistuksen asiallisempia kuin nuoret kollit muissa ravintoloissa :) Suosittelen kokeilemaan Osmanin kanaa, se oli ainakin todella herkullista! Hintakaan ei päätä huimannut, olisiko ollut jotain 19 liiraa (9,5€).

Finnmatkojen hotelli Best House

muus    09.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Best House

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä kaikkea. Henkilökunta oli mukavaa, tosin ravintola Vivaldissa näytettiin jonkin verran nyrpeää naamaa kun emme ystäväni kanssa halunneet ruokailla siellä joka ilta. Turkkilaiseen iltaan osallistuimme kuitenkin ja se oli ihan hauskaa.

Huoneet ovat pienet mutta meille ainakin aivan passelit. Jääkaappi ei ollut päällä kun tulimme, ja saimme selville että jääkaappia piti vetää pois paikaltaan ennenkuin johdon sai laitettua seinään. Vesi tuli yhtenä paksuna norona suihkussa, mutta päivisin se oli ainakin lämmintä.

Siistiä oli, siivoojat kävivät päivittäin. Yhtenä aamuna halusimme nukkua pidempään, jolloin siivoojat eivät tulleet. Sisääntultaessa on valonkatkaisijoiden vieressä sellaiset samankaltaiset nappulat, joista painamalla saa oven viereen tekstin Do not disturb tai make up room.

Yövartija Emre tuli tutuksi, tosi mukava heppu.

Olen menossa uudelleen samaan hotelliin vielä tässä kuussa, eli tähän voi olla tulossa lisää päivityksiä,

Arvosana hotellille:

aivan mahtava perhehotelli

Vieras    28.05.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Blue Star Club Dem & Spa Resort

tosi siisti hotelli,mukava henkilökunta,hyvät ruoat ja lapset viihtyy.all inclusive kannattaa ottaa.

Arvosana hotellille:

parhaat ruokpaikat

Vieras    17.03.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Parhaat ruokpaikat löytyvät sattumalta. Jos ulkonäköön satsattu ei takaa hyvää keittiötä ainoastaan korkeaa hintaa. Turisteja varten on yleensä vakiolistat. MUTTA , mistä löydät kohtuuhinnalla, kokin loihtimaa omaperäisstä ruokaa, tai missä kylän parhaat kebabit .. Ravintola FREND rantakadulla (vastapäätä Moonlight yöklubia). Mene, et pety ja ruokaa alkupaloista pääruokaan JA HYVÄÄ sellaista . Ja jos onnistaa, musiikkiakin tarjolla. Ja palvelukin aidon ystävällistä.

Todella surkea AI-hotelli

Paapotti    16.03.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Blue Wave

Vietimme viikon ko. hotellissa ja ei tule toista kertaa matkaa sinne varattua. Hotellin asiakaskunnasta 90 % itänaapurimaamme asiakkaita, joiden käyttäytyminen ala-arvoista ja lapsiperheen kannalta erittäin ikävää. Hotellihuone huonokuntoinen, ruoka yksipuolista ja päivällinen useana päivänä poltettua. (liitän kuvan vielä tähän liittyen). Vesi loppu usein, palvelua ei saanut ja toistuvista pyynnöistä huolimatta asioihin ei puututtu.

Älkää menkö :(

Arvosana hotellille:

Ismail's Restaurant

niinuska23    09.02.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Ismail's Restaurant sijaitsee aivan keskustassa Damlatas kadun varrella Hotel Alanyan alakerrassa. Palvelu oli hyvää ja henkilökunta mukavaa, ruoka oli maukasta ja edullista. Annoskoko oli todella reilu tuli syötyä itsensä liiankin täyteen kun ei malttanu jättää :) . Hotelli/ravintola on puoliksi suomalaisessa omistuksessa ja oli meikäläisen heikollakin englannin kielellä varustautuneen helppo tilata kun sai puhua suomea... Illalla istuimme hotellin katolla olevalla terassilla nauttimassa coctaileja . Sieltä oli upeet näköalat jokapuolelle.... Voin suositella tätä paikkaa.... Lomamatkat kuulemma myy ko. hotelliin matkoja...

Heikin baari

heiskpa    06.02.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Kehuttu. Ei moittimista...ruoka oli hyvää ja palvelukin-. Hinta ei minusta hirvittävän halpa kuten jotkut hehkuttaa. Sitten yritettiin kerran aamukävelyllä bisselle. Työntekijä tupakoi pöydässä ja kun yritettiin saada juotavaa, ei ole kuulemma auki vielä. No, ymärrettiin kyllä pohjoismaalaisena nämä työaikalakiin perustuvat oikeudet olla palvelematta ennen aikojaan. Että ei etelässäkään rynnätä tukka putkella heti kun joku istuutuu pöytään. Ei sen koommin käyty siinä enää, ei sen puoleen että oltaisiin loukkaannuttu, mutta kuitenkin....

Club paradiso+tipsejä

Vieras    18.01.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Club paradiso

Club paradiso hotelli oli loistava ! maksuton kyyti nonstoppina rannalle, rannalla "välipala" oli pitsaa, kebua, ruokaa, juomia.. TYKKÄSIN. Animation team järjesti koko ajan todella hauskaa ohjelmaa ja hyvää musiikkia. (Päivällä uima-altailla ja rannalla esimerkiksi ammuntaa, pelejä, lentistä ja illalla humoristisia esityksiä ja palkintojenjako.) Bilettäjille animation team järjesti joka ilta bussikyydin baariin josta sai ilmaisen alkudrinkin. Loput juomat oli sitten ihan suomen hinnoissa.. Syrjäisimmissä baareissa kannattaa katsoa että saa varmasti alkoholia juomaansa.. Ruoka oli hyvää mutta välillä tuntui että kaikki maistui samalta. Hotellin väkevät drinkit oli kyllä aika kauheita. viina+esanssinmakuinen litku yhh. Itse otin ohjat omiin käsiin ja selostin baarimikoille mitä halusin drinkkiini (vodka+ananasmehu oli hyvä!)

Jos tykkää saada huomiota osakseen niin Turkki on kyllä oikea valinta. Varsinkin nuorille naisille huudeltiin joka kojusta ja jopa joka toinen hotellin henkilökunnasta (josta suurin osa miehiä) esitti treffipyyntöjä. Itse lähdin hotellin hierojapojan kanssa lähes joka ilta jonnekkin. Tinki minulle ilmaiset taksikyydit, tarjosi kaikki juomat, eikä yrittänyt käydä käsiksi yhtään ! Todella herrasmies 20vuotiaaksi.. Bileillan jälkeen vei syömään ja kebulautanen maksoi 8e sijasta 20senttiä.. Pidä mielessä että ne on yleensä kaikki aika playereitä, eli ei kannata mennä rakastumaan.. Mutta suosittelen kyllä tutustumaan paikallisiin koska silloin saa huimat alennukset ja pääsee seikkailuihin jota matkanjörjestäjät ei voi tarjota ;) (huom. kannattaa kattoa se paikallinen matkaseura huolella..)

Ainakin minun kokemuksien perusteella turkkilaiset rakastaa kaupankäymistä. Isäpuoleni tinki minulle D&G laukun pilkkahintaan ja siitä lähtien saatiin siltä kauppiaalta aina vip kohtelua. Sanoi että oli mukavaa kun oli hyvä ja tiukka kauppamies. Kannattaa pitää huumori mukana tinkimisessä ! special price only for you kuului kyllä liian monta kertaa.. Kyllä ne rahat ottaa pois jos ei tajua tinkiä. Itse maksoin vahingossa Gstar raw farkuista 60e mitkä olisin myöhemmin tinkinyt eri kauppiaalta 15e..

Kannattaa tsekata retket paikanpäältä. ainakin nuorille aikuisille oli halpoja vähän villimpiä retkiä hotellialueen tuntumassa. Piitsillä saa ilmaisia elämyksiä (paraseiling, jet ski, banana boat jne) halpaan hintaan ja jopa ilmaiseksi jos lähtee vähän flirttiin mukaan.

syyskuussa oli vielä 30 astetta lämmintä !!

Suosittelen kaikille jotka tykkää että on toimintaa eikä nolostu/ärsyynny huomionosoituksista. :)

Arvosana hotellille:

vuoristo näkyi meidän parvekkeelta.

liisukka    30.12.2010    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Alanya hotellissa työskenteli Suomalainen pariskunta..olivat todella ystävällisiä..kuskasivat meitä aina minne vaan olimme menossa..Oli niin helppoa,kun puivat suomea..

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.