Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Alanyasta: Sivu 3

Jo 4. kerta

laukkaska    06.05.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Mennään taas perheen kanssa Gumus hotelliin kesäkuussa. Neljäs kerta kyseisessä hotellissa. Kertoo varmaan paljon paikasta. Taas ollaan kolme viikkoa. Kaikki tarvittava lähellä ja keskustaan pääsee helposti bussilla. Ei vois hotelli paremmassa paikassa olla. Ihana iso piha, hyvä ruoka, mukava henkilökunta ja kivat huoneet, jos ei luxusta halua. Läheinen ranta varmaan paras Alanyan itäpuolella.

turistina alanyassa

piko    04.03.2008    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Alanya on lämpöä, aurinkoa ja mukavaa lomailua. Iltaisin rantakadun varrella olevat baarit täyttyvät bilettävistä lomalaisista. Tarjolla on moneen makuun sopivia diskoja, baareja ja kahviloita. Äläkä unohda tutustua paikallisten suosimiin baareihin joissa soi aito turkkilainen musiikki,usein vieläpä livenä. Tee ostoksia basaarialueella,mutta muista tinkiä.Käy myös viikottaisilla markkinoilla,tarjolla tavaraa joka lähtöön.Muista maassa maan tavalla eli tunkeilevat myyjät ovat osa ostosten tekoa. Nauti lomastasi!

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.