Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Alanyassa

Gazipasan lentoasema

titityyppi    30.03.2015    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

Alanyaan mennessä kannattaa lentää suoraan Gazipasan kentälle. Gazipasa sijaitsee noin 40 kilometriä Alanyasta itään päin ja kentältä matka Alanyaan kestää vain reilu puoli tuntia, kun Antalyan kentältä saattoi joutua köröttelemään pari kolmekin tuntia kohti Alanyaa.

Ainakin Finnair tulee operoimaan tänä vuonna enemmän lentoja Gazipasaan Antalyan sijaan. Suomalaisista matkatoimistoista Gazipasaan lennättävät myös Aurinkomatkat, Apollomatkat, Finnmatkat, Lomamatkat ja Tjäreborg. Osa matkatoimistojen matkoista saattaa edelleenkin mennä myös Antalyan kentälle, joten ole tarkkana jos haluat ehdottomasti Gazipasaan.

Lue lisää blogistani: titityyppi.blogspot.fi/2014/...asema.html

Finnairin välinpitämättömyyttä

Juzzy65    04.11.2012    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

Oltiin heinäkuun alussa matkalla Turkissa Alanyassa ja Finnair kyllä ryssi mielestäni perusteellisesti osuutensa. Lento sinänsä meni muuten ihan hyvin mutta sitten Turkissa kentällä huomattiin, että matkalaukkuni puuttuu. Olivat Vantaalla laittaneet sen Berliinin koneeseen. Laukku saapui sit 2 pääivää myöhässä hotellille. Tuli nyt sit ainalkin opittua ihan kantapään kautta, että laitan niin omat kuin vaimon lääkkeet käsimatkatavaroihin. Myös suurin osa lastenruoista oli sit yllättäen juuri tossa mun laukussa. Eikä tässä vielä kaikki, sitten kun oltiin palaamassa kotiin kentällä arvottiin turvatarkastuksissa 2 tarkastuksen jälkeen jotain lisä tsekkausta, joka jäi sit arvoitukseksi kun noin 10 - 15 minuutin odottelun jälkeen lähdin vaimon ja lasten kanssa kävelee lähtöportille kun asiaan ei tullut oikein selitystä. Eivät pysäytelleet enää ja kotiinkin päästiin. Molemmat lastenrattaat oli varmuuden vuoksi turvatsekattu vielä Turkin päässä.

Enpä usko, että ihan heti olen tonne nokkaani tunkemassa.

finnairin siivin

amu    24.09.2011    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

ostimme pitkästä aikaa matkan aurinkomatkoilta, joten pääsimme finnairin kyytiin ja täytyy myöntää että oli todella positiivinen kokemus. menomatkalla huomasimme että kone ei tule täyteen, joten kysyin lentoemolta että olisiko mahdollista saada oma penkkirivi kun on puolitoistavuotias lapsi mukana, no emo sanoi että eiköhän se järjesty, ja järjestyihän se ensimmäistä kertaa ikinä, sama emo tuli myöhemmin kysymään että haluaisiko pienokainen maistella jauhelihapihviä, ruoka-annoksia oli jäänyt yli joten pikku-neiti sai veloituksetta koko aterian, sama palvelu jatkui paluumatkalla, harkitsemme vakavasti siirtymistä aurinkomatkojen asiakkaiksi (ei ole maksettu mainos) ;)

Freebird

Tuutikki100    29.06.2011    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

Lentoyhtiön koneissa todella pienet jalkatilat, mutta ystävällinen palvelu. Ruoka kohtuullista.

Lentolippu Suomeen

Vieras    21.08.2008    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

Onko jollakulla ollut vastaavanlaista ongelmaa kuin minulla nyt: haluaisin ostaa paluulennon Suomeen Antalyasta. Se ei tunnu onnistuvan miltaan matkanjarjestajalta, varsinkaan Finnairin lennolle. Turkish Aiarlines myy lentoja Antalyasta İstanbulin kautta Suomeen, mutta kasimatkatavaroiden kuljetusvarmuus ei ole varmastikaan sama kuin Fıinnairin lennolla olisi!!! Olen asunut Alanyassa n. vuoden, joten matkatavaroita on tavallista enemman.

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.