Matkakokemukset - Ostokset Alanyassa: Sivu 2

Kivat hotellit

liisukka    19.03.2010    Alanyan ostokset    Alanya

Yllätyin kun oli niin halpaa Turkissa,kun olin viime Lokakuussa..Syöminen tosi edullista..

Nahkatakin teettäminen

JokuVaan    18.07.2009    Alanyan ostokset    Alanya

Alanyassa oli helppoa ja nopeaa teettää nahkatakki omien mittojensa mukaan. Itse kävin paikassa nimeltä "Mehmed leader". Olen ollut tyytyväinen laatuun.

Special price only for you :)

sannabrygga    01.04.2009    Alanyan ostokset    Alanya

Ostoksille kannattaa varata hyvin aikaa. Nimittäin tinkaamiseen ja omenateen hörppimiseen menee yllättävän paljon aikaa... Kannattaa lähteä tinkaaminen mahdollisimman pienestä hinnasta, mutta olla kuitenkin varovainen, ettei ihan halvalla pistä. Sitäkin kannattaa miettiä, että onko oikeesti valmis ostamaan tuotteen, jos hinta tulee sopivaksi, sillä kyllä Turkkilaisen kauppiaan saa suututettuakin... Hyvällä huumorilla ja oikealla shoppailuasenteella pärjää jo pitkälle...

shoppailu

minnih    31.03.2009    Alanyan ostokset    Alanya

Helppo tehdä ostoksia, laadukkaampaakin tavaraa löytyy kun vaan jaksaa etsiä. Halvalla saa, jos vain osaa käyttäytyä ja olla ystävällinen. Pitää luoda hyvä suhde myyjään, eikä käyttäytyä tökerösti. Niin se metsä vastaa kuin sinne huutaa..eikös niin :o) Itse tykkäsin todella kovaa ostella, aikaa pitää toki varata..sitä se vaatii. Ja todellakin teetä tarjottiin joka kaupassa ja paikassa mihin vain menit!

Ostokset alanyassa

pikkukimalainen    07.01.2009    Alanyan ostokset    Alanya

Alanyassa on ihan sikakallista, ikävä kyllä. Kovan tinkimisenkin jälkeen sai pulittaa samoja hintoja kuin Suomessa. Koomisin esimerkki oli sievä lasimosaiikkilyhty, josta kauppias pyysi 110 euroa!!! Anttilassa samantyylinen olisi maksanut alle 30 e (jos siellä sellaisia myytäisiin). Tingin itseni ja myyjän henkihieveriin, ja sain lyhdyn 20 eurolla :/ Huh!

Alanyaan ei kannata mennä ensisijaisesti shoppailemaan, jos haluaa jotain erityistä kivaa. Joka kaupassa on myynnissä samat tuotteet, ihan totta! Eli vaatekaupoissa on kaikissa samat tuotteet, jotka ovat lähinnä piraatteja. Teetäkään ei tarjottu kertaakaan missään puodissa, vaikka kävin kyllä ostoksilla. Olin pettynyt. Laukut olivat ehkä parasta ostosantia Alanyassa, ne olivat persoonallisia (tosin piraatteja nekin). Sisustustuotteita en löytänyt, sen sijaan matkamuistokrääsää oli tarjolla tosi paljon joka kulmassa. Ärsytti hirveästi. ESIM Kleopatra-rannan myymälässä oli MAATUSKOJA myynnissä, hintaan 7e/kpl!!! Enemmän kuin Venäjällä! Kaiken huipuksi maatuskat olivat muka-turkkilaisia ja Kiinassa tehtyjä 0_o Kyllä matkustajaa vedätetään. Sisutuksellisesti hauskoja turistihöpötyksiä olivat ns. kurpitsalamput, oikein somia.

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.