Matkakokemukset - Hotelleja Alanyassa: Sivu 7

Pettymys...

yassuska    13.11.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Best House

Kyseessä siis Best House 2. Eli kauempana rannasta oleva best house. Kun tulimme hotelliin aamuyöllä, ensimmäinen ajatus oli oh no... niin pimeä, ahdistava ja tunkkainen fiilis tuli.

Huoneeseen päästyämme tuli olo että ny hotelli vaihtoon ja äkkiä.. no menimme sitten nukkumaan, sänky oli tosi nitisevä, natiseva ja kova. Hotellin vieressä meni moottoritie, joten olemattomista eristeistä johtuen saimme viettää viikkomme aikamoisessa liikenteen pauhussa.. joka jatkui tietenkin yötäpäivää...

huone oli aikas epäsiisti, seinällä oli jotain oksennuksen tapaista jne... Henkilökunta oli kuitenkin tosi mukavaa, siitä plussaa. Niin ja sähköthän ne pamahteli poikki tuon tuosta, mut se kuulemma normal in alanya.....

Kauppiaat ja ravintoloiden sisäänheittäjät olivat muuttuneet sitten edellisen käynnin tosi aggressiivisiksi , suuttuivat samantien jos ei mennyt sisään.. Eiköhän turkki ole nyt nähty, seuraavaksi rapakon taa... ;)

Arvosana hotellille:

Oikein mukava hotelli

yassuska    13.11.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Atzalea

Azalea on oikein mukava ja siisti hotelli Alanyassa lähellä rantaa ja palveluja. Silloinen

henkilökunta oli tosi mukavaa porukkaa, joukossaan myös yksi suomea puhuva mies. Ystävällisiä

ja avuliaita, eivät kuitenkaan niin tyrkkyjä, kuin yleensä turkkilaiset tahtoo olla. Voin lämpimästi'

suositella tätä huoneistohotellia ihan kaikille! :)

Arvosana hotellille:

Taas Alanyassa

Vieras    10.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Royal Palm

Oltiin Lomamatkojen matkalla ko. hotellissa, lämmintä riitti. Olemme aikaisemmin käyneet Alanyassa useammankin kerran, yleensä 2-3 tähden huoneistohotelleissa. Nyt olimme varanneet 4 tähden Royal Palmiiin perhehuoneen, sillä perheseemme kuuluu 3 lasta.

Lomamatkat toimi hyvin, hotelli oli ihana! Moderni, rannan läheisyydessä ja hyvällä paikalla, vaikka sanotaan että keskustaan on matkaa...Huoneemme oli tilava, vastasi huoneistoa. Kaikille lapsille asiallliset sängyt ja erittäin ystävällinen palvelu ja siivooja! (Siivous JOKA päivä!)

Useasti käytiin Heikin Baarissa syömässä jonne oli vain n. 50-100m. Tyttäreni sai heti nuoresta tarjoilijapojasta kaverin :)

Ranta oli siisti, vesi puhdasta. Hotellin ympäristö asiallinen ja ruoka hyvää. Kerran viikossa Turkkilainen Ilta, Haman on ilmainen.

Kävimme myös itäisellä rannalla, joka oli ihan roskainen ja vesi aivan likaista ja sameaa.

Suosittelen kaikille Kleopatra -rantaa, en yhtään ihmettele, miksi Kleopatra on Alanyan suosituin ;)

Kävimme myös Kyläretkellä vuoristossa. -Paikallista elämää, upeita maisemia, hyvää ruokaa ja tutustuminen moskeijaan. Mieletön!

Voin suositella Alanyaa yhä uudestaan joka vuosi, sinne matkustamisesta on muodostunut ns. perinne, Lokakuu on vakioajankohta!

Arvosana hotellille:

Ihan ok.

minizu    05.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Best House

Hotelli huone oli pinta siisti. Henkilökunta oli ihan mukava. Hotellin sijainti on iso plussa. Lähellä ostoksia. Lähellä Kleopatra rantaa.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä

minizu    05.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: May Flower

Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla. Aivan keskustan ostospaikojen lähellä. Lyhyt matka Kleopatra rannalle. Ystävällinen palvelu.

Arvosana hotellille:

mukava hotelli

Vieras    24.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Atzalea

Hotelliin olimme muuten tyytyväisiä, mutta hotellin hamam ei ole kokeilemisen arvoinen. Kävimme äitini kanssa käsihoidossa ja molempien kynsinauhoja käsiteltiin niin rajusti, että verta tihkui. Ei tainnut olla mikään ammattilainen tuo manikyyrin tekijä. Hamamin miespuoliset työntekijät kuljeskelivat pyyhe lanteilla virnistellen hamamin tiloissa, mikä oli meistä vähän outoa.

Pidimme hotellin aamupalasta. Henkilökunta oli pääosin mukavaa, kaikki tosin eivät puhuneet englantia. Hotelli oli rauhallinen ja altaille mahtui hyvin uimaan ja aurinkoa ottamaan. Yöelämän äänet eivät häirinneet ainakaan meitä, sillä huoneemme sijaitsi viidennessä kerroksessa. Siivous ei ollut kovin perusteellista, mutta ei se meitä suuremmin haitannut. Jalkapyyhkeen pyysin pari kertaa erikseen vaihtamaan kun se oli niin märkä ja hiekkainen.

Arvosana hotellille:

Baronessa Aparts

muus    18.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Baronessa

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Aivan kävelymatkan päässä kaikkialta. Huoneistomme oli todella tilava kaksio. Altaita oli yhteensä kolme kappaletta, yksi lasten allas ja yksi lämmin allas, yksi kylmempi allas. Miinuksena mainittakoon se, ettei aurinko juurikaan paista allas-alueelle. Hotellin ravintolassa oli varsin herkullista ruokaa, mutta annoksia sai odottaa TODELLA kauan vaikka asiakkaita ei ollut paljon. Henkilökunta asiallista, hiukan häiritsi jatkuva kysely siitä milloin söisimme hotellilla ja miksi emme syö koskaan hotellilla jne. Ilmastointi oli kallis, 45€ viikko ja jos olisi halunnut käyttää langatonta nettiä, se olisi maksanut 15€ viikko, kun monissa paikoissa se on ilmainen. Siivous oli jotain sinnepäin, tosin meitä se ei häirinnyt kun emme paljoakaan aikaa hotellilla viettäneet.

Arvosana hotellille:

Hyvällä Paikalla.

Vieras    17.08.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Develi

Hotelli Develi.

Viikko takana Alanyassa ja Hotelli Develi.

Ihastuttava hotelli ja hyvä mukava asiallinen henkilökunta,kaikki +2 tähteä mitä Aurinkomatkat lupaa täyttyi ja ylittikin tähdet.

Hotelli on oivassa paikassa keskustassa,kuitenkin sivukadulla ja kadun ylityksen päästä Kleopatra rannasta,henkilökunta todella auttoi,neuvoi avuliaasti "pientä taaplaajaa"kun kysyimme minne kannattaa mennä syömään illalla ja mitä ostaa mistäkin,huoneet vaatimattomia mutta siistejä,kaikki pelasi,eli: saletisti natsasi,suosittelen lämpimästi tätä hotellia.

Muuten Alanya kohteena ei niin ihmeellinen,ei oikein mitään nähtävää,mutta liikuimme itse maalaiskyliin ja näimme paikallisia asukkaita jotka olivat todella ystävällisiä ja kauniita maisemia voi ihastella polkupyöräretkillä.

Arvosana hotellille:

Kansainvälinen, laadukas perhehotelli, jota voi suositella

Vieras    14.08.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Viiden hengen seurueemme oli ensimmäistä kertaa Turkin Alanyassa heinäkuussa 2011. Valitsimme Aurinkomatkojen Royal Garden Suiten all inclusiven ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, ja myöskin sijainnin vuoksi. Kaikki odotuksemme ylittyivät moninkertaisest; all inclusive -palvelu oli erinomainen, jopa viiden tähden arvoinen, -ruokaa oli yltäkylläisesti, eikä toistoa listassa ollut, . Ruoka oli erittäin hyvää, se oli monipuolista ja valikoima oli valtava alkupaloista jälkiruokapöytään saakka. Tarjoilu oli siistiä, tilat olivat erittäin siistit, eikä minkäänlaisia vatsaongelmiakaan tullut. Perhesviittimme oli siisti ja hyvä sijainniltaan, ja huoneisto siivottiin todella hyvin päivittäin. Koko hotellin henkilökunta kaikkiaan oli käytökseltään hyvin korrektia ja miellyttävää. Ohjelmaa järjestävä henkilökunta huolehti koko ajan vieraiden viihtyvyydestä, ja kävi kutsumassa, ja pyytämässä osallistumaan vesijumppaan, rantalentikseen, aerobiciin ja itämaiseen tanssiin ja iltaohjelmiin jne. Erittäin kivoja ihmisiä ja erittäin palvelualttiita.:) Muu hotellin asiakaskunta koostui pääosin saksalaisista ja venäläisistä. Suomalaisia oli jonkin verran, samoin hollantilaisia ja turkkilaisia. Uima-allas oli iso ja hyvinhoidettu.

Hotelli sijaitsi rannalla, joka oli ihan ok, l. vesi lämmintä ja hiekkapohja, mutta ei todellakaan Välimeren parhaimmistoa. Ranta ei tietenkään ole hotellin vika. Konaklin kylä on hotellilta muutaman sadan metrin päässä ja siellä on hyvin "basaareita" yms. ostosmahdollisuuksia. Palvelu ja myyntitapahtuma itsessään oli maltillisempaa kuin Alanyan basaareissa. Alanyaan meni autolla noin viisi minuuttia. Paljon plussaa annamme myös Summer garden -discolle, joka sijaitsee Konaklin ja hotellin välillä. Hotellin henkilökunnan kautta saimme myös järjestettyä kaikki lisäpalvelut, retket yms. Oli todella hyvä paikka, jonne varmasti tulee mentyä uudelleen.

Arvosana hotellille:

Rannalla.

Vieras    26.07.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Balmiye Beach

Olimme huhtikuussa Finnmatkojen Balmiye Beach hotellissa.

Hotelli on loistavalla paikalla,ranta melkein kiinni hotellissa,huoneet pieniä mutta siistejä,uima-allas tosi pieni ja sisällä portaikkojen lomassa,ilman vettä,johtuen varmasti ajankohdasta,eikä sinne muutenkaan olisi huvittanut mennä uimaan,kaikkien käytävillä kulkevien katsottavaksi.

Aamiainen normaali,kahvia,teetä,tuoremehua,leipää,juustoa,leikkeleitä ja kananmunia,ei hedelmiä.

Hotellin ravintolan henkilökunta palvelualtista,mutta "isku"-päällä meininkiä riitti kuvottavuuksiin asti,jatkuvasti joku pyytämässä duuniajan jälkeen teetä lipittämään johonkin.....:((

Muuten paikkana Alanya ihan jees,jos haluaa rantsulomaa,pelkkä Kale kukkula ja vesiliukumäet ei tee paikasta houkuttavaa,tyylillä,tänne pian uudestaan.

Arvosana hotellille:

Hinta-laatu -suhde ok

Vieras    17.07.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Develi

Hotelli oli edullinen ja siihen nähden ok pariskunnalle yhdeksi viikoksi, mutta kahdeksi viikoksi tai lasten kanssa en tähän hotelliin lähtisi. Keittiötä/ keittolevyjä ei ollut, vain pieni minibaarijääkaappi, joka ei sähkökatkosten takia ollut kylmä. Vähän nuhjuisen ja vanhan oloinen, ei kuitenkaan mikään murju. Henkilökunta oli todella mukavaa ja iloista. Uima-allas oli pieni, syvä ja puolipäivää varjoinen, mutta eipä se näin lähellä rantaa haitannut. Aamupala oli niukka, mutta kyllä sillä pari tuntia pärjäsi. Aamupalalla oli erilaisia marmeladeja, juustoa, kurkkua, tomaattia, leipää ja kahvia/teetä.

Hotellin sijainti on aivan loistava (viisi tähteä tästä!) ja seutu kivan näköistä. Bussi ei hotellin eteen pääse, mutta se ei ainakaan meitä haitannut, matka bussille oli hyvin lyhyt, vain kymmeniä metrejä. Sijainti kävelykadulla oli hyvä siksi, että liikenteen melu ei huoneeseen kuulunut, mutta alakerran ja vastapäisen hotelli Bavyeran karaoke jonkin verran. Lisäksi kävelykatu oli ihanan näköinen.

Matka tähän hotelliin oli edullisin mitä löysimme ja sisälsi vielä kevyen aamupalan, joten siihen nähden olemme tyytyväisiä. Valitsimme hotellin hinnan ja sijainnin perusteella.

Arvosana hotellille:

Ystävällinen, siisti Ark-hotelli

kesämatkailija    10.07.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Ark huoneistohotelli

Lomailimme perheen kesken Alanyan Ark-huoneistohotellissa ja lomamme sujui ihanasti. Koko hotellimiljöö viihtyisä ja siisti, sisustus modernia. Henkilökunta fantastista, puhuivat muutamia sanoja Suomeakin, todella yställistä palvelua. Huoneet perussiistejä, sängyt kylläkin kovia ja lakanat onnettomat, se ainoa miinus tästä hotellista.

Allasalue ihana, allasbaarista sai hakea juomia klo 10-23 (olimme ottaneet allinclusiven mikä tosi kätevä kun ei rahan kaa tarvi pelata..) Allasalueella oli kolme vesiliukumäkeä, ne olivat käytössä pari tuntia aamupäivällä ja pari tuntia iltapäivällä. Siellä oli hubaa niin lapsilla kuin isommillakin... :)

Ruoka oli hyvää ja monipuolista, salaatteja montaa eri sorttamenttia ja lapsille oma buffet. Ei ollut valittamista.

Kaikenkaikkiaan suosittelen Ark-hotellia, hintalaatusuhde on kohdallaan!

Arvosana hotellille:

perhe

margareetta    23.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: fougere

Tuoreita kokemuksia apart. hotelli Fougere Alanya Kävelyaika 5minuuttia hyvälle rannalle ja kymmenen keskustaan. Hotelli on tarkoitettu pienten ja vähän isompien käyttöön.Kolme liukumäkeä, joista äitikin uskaltaa laskea. Neljän tähden hotellissa on viiden tähden palvelu! Sinut huomio jokainen tarjoilija olemalla iloinen, avulias, aina valmis vaihtamaan muutaman sanan tai ihan kuten itse haluat kommunikoida. Ruokaa on riittämiin ja kahtena iltana viikossa monipuolinen show kaikille asiakkaille lapset huomioiden. Hyvää myös että, hotelli on vain skandinaavisille, joten russia tahi saksalainen ei täällä vie yöunia- sen tehtävän hoitaa mienereetin mies alkaen 04.30, vaan tähänkin tottuu.

Arvosana hotellille:

kiva paikka

alalappi    22.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Atzalea

olin kyseisessä hotellissa viime huhtikuun alussa ja nyt syyskuussa menen samaan hotelliin.ei ole valittamista minullakaan tosin hotellin aamupalaa ei mun mielestä kannata ottaa se ei ollu mun makuun ja ku voi käydä ulkonakin aamupalal tai jos ottaa huoneistohotellin puolelta kämpän voi valmistaa myös itse ruokiaan

Arvosana hotellille:

Hyvän palvelun nouseva hotelli

Vieras    11.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: prince apart

Vein 28 hengen zumba-ryhmän Apart Princeen / Hot Princeen. Hotelli oli uudistunut 2010 lopulla ja oli miellyttävä kokemus. Aamiainen oli hotellin luokitukseen nähden runsas ja mieluisa. Baari oli vaihtanut paikkaa ja ilmettä ja toimi nykyisellä paikallaan hyvin, niin että biletystilaakin jäi. Henkilökunta oli osin uudistunut ja palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Ryhmämme sai sen mitä halusi, ja ekstraakin mm tilojen, välineiden ja järjestelyjen osalta. Sijainti keskustassa oli suurimmalle osalle (=yöelämää kaipaaville) mieluisaa, osa koki melun häiritsevän. Hotelli on laajentumisensa ja muutostensa myötä entistä parempi. Palaamme sinne jo loppukaudella... t. Johanna

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.