Matkakokemukset - Hotelleja Alanyassa: Sivu 5

Siisti ja viihtyisä perhehotelli

Jellona1971    02.08.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Sun Park Garden

Sunpark Garden oli todella viihtyisä ja hyvä hotelli. Kaksi uima-allasta, joista toisessa kolme liukumäkeä. Huoneet yllättivät positiivisesti! Siisti ja viihtyisä. Ilmastointi ilmainen, joka oli makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Rauhallinen hotelli, eikä ainakaan meidän huoneeseen kuulunut liikenteen melua. Ei bilettäjiä, mikä oli meidän kannalta plussaa! N. 1,5 km keskustaan, joka on sopiva kävelymatka. Joka päivä ilmainen kuljetus Kleopatra rannalle.

Arvosana hotellille:

All inclusive hotelli jossa tasokas ruoka ja palvelu

jojohanna    13.05.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Hotellia Xperia Kandelor

Hyvin hoidettu All inclusive hotelli jossa palvelu pelaa.

ILmastointi ja minibaari/alkoholittomat juomat ainoastaan, kuuluvat myös all inclusive ohjelmaan, kuten rannalla varjo ja aurinkotuoli, sekä allaspyyhkeet.

Ruoka TODELLA hyvää noutopöydästä ja jälkiruoat mitä ihanimpia mansikkakakkuja ym:tta.

Allinclusive pelaa juoman puolelta klo 10-24.00 ja valikoimaa on, paikallista: vodkaa, gin, whisky, konjakki, olut, puna-ja valkoviini ymymymymy

Matkatoimisto: Nazar.fi

Suosittelen lämpimästi !

Arvosana hotellille:

all inc.

Vieras    30.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: krizantem katya

Hotellina Krizantem Katya, kiva keskikokoinen hotelli Tosmurin alueella 4.5km alanya kesk.

Ruokaa on tarjolla melkeinpä liiankin kanssa, esim aamubuffet 22 erilaista salaattia ja paljon paljon muuta.....

Henkilökunta todella huomioivaa.Rantaan 50m tunnelin kautta+sisä ja ulko altaat

Ollaan oltu samassa paikassa 4krt ehkä myös siksi saadaan special palvelu,kuten poreamme huone merelle päin.

Ja aina ollaan otettu hotellivaraus -hotelopia- n kautta, kuuluu myös tjäreborgin listoille

säästetään rahaa kun omatoimi, ebookers turkish airlines Istanbuliin ja sieltä Antalyaan josta private kyyti Alanyaan, turkish air.. syömät ja juomat kuuluu Aina lennon hintaan.

nyt tässä ootellaan 11.05-13 niin sinne taas menossa 3 viikkoa

Ps . omatoimi matkalla saa 3vko samalla hinnalla mitä tjäre ottaa 2vko

matkailu avartaa

Arvosana hotellille:

Hyvä pieni perushotelli

Vieras    22.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Gallion

Emme olleet käyneet Turkissa aijemmin, joten päätimme ottaa halvan matkan Alanyaan. Valitsimme hotelliksi Gallionin hinnan perusteella. Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Aamupala yllättävän runsas niin pieneksi hotelliksi.

Henkilökunta oli todella ystävällistä. Parasta hotellissa oli sen sijainti. Lähellä rantaa ja ostoksia. Hotellissa ei ollut ruuhkaa kesäkuussa. Jonkin verran ruotsalaisia nuoria, jotka käyttäytyivät aivan asiallisesti. Suihku ei toiminut kunnolla, mutta sen kanssa opimme pärjäämään. Olemme lähdössä uudelleen taas kesäkuussa ja valitsemme jälleen Gallionin. Toivottavasti nyt saamme suihkun, joka toimii. Hotelli on hyvä valinta niille, jotka eivät vaadi luxusta.

Arvosana hotellille:

Uskomaton palvelu !

Vieras    13.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: prince apart

..olimme vaimon kanssa maaliskuun loppu puolella viikon verran ,hotellihan on aika vanha ,mutta mielestäni erittäin siisti ja kodikas,meillä oli yksiö jossa oli esim. kaksi parveketta ja pieni keittiö jossa oli myös tarvittavat välineet kolmelle hengelle.

Kun saavuimme hotellille Antalyasta iltapäivällä 22.3. oli sateinen ja kolea päivä,mutta sitten kohta sen jälkeen kun olimme saaneet huoneet ja majoittuneet asumaan niin kuinkas ollakkaan vesisade oli loppunut ja aurinko paistoi täydeltä terältä .

Illalla kun menimme nukkumaan oli oikeastaan ainoa miinus koko matkalla koskien hotellia,ei tullut heti lämmintä vettä ja jouduin käymään respassa ja pyytämään lämmityksen sekä huoneeseen ,että vedelle,mutta sen jälkeen ei minkäänlaista valittamista,päinvastoin esim. ravintolan palveluaste saa ainakin minulta täyden 10 !!!

Aamupalalle kun menimme olimme yleensä melkein ensimmäisiä ,mutta koko ajan aamupalan ajan salissa oli vähintään kaksi henkilöa ja seurasivat koko ajan jos joku tarvitsee jotain tuli kysymään tai toi pöytään ,arvasi kait mitä olimme vailla ja sama koski illalla kun söimme ravintolassa. Oli erikoinen tapa heillä tuossa ruokatarjoilussa,kaksi herraa oli aina tuomassa aterioita pöytään"päällikkö otti annokset tarjottimelta ja tarjoili ruokailijoille pöytään siltä toiselta herralta joka toi tarjottimen keittiöstä,oli mukava kokemus kaikin puolin.

Haluan ehdottomasti suositella kyseistä hotellia PRINCE APART Harry Bergström Imatra

Arvosana hotellille:

All inclusive hotelli

Vieras    11.03.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: GRANADA LUXURY RESORT ALL INC

Matkalla oli 4 aikuista ja 7 ja 9 vuotiaat lapset.

Hotelli oli todella upea 5 tähden hotelli. Tilat olivat uudet ja länsimaiset. Henkilökunta hotellissa oli erittäin ystävällistä. Kaikki tervehtivät asiakkaita.

All inclusive ruokien ja juomien osalta oli kattava. Ruokaa oli tarjolla koko ajan myös yö aikaan. Ruokaa oli tarjolla todella paljon ja aina sai mahansa täyteen. Lisäksi viikkoomme kuului Turkkilainen ala carte ravintola illallinen joka oli todella hieno ja hyvä.

Matkustimme 2.3.2013 kohteeseen, siellä oli käytännössä talvi aika. Lämpötilat vaihtelivat yön +10 päivän +21 asteeseen. Hotelli on aivan rannassa, joten välillä altaalla tunsi mereltä puhaltavan tuulen. Ulkoaltaat ja liukumäet eivät olleet vielä tuona ajankohtana avoinna. Ymmärsin niiden aukeavan huhti-toukokuussa säästä riippuen.

Hotellissa oli kuitenkin kylpyläosasto jossa uima-allas ja poreallas sekä ihan pienille lapsille kahluu allas. Kylpyläosastolla oli kolme saunaa. Hotellissa oleva kuntosali kunto-ohjaajineen oli hyvä.

Hotelli oli avoinna osittain, eli kaikki ravintolat ja palvelut eivät olleet käytössä. Ulkoaltailla suoritettiin vuosihuoltoa, puhdistettiin altaita ja siistiittiin ja korjattiin ympäristöä. Jonkin verran oli remontista johtuvaa ääntä, mutta se ei ainakaan meitä häirinnyt.

Todella luksus kokemus koko seurueen mielestä. Suosittelen. Näin matalasesongilla hotelliin pääsee noin puoleen hintaan verrattuna kesäsesonkiin.

Arvosana hotellille:

Pienehkö hotelli lähellä rantaa

Elmoee    30.11.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Kleopatra South Star

Hotelli oli aivan perus hyvä Turkin mittakaavalla katsottuna. Huoneet aivan ok ja plussaa oli erittäin suuri parveke ! Allasosasto/baari hieman pienehkö ja ahtaan tuntuinen, mutta tarpeelliset asiat sai kyllä näissäkin hoidettua. Sopii matkailijalle, joka ei välttämättä haluaa maksaa hotellista suurta summaa, mutta haluaa kuitenki suhteellisen hyvän yöpymispaikan. Ainoa miinus hotellissa oli sen omat "allaspojat", jotka huijasivat meitä illan kuluessa. He eivät ilmeisesti tajunneet, että suomalaisturistit juttelevat tosiaan myös keskenään, saman tuotteen tilannut seurue sai sen noin 10€ halvemmalla kuin meidän seurueemme. Turkissa kannattaa olla aina tarkkana hintojen suhteen ja suhtautua pienellä varauksella aina heidän ns. hinnan muutoksiinsa, tässäkin tapauksessa hän perusteli hinnan muutoksen valuuttakurssin muuttumisella, mikä tuskin muuttuu kello 22.00 illasta.

Arvosana hotellille:

Muuten hyvä, mutta törkeä isäntä

Vieras    20.11.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: Isabella

Hotelli on muuten OK, mutta "isäntä" Ali tuhoaa kaiken. Tuppautuu viereen aamiaispötänn kauppaamaan tilaisuuksia, kaulailee naisia, huutaa typeriä juttuja jne, jne.

Älkää ottako aamiaista hotellista, menkää muualle syömään ! Näin pääsette rauhaan.

Parempi varmaan myös uida meressä...

Arvosana hotellille:

Pieni hotelli

Juzzy65    03.11.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Rosella

Hotelli ja sen henkilökunta pääpiirteittäin ihan ok. Viimeisen päivän uloskirjautumis episodi sit oli jotain ihan muuta kuin mihin olen tottunut. Huoneen luovutus klo 12 ja lähtö lentokentälle klo 18, koko viikon hyvin palvelleet ihmiset eivät sitten enää olleetkaan oikein halukkaita tekemään eteesi yhtään mitään muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Viikon hymyillyt siivoojakaan ei ollut ollenkaan tyytyväinen huoneisiin jättämiimme tippeihin. Aamupala ei mitenkään ihmeellinen mutta kyllä sillä selvisi aina puolille päivin, jolloin menimme ulos syömään.

Ruokailla voi oikeastaan ihan missä vaan, ainakaan me ei saatu minkäänlaisia "matkamuistoja" tältä osin. Hotellissa itsessään oli myös todella hyvä ruoka. Ei mitenkään halpaa yleensäkään.

Hotellin uima-allas pieni mutta hyvin sinne mahtui, saatiin yleensä uida ihan omalla poppoolla :)

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Alanya
    Lähtö: Heinäkuu 01, 2012
    Paluu: Heinäkuu 08, 2012

huijattu

ccvv    31.10.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Blue star

Alanya Blue Star Flower Gardenissa on Hamam, turkkilainen sauna.

Tosi huono paikka. Oppaatkin tietävät sen mutta eivät varoittaneet siitä. Hoidon piti kestää puolitoista tuntia, mutta 10 minuuttia pesua ja tunti odottelua vilvoitteluhuoneessa. 15 minuuttia hierontaa. Hinta 30€.

Kun valitin Blue Star Flower Gardenissa olevasta Hamam, turkkilaisesta saunasta oppaalle joka selvitti huonoa palvelun tasoa minulle. Hyvityksenä sain turkkilaisen karkkirasian...

Näitä karkkirasijoita vietiin asiakkaiden huoneisiin useita kun henkilokunta niitä hisseissä kiikutti.

Blue Star Flower Garden hotellina ihan hyvä ja siisti. Älkää

eksykö alakerran hamasiin, huijausta vedätystä.

Alanyasta löytyy varmaan hyviäkin paikkoja useita.

Arvosana hotellille:

All inclusive sanan tädessä merkityksessä

Vieras    03.10.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Toista kertaaTurkissa,mutta tämän kokemuksen jälkeen ei viimeistä kertaa.Hotellin henkilökunta,kuin myös vapaa-aika toiminnan vetäjät ja iltaohjelman esittäjät turistin aivankuin henkilökohtaisena vieraana.Sopisi monessa kohteessa ottaa esimerkkiä.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli Isabella

Vieras    06.08.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Olemme keski-ikäinen pariskunta ja vietimme heinäkuussa viikon tässä hotellissa. Hotelli sijaitsi ihan mukavan kävelymatkan päässä rannalta. Ensivaikutelma hotellimme ravintolanhenkilökunnasta oli miellyttävä, vaikkakin hieman hämmentävää, kun lähes kaikki osasi puhua suomenkieltä. Ravintolan "pomo" mainosti aktiivisesti hotellimme

iltatapahtumista ja muutenkin käyttäytyi näin suomalaiseen makuun liian tuttavallisesti ja tungettelevasti. Joku voi tästä pitääkin. Eikä siinäkään mitään, mutta hänen käyttäytymisensä muuttui välinpitämättömäksi, tuskin tervehti, kun emme aamupalan lisäksi hotellin palveluja käyttäneet. Huoneessa oli ilmastointi ainoastaan makuuhuoneessa ja sekin meni pois päältä aina, kun poistuimme huoneesta. Ulkona 40 lämmintä, sisällä yhtäpaljon! Vei aikansa ennenkuin makuuhuone viileni ja muualla ei juuri pystynyt olemaankaan. Siivous ei ollut kovin perusteellista, kylpyhuoneessa amme ja suihku, joka toimi ihan hyvin. Kylppärissä ei ollut käsisaippuaa eikä yhtään mitään muutakaan. Tällaiseen en ole koskaan törmännyt. Hotellin vastaanotossa työskenteli tosi hyvän asiakaspalvelun omaava mies, joka oli töissä joka yö ja usein päivälläkin. Fiksu tyyppi! Myös nuori nainen respassa oli ihan kiva. Huoneistossa oli keittiö ja suppea astiasto. Emme kuitenkaan siinä kuumuudessa alkaneet kokkailemaan viikon lomallamme ja ostamiseen olisi mennyt luutut, tiskiharjat ym. ja suurin syy oli se, kun ei ollut toisessa huoneessa sitä ilmastointia ja lomaviikollamme lämpötila hipoi kokoajan 40 asteessa. Hotellin aamiainen oli yksinkertainen; kuitenkin hieman runsaampi kuin pelkkä paahtoleipä ja kuppi kahvia . Suosittelen hotellia henkilöille, jotka haluavat puhua lomallaan pelkkää suomenkieltä ja viettää lomansa pääasiassa hotellin uima-altaalla ja ravintolassa, siitä ainakin henkilökunta tykkää ja tervehtivät sinua vielä lähtöpäivänakin.

Arvosana hotellille:

Tunnelmallinen pieni hotelli

Vieras    24.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Sun Way

Pieni mutta viihtyisä pohjoismaalaisten suosima hotelli. Omistaja oli ruotsalais turkkilainen pari jotka olivat molemmat jättäneet oman leimansa hotellin sisustukseen. Sijaitsee hyvällä paikalla mutta KORVATULPAT ehdottomat koska samassa talossa ja vastapäätä hyvin meluisia ravintoloita. Olimme kaksin matkalla ja huoneisto oli kaksio, iso sellainen jossa kaksi parveketta, ruokaa olisi voinut hyvin laittaa itse ja jääkaappi iso. Vedenkeitin oli hyödyllinen ja kuului keittiöön, sai keitettyä murukahvi vedet näppärästi. Siivous olisi voinut olla parempikin, vessan ovessa lappu jossa pyyhkeiden vaihto kaksi kertaa /vko mutta vaihdettiin vain kerran, lakanoiden ja tyynyliinojen vaihdosta en ole varma mutta epäilen ettei kertaakaan. Uima-allas ihan hyvän kokoinen, pienehkö mutta vesiliukumäki ja pienten pluttausallas plussaa. Henkilökunta ystävällistä mutta ei tunkeilevaa. Ilmastointi oli suht kallis, 7 euroa/vrk mutta ehdottoman pakollinen, siitä miinusta. Ruoka hotellilla perusmättöä mutta ihan ok, halvempaa olisi voinut olla. Altaalta löytyi aurinkoisia ja varjoisia paikkoja makailla ja tilaa oli aina, ainakin pienen odottelun jälkeen mutta kun ihmiset jättivät jo aamulla pyyhkeensä tuoleille varauksen merkeiksi ja altaan sulkeutuessa klo 19 hakivat ne vasta pois, olisi tilaa ollut vieläkin enemmän. Kaikenkaikkiaan hyvä ja mukava hotelli. Rantaan matkaan kilsan verran kun kierteli innokkaimmat sisäänheittäjät ravintoloihin.

Arvosana hotellille:

Turkin paras hotelli

Vieras    23.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Grand Zaman Garden Hotel

Olemme lukuisia kertoja Turkissa käyneet, mutta tässä hotellissa kaikki oli kohdallaan paremmin kuin missään muualla.

Erittäin siisti ja hyvätasoinen hotelli. Henkilökunta ammattitaitoista ja hyvin ystävällistä. Hotellin aulassa langaton internet-yhteys ja pieniä kammareita, joissa sohva, matala pöytä ja TV. Siinä sitten pystyi hirveän hyvin istuskelemaan netissä omalta koneelta (löytyi myös maksullinen nettinurkkaus, jos ei oma tietokone ole mukana), katselemaan telkkaria ja siemailemaan juomia kaikessa rauhassa. Vartijat toimivat asianmukaisesti ja sinne hotelliin ei ihan ketä vaan päästetty sisään.

Huoneet eivät kummoisia. Siistit ja hyvin siivotut, mutta ihan peruspienet turistihuoneet, joissa sänky, pöytä, tilava vaatekaappi, minijääkaappii, jonne päivittäin laitettiin riittävästi lähdevettä, ja tietenkin vessa ja suihku. Huoneesta löytyi hiustenkuivaaja ja useita pyyhkeitä. Äänie-eritys oli lähes olematon, joten naapurihuoneen yskäisytkin kuuluivat, muttei se pahemmin haitannut.

All Inclusiveen kuuluva ruoka oli mitä mainiointa! Runsas tarjonta alku- ja jälkiruuista, sekä vaiteleva grillitarjonta. Aina tuoretta ja hyvälaatuista ruokaa. Ei todellakaan mitään väljähtänyttä moskaa. Alkoholijuomatarjoilu oli aika niukkaa, mutta tarpeeksi laajaa muihin all inclusive-hotelleihin verrattuna. Päivisin allasbaarissa oli tarjolla pikkupurtavaa ranskalaisia, salaattia, hampurilaisia, turkkilaista leipää ja titenkin kaikenlaista juotavaa, sekä päivällä tarjoiltiin jäätelöä.

Hotellilla on kaksi uima-allasta. Yhdessä oli hyvin rauhallista ja pahemmin ei melua ollut. Toisella altaalla, hotellin takapihalla on lasten allas, jossa vesiliukumäkiä ja kaikenlaisia aktiviteetteja. Iltaisin oli viihdeohjelmaa hotellin uima-altaalla. Parasta oli huomata, ettei lasten melu ollenkaan haitannut aikuisten menoa. Eli aika tehokaassti lapset ja aikuiset pidettiin erossa toisistaan.

Hotellissa erittäin ihana ja edullinen hamam, sekä ihan oikeasti osaavat hierojat. Hintakin vain 15 euroa/kerta, mutta edullisemmin sai, jos otti sarjakortin. Hieroja oli aidosti ammattitaitoinen. Kuullemma, koulutukseltaan oli fysioterapeutti. Hotellista löytyi myös vapaassa käytössä oleva kuntosali; siisti ja hyväkuntoiset laitteet.

Hotellin sijainti on aika keskeinen; vain pari minuuttia kävelymatkaa rannalle. Heti hotellin edessä alkoi kauppa- ja ravintolakojuen jono, eikä sinne keskustaankaan kuin kymmenisen minuuttia kävellyt. Eli kaikin puolin hieno ja aidostin hyvä hotellin.

Arvosana hotellille:

Heikko!

Vieras    20.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Heikkotasoinen hotelli jossa pelkästään suomalaisia.

Henkilökunta ystävällistä siihen saakka kun antaa tippiä ja suostuu tulemaan hotellin ns. grilli- tai kebab-iltaan joka olikin paikallisen nahkatakki kauppiaan mainos tilaisuus. Kebab-ilta oli ainakin sellainen ja voittamalla arvonnassa pääsit pakkomyynti tilaisuuteen Mehmetin nahkakauppaan. Pieni palkintokin luvattiin mutta sekin oli kyselyjen takana ja osottautui lopulta lasten helly kitt laukuksi. Nahkävyötä ym. kyllä luvattiin.

Herra Ali, joka lienee paikan jonkilainen johtaja mielistelee aluksi kovasti mutta kun et suostunut tulemaan grilli-iltaan muuttui käytös töykeäksi. Kun emme käyttäneet hotellin ravintolaa emmekä olleet päivisin altaalla hän ei loppulomasta vaivautunut edes vastaamaan kysymyksiin.

Respan tyttö kauppaa korujaan kovasti mutta on muuten ystävällinen ja eikä höpöttele turhia suomeksi kuten muu henkilökunta.

Aamiainen oli surkea, aina samanlainen ja lähtöaamuna sitä ei ollut ollenkaan lupauksista huolimatta.

Pyyhkeitä ei vaihdettu kuin kerran viikon aikana ja siivous oli muutekin sitä että käytiin tippikuppi ja roskapussi tyhjentämässä päivittäin. Kylpyhuoneissa ei ollut saippuoita ja keittiön varustuskin oli heikko.

Näkymät hotellin parvekkeelta ei kummoiset ole ja sijainti pienen sivukadun varrella on liian kaukana keskustasta ja rannasta.

Hotellin nuorten miesten käytöksestä päätellen paikka sopii hyvin tytöille jotka eivät ymmärrä olla antamatta!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Alanyassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.