Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Costa Adejen matkakokemukset ja vinkit

Huoneistohotelli hyvällä sijainnilla

titityyppi    08.05.2015    Costa Adejen hotellit    Costa Adeje
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Hotel Garajonay

Huhtikuussa, 16.-23.4.2015, lomailimme Teneriffan eteläosassa ja asustelimme Hotel Garajonayssa, joka sijaitsee Playa de las Américasin naapurissa, Costa Adejessa, San Eugenion alueella.

Siistissä huoneistossamme oli erillinen makuuhuone, tilava olohuone avokeittiöllä ja parveke sisäpihan uima-allas alueelle ja merelle päin. Aurinko paistoi siihen aamusta iltaan. Talvikausi Teneriffalla oli juuri päättymässä ja hotelli oli jo hyvin hiljainen.

Huoneistohotellista oli lyhyt matka rantakadulle, vesipuisto Siam Park näkyi parvekkeeltamme ja myös sinne oli lyhyt kävelymatka. San Eugenio-ostoskeskukseen oli noin 400 metrin matka, mutta myös suoraan hotellilta kadulle laskeuduttaessa löytyy useita kauppoja, paikallisia matkanjärjestäjiä ja ravintoloita. Monet kadun ravintoloista olivat erityisesti brittituristien suosiossa, joita kohteessa tuntuikin lomailevan paljon.

Mainittakoon kuitenkin, että jos on kovin herkkäuninen (kuten allekirjoittanut sattuu olemaan) saattaa lähellä huristava moottoritie ja kadun varrella sijaitsevat ravintolat hieman häiritä yöunosia.

Blogistani löytyy myös kuvia hotellista: titityyppi.blogspot.fi/2015/...jonay.html

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Costa Adejessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.