Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Agia Napassa

Erinomainen lapsiperheelle

Vieras    14.10.2012    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Callisto

Olimme elokuussa Agia Napassa lapsien 4v. ja 11v. kanssa. Hiukan ensin mietitytti lähteä sinne lasten kanssa, mutta aivan turhaan. Hotelli Blue Village Callisto sijaitsee n. 2km keskustasta ja oli rauhallisella paikalla. Hotellihuone oli siisti ja tilava, henkilökunta todella ystävällistä. Meillä oli all inclusive ja ruoka oli todella hyvää. Porukkaa oli hotellilla paljon,lähinnä lapsiperheitä, onneksi pääuima-allas oli riittävän iso. Hotellin ranta oli hiukan kivinen, mutta kelpasi meille. Ja pienen matkan päässä Sanby Bayn hieno hiekkaranta. Huvipuisto Luna Parkista lapset tykkäsivät. Ihmiset Napassa olivat todella ystävällisiä eivätkä kauppiaat olleenkaan päällekäyviä. Hotellilla meillä oli huone uima-allasnäkymällä, mikä oli todella kätevää, kun uima-allas sijaitsi parin metrin päässä terassilta. Suosittelen lämpimästi ko. hotellia ja kohdetta lapsiperheille! Itse löysin matkaa suunnitellessa aika vähän lapsiperheiden kommentteja kohteesta, toivottavasti tästä on apua jollekulle.

Arvosana hotellille:

Nuorekas Anthea

Vieras    28.06.2011    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Anthea

Ollaan pari vuotta peräkkäin oltu kyseisessä hotellissa ja ollaan tykätty vaikka kysessä ei olekaan mikään luksushotelli. Jonkin verran brittejä mikä on meille plussaa. En tiedä olenko ainoa mutta tykkään britti turisteista koska ne osaa pitää hauskaa, skandit ei. Melua jonkin verran mutta siihen tottuu parissa yössä. Lyhyt matka bile kadulle ja rantaan myös mutta nissi beachille on jonkin verran matkaa. Suosittelen ehdottomasti käymään kysyisellä rannalla.

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti lähellä merta ja keskustaa

laisau    22.02.2010    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2007 | Hotelli: Callisto

Hyvätasoinen bungalovityylinen hotelli. Lähellä rantaa ja keskustaa. Pyöräilijälle hyvät pyörätiet kunhan muistaa maan olleen Englannin alusmaa josta johtuen liikenne on vasemmanpuoleista johon tottuu parissa päivässä. Hotellissa hyvä uima-allasalue. Minulla oli matkalla aamiainen hotellin ravintolassa. Aamiainen oli runsas ja monipuolinen.

Arvosana hotellille:

Oma huvila uima-altaineen

savel    09.02.2010    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Thalassines Villas

Thalassines Villas on hieman Agia Napan keskustan ulkopuolella, taksilla tai vuokra-autolla max 10 min, fillarilla 20. Huviloita oli omistajalla 9 siinä rivissä, mutta lisää oli jo suunnitteilla. Kaikissa huviloissa on oma uima-allas. Rakennus on kaikkialta siisti, "pool boy" hoitaa juoksevia asioita kuten roskikset, tyhjät pullot ja uima-altaan puhdistuksen. Omistaja pitää yhtä huvilaa toimistonaan, häneltä saa vuokrattua lasten uimaleluja, mutta lähettyvillä on elintarvikekioski, mistä saa myös ostaa mm. rantatossuja ja uimaleluja. Omistaja on ystävällinen, puhuu kohtalaista englantia kuten pool boy:kin (oli sri lankasta, voi vaihtua kausittain). Omaa rantaa ei varsinaisesti ole, ranta on yhteinen kaikkien huviloiden kanssa. Merenpohja on paljolti mutainen, muutama hiekkainen kulkukohta löytyi mutta yksi uimatossu jäi pohjaan. Ranta on jonkin verran roskainen, pienen kävelylenkin bongauksiin kuului kaikkea rikkinäisistä puutarhatuoleista kortsupakkaukseen ja tölkkeihin, ei kuitenkaan tämän Thalassines Villas -huviloiden rantaviivalla vaan sen ulkopuolella.

Keittiö on siisti ja varustelu hyvä, rikki menneistä astioista ei veloitettu lisää. Kaapeissa oli jotain kertakäyttöastiaa tai mitä edelliset matkustajat on jättäneet, ei kuitenkaan elintarvikkeita.

Allas on melko syvä, suolainen mutta puhdistettu (kylmä) merivesi.

Pallogrilli löytyy, hiilet täytyy ostaa itse. Omalla patiolla on aurinkotuoleja ja iso aurinkovarjo.

Arvosana hotellille:

Torakka hotelli Anthea

Vieras    15.01.2010    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2007 | Hotelli: Anthea

Huoneisto hotelli Anthea finnmatkojen listalta löytyy tänäkin kesänä.

Perimmäisen uimaaltaan viereisiin huoneisiin kuuluu lisänä pulun jätöksiä parvekkeella ja torakoita vilisee wc:ssä ja keittiössä. Ensimmäinen torakka tippui ilmastointi laitteesta kunnon kuuden sentin järkäle.

Mitään ei saatu tehtyä, kun valitti respaan.

Arvosana hotellille:

Melpo-Antia: Mukava huoneistohotelli

Pasaatituuli    14.10.2009    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Melpo-Antia

Lomamatkalla tuli asuttua kyseisessä huoneistohotelissa ja tulen käyttämään saman paikan palveluja jatkossakin, sillä niin hyvä fiilis jäi. Sijainti pääkadun alussa on keskeinen eikä rannallekaan joudu kävelemään liian pitkälti, tosin suosituimmille rannoille on kyllä jonkin verran matkaa, joten vähintään polkupyörä kannattaa vuokrata.

Paikka on TUI:n valtaama, joten siellä tapaa lähes ainoastaan pohjoismaalaisia matkalaisia, mikä ei sinänsä ole ongelma etenkin kun hotelli on saanut aisoihin pahimmat häiriköt. Tämän matkan aikana vain kahtena yönä oli häiritsevän voimakasta huutoa, mutta sitäkin vain lyhyen hetken.

Itse hotellissa on hyvät palvelut: monipuolinen aamiainen, riittävän hyvin varustetut puhtaat huoneet, uima-allas, ravintola, baari. Läheltä löytyy myös ruokatarvikekauppa mikäli aikoo itse laittaa muonaa. Ainoastaan hotellin asiakkailleen varaamien Internet-koneiden käyttö oli rosvoamista.

Arvosana hotellille:

Loistava Bile mesta.

Vieras    11.09.2009    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Pavlinia

Aivan loistava paikka nuorille, ei kyllä lähtisi vanhemmille suosittelemaankaan...

Arvosana hotellille:

hienot uima-altaat

onttopohjaoy    26.04.2009    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 1991 | Hotelli: Grecian Bay Hotel

Grecian Bay -hotelli , Grecian Hotel Group -ketjuun kuuluvasta hotellista. Kaikin puolin laadultaan ja palveluiltaan yksi Kyproksen parhaista hotelleista.

Arvosana hotellille:

all inglusiv

parmir    12.04.2009    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2006 | Hotelli: Atlantica Sungarden Beach Hotel

Täysihoito hotelli. Kaikki kuului hintaan. Olimme varanneet kahden hengen huoneen ja saimme neljän hengen huoneen, jossa kaksi erillistä ovella erotettua huonetta. Laadukas hotelli, voin suositella lapsiperheillekin.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen

Vieras    18.01.2009    Agia Napan hotellit    Agia Napa
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Senator Hotel Apartments

Rauhallinen hotelli , ainakin syyskuun puolivälissä . Päärakennuksen yhteydessä monipuolinen ja edullinen pieni supermarket . Omistaja puhuu vähän suomea . Hotellissa ystävällinen ja avulias henkilökunta .Ranta kaukana , noin kaksi kilometriä . Taksikuskit nopeita ja mukavia . Voisin mennä toisenkin kerran .

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Agia Napassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.