Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Agadirin matkakokemukset ja vinkit

Crocopark

Vieras    20.02.2019    Agadirin nähtävyydet    Agadir

Hieno ja siisti paikka, kannattaa käydä. Otimme reissun sinne Admire Morocco Tours:n kautta.

"Oppaat" ja liikenne

Vieras    15.02.2019    Agadirin vaarat ja ongelmat    Agadir

Seuraan lyöttäytyy ystävällinen henkilö, usein mies joka alkaa kysellä mistä olet kotoisin. Sitten hän latoo kaikki sanat mitä on oppinut suomea. Kyselee, minne olet menossa ja alkaa viemään vauhdilla eteenpäin- ettet ehdi itse miettiä mitään. Lopuksi hän saattaa ohjata sinne mihin et edes halunnut, vaikka serkun maustepuotiin ja pyytää tästä rahaa palkkioksi- kuulemma isolle perheelle pitää saada ruokaa. Älä siis ota innokasta opasta, voi johdattaa minne tahansa. Voit tulla vaikka ryöstetyksi. Minulle yritettiin tehdä näin mutta onneksi ymmärsin ajoissa mitä tapahtuu. Lisäksi liikenne on vaarallista, kadun ylittäminen etenkin. Vihreä valo ei vielä tarkoita etteikö jostain tulisi auto ja vauhdilla. Ole siis tarkkana.

Passintarkastus

Vieras    11.02.2019    Agadirin lennot & liikenne    Agadir

Muista ottaa kynä mukaan matkalle. Tarvitset sitä, kun saavut kentälle. Passintarkastukseen tulee täyttää lomake eikä kyniä ole tarjolla..

Viiden tähdestä epäsiistiksi ja järkkyttävä summat

Vieras    23.08.2014    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Flat hotel

Sviitihuoneistoa. Meistä 6 henkilöä. Kylpypyyheet vain kahdelle henkilöille. Ei saattavissa ylimääräinen joka ollaan 6 hlöä. Wc:n pöntön alareunaa on vuotanut lattiaan märät ja hajun pahalta. Ilmoittii monesti kerta että päivittäin. Avain-kortin ei toimii lähes päivittäin. Oli yhden päivän joutuu 3-4 krt käy respaan ja tehdä uuden ladattava. Inhottava on. Huoneistossa ei toimii Wifiä. Täytyy alakerran aulalla joka toimii. Huoneistoon asti jokapäiväinen musiikkia. On karmea kova ääntä. Alkaen 10-18 asti. En jaksaa enää kun on samalaisia kappaleita päivittäin :((. Mielestäni että seuraava kerran mennään Teneriffaan.

Arvosana hotellille:

Pettymys??

Vieras    14.04.2014    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Atlas Marina Beach Suites and Spa

Otimme kerrankin "ylellisen" hotellin... No maisemat oli hyvät, siihen se sitten jäikin. Jo mennessämme huobeeseen wc -pöntössä oli köntsä. Varaajasta tuli 2 vrk ruskeaa vettä, kylppärissä runsaasti muurahaisia. Lattiat aivan tuhottoman likaiset. Hyvinvarustellun keittiön hella puhkikulunut, munien keitto kesti 45 minuuttia. Astianpesukonetta käytettäessä releet lensi ja koko kämppä pimeänä. Ja afrikkalaiseen tapaan ei niin kiirettä korjaamaan, kesti vain 6 tuntia saada korjaaja.Alakerran baarissa soi musiikki puoli kahteen ja kuului huoneeseemme aivan kuin olisi ollut orkesteri omassa huoneessa. Tästäkään ei ollut mainintaa matkanjärjestäjän sivuilla. Useinhan kuvauksissa lukee, että baari saattaa häiritä yms. Eli lapset valvoi sitten pakosta, kun ei pystyneet nukkumaan. Suihkuhana rikki. Ja mitä muuta vielä. Siivoojat tulevat, vaikka ovessa kyltti " älä häiritse". Mainostetaan Suomen luokituksella 4+. Mutta olen monissa maissa ollut 3 tai 3- hotellissa ja ei ole ollenkaan ollut näin pohjanoteeraus. Pelkästä sijainnista en antaisi noita tähtiä.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Maarit77    04.02.2014    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: Royal Atlas

Viihtyisä hotelli, jossa palvelu pelaa. Meillä oli puolihoito, jota voin suositella. Runsaat aamiaiset ja hyvän valikoiman illallinen pitivät nälän loitolla. Ravintolassa tarpeeksi henkilökuntaa pitämään asiakkaista huolta. Aluksi jonkin verran kummeksutti ranskalaisten eläkeläisten ryntäily ja kiilailu, mutta huumorilla asiat sujuu. Ainoan moitteen saavat respan henkilökunta hitaalla ja ehkä jopa hieman ylimielisellä "palvelulla".

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    16.01.2014    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: Best Western Odyssee Park Hotel

Hyvä hotelli,kaikki toimi niinkuin pitikin,ystävällinen henkilökunta ja siistit paikat. Ravintolassa erittäin hyvät ruuat! Agadir yllätti muutenkin myönteisesti.

Arvosana hotellille:

5 tähden "All inclusive"

Vieras    28.03.2009    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Hotel Riu Tikida Beach

Hieno, siisti, ystävällinen, kaikkea!

Suosittelen todella tätä kaikille.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä Marokkolaistyylinen keskustassa

halii    03.03.2009    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Yasmina

Siisti kauniisti mosaiikein koristeltu Marokkolaistyylinen hotelli.

Kaksi uima-allasta ja aurinkoterassi katolla.

Henkilökunta asiallista ja kohteliasta.

Ravintola ja baari puuttui.

Arvosana hotellille:

Lintupuisto

Vieras    21.02.2009    Agadirin nähtävyydet    Agadir

Agadirin lintupuisto on paikallisten lapsiperheiden suosikkipaikka. Siellä on lintujen lisäksi myös esim. laamoja ja kenguruita.

noin 30-vuotias

kotimekko    18.02.2009    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Hotel Sud Bahia

Kotoisan kulunut, mutta toimiva. Hyvät, kovahkot sängyt. Aamiainen ihan riittävän monipuolinen. Kahvi hyvää. Lämmitys pelasi. TV huoneessa.

Arvosana hotellille:

Helmikuun alun Agadir 2009

kotimekko    18.02.2009    Agadirin muita vinkkejä    Agadir

Sää oli aluksi pilvistä ja sateistakin. Iltaisin lämpötila laski nopeasti. Atlanti oli ruskeahko väriltään, sillä merivesi oli kovan tuulen vuoksi hiekansekaista.

Talvi oli ollut poikkeuksellisen sateinen.

Sää lämpeni loman puolivälissä, aurinko paistoi, ja päivällä tarkeni jo ottaa aurinkoa bikineissä.

Ostoksia ei juuri tullut tehtyä, vain jotain pientä lähimarketista tai Uniprixista, jossa on kiinteät hinnat.

Mutta yksi kokemus jäi kauppahallistakin. Ostimme kahdet tohvelit ja yritimme tinkimistä, mutta ei onnistunut. Tuntui siltä, että tinkimiskauppa on mennyttä aikaa. Ikävä vain, että hintoja ei ole näkyvillä. Myyjä voi sanoa hinnan minkä tahansa.

Isoille markkinoille Soukkiin emme omin päin lähteneetkään. Meille riitti siellä tavarapaljoudessa kierros matkatoimiston oppaan kanssa.

Pari kertaa jouduimme paikallisten "oppaiden" vietäviksi. Toinen heistä loukkaantui, kun emme ostaneet mitään paikasta, jonne hän meidät opasti, ja sanoi englanniksi jotain siihen suuntaan, että olisitte mielummin jääneet kotiin, kun ette kerran mitään halua ostaa. Toinen, eläkeläismies, pyysi opastuksestaan 200 MAD:ia. Annoimme 20, johon hän ei tyytynyt, vaan pyysi lisää 20 viidelle lapselleen - hän sai siis 40 MAD:ia eli noin 4 euroa. Sopiva hinta on kuulemma korkeintaan 10 paikallisrahaa eli noin euron. Hieman tuli sellainen nolo olo, että on joutunut huijatuksi, ja loppumatkasta emme enää menneet mukaan ystävällisiin keskusteluihin, joilla "opastusretket" yleensä alkavat.

Lomasta tuli kuntoilun kannalta hyvä, sillä tuli käveltyä paljon. Raikkaassa meri-ilmassa oli hyvä hengittää.

Sud Bahia hintaansa nähden hyvä

Vieras    08.02.2009    Agadirin muita vinkkejä    Agadir

hotelli.

Kauppiaita ja aaseja

Kävin yli 10 vuotta sitten Agadirissa kevällä. Merivesi oli tuulen takia aivan sekaisin, en uinut koko viikolla, joskin rannalla tuli käppäiltyä. Söimme joka päivä paikallisväestön ravintoloissa, jossa oli huokeampaa ja ruoka oli mielestäni hyvää. Kävimme ratsastamassa kameleilla ja en olisi maksanut paljon mitään siitä koska emme laukanneet. Tallilla kävin tervehtimässä aaseja. Kävin ratsastamassa hevosella hiekkadyyneillä, laukkasimme paljon rannalla ja kahlasimme ryntäitä myöten puolimetrisessä tyrskyävässä aallokossa. Ajelimme mopedilla ympäriinsä, kävimme jossain vuorella josta näimme solassa slummiasutuksia. Torilla oli myytävänä paljon mausteita yms.

Näin jälkeenpäin harmittelen miksen ostanut sieltä kunnon savipataa. Hotellin uima-altaan vesi oli melko kylmää. Päivisin joimme siellä kahvit ja söin tosi hyvää kohokasta. Olkalaukkua ei kannata käyttää, se napataan helposti pyörän selästä.

Viehättävä pieni hotelli

Vieras    19.11.2008    Agadirin hotellit    Agadir
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Hotel Sud Bahia

Kulunut, mutta viehättävä hotelli. Henkilöstö ystävällistä, ruoka kohtuullista. Hintalaatusuhde erittäin hyvä kaikessa toiminnassa. Hyvä uima-allas, kohtuullinen matka hyvälle uimarannalle. Voisin hyvinkin mennä samaan hotelliin, henkilöstö tuli tutuksi ja toivottelivat kaikkea hyvää lähtiessä. Ei tullut otettua hotellin sähköpostiosoitetta, olisi mukava pitää yhteyttä myöhemmin.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Agadirissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.