Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Akumalin matkakokemukset ja vinkit

Akumal

villevalo    24.08.2016    Akumalin muita vinkkejä    Akumal

Matkanjärjestäjänä Finnmatkat Meksikossa ja suuria ongelmia ei tullut vastaan. Pieniä tietämättömyydestä johtuvia ongelmia oli. Hotellikylä oli valtaisa, joten alkulomasta tuli tarvottua aika tavalla, koska emme tienneet, että hotellin alueella liikennöi kuljetus, joka on hotellivieraille maksuton. Kuljetus käsitti valtavan hotellikylän kolme hotellialuetta ja liikennöi 24h/vrk:ssa. Finnmatkojen opas oli tavattavissa tiettyinä aikoina tietyissä paikoissa ja oppailta sai mm. tilata retkiä. Parhaimmat neuvot sai hotellin henkilökunnalta. Ruokailuista yms. voi kysyä henkilökunnalta. Myös aiemmin Meksikossa matkailleilta sai tärkeätä tietoa. Chizen Itzan retki oli kymppi. Opas oli ammattitaitoinen ja ripeä. Itse asiassa mukana retkellä oli myös paikallisopas. Kuljetus lentokentältä hotelliin ja hotellilta lentokentälle sujui ongelmitta. Finnmatkoilla oli myös lapsille järjestettyä omaa ohjelmaa hotellilla. Finnmatkat oli turvallinen matkanjärjestäjä. Matkamyyjä ansautsee ison kiitoksen myös.

Valtaisa hotellikylä piti sisällään 4 hotelliosaa ja 3 hotelliosan palveluita sai käyttää maksutta.

villevalo    15.07.2015    Akumalin hotellit    Akumal
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Luxury Bahia Principe Akumal - All Inclusive

Grand Bahia Principe Akumal oli viihtyisä hotellikompleksi. Akumal sisälsi useita erikoisravintoloita sekä buffetravintolan, jossa tarjoiltiin mm. aamupala. Hotelli oli sekä sisältä että ulkoa viihtyisä, tilava, puhdas ja kaunis. Kun nautti aamiaista, niin horisontissa siinsi kaunis Karibianmeri. Akumalosan kohdassa oli lapsiystävällinen ranta ja rannalla oli turvallista uida. Akumalin uima-altaat olivat upeita ja viihtyisiä. Allasbaarin juomatarjoilu sisältyi all inclusiveen. Kolme erikoisravintolaillallista/viikko sisältyi all inclusiveen ja em. ei ollut loman alkaessa tiedossa. Erikoisravintoloihin oli tehtävä pöytävaraus etukäteen. Erikoisravintoloiden taso oli hyvä. Ainoa miinus A'la Carte-ravintoloissa oli se, kun tarjoilijoiden huono kielitaito aiheutti matkallemme lisäkustannuksia. Lisäkustannuksia, koska tilasimme a'la carte ravintolaruokien yhteydessä ruokajuomat listalta, koska emme tienneet, että listajuomat eivät sisälly all inclusiveen. Saimme kanssamatkustajiltamme vinkin, että ruokailujen yhteydessä voi pyytää tarjoilijaa tuomaan talon viiniä ja talon viini sis. all inclusiveen. Tulumosa oli viihtyisä ja Tulumissa oli valtava ruokaravintola. Myös Cobaosassa oli suuri ruokaravintola. Ruokaravintolat olivat kookkaita, joten eksymiseltä ei voinut välttyä. Hotelli tarjosi järjestettyä ohjelmaa aamusta iltaan ja ohjelmaa oli tarjolla kaikenikäisille. Mm. aktiviteettialtaalla järjestettiin ohjelmaa päivittäin. Ohjelma oli hyväntasoista, mutta Karibianmeren läheisyyden ja kauniin auringonpaisteen lisäksi ei järjestettyyn ohjelmaan osallistuminen ollut aina välttämätöntä. Akumalin suurin allas oli kaunis ja viihtyisä ja ko. altaalla tuli otettua kosolti aurinkoa. Suomalainen matkaseura oli valveutunutta. Suosittelen lämpimästi Grand Bahia Principeä kaikille Meksikon matkailusta kiinnostuneille. Myös Cancunista löytyy hyväntasoista majoitusta meren ääreltä ja Cancun on hyvä vaihtoehto kaikille heille, jotka eivät välitä matkustaa lentokonematkan jälkeen pitkästi hotellille. Retkille haettiin joka hotellista.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Akumalissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.