Matkakokemukset - Muita vinkkejä Acapulcosta

Warning Hotelli.info.fi

Vieras    01.02.2011    Acapulcon muita vinkkejä    Acapulco

Varokaa sivustoja hotelli.info.fi. Kykenemättömiä mihinkään muutokseen, jos täytyy jotain varauksessa muuttaa. Käskevät rauhassa odottaa, eivätkä saa muutosta tehtyä kuukaudessa. Perua yhtä päivää ja laittaa perään yksi päivä lisää. Suomen kieliset sivut ovat, mutta kaikki hoidettava saksan kautta.Todella ala-arvoista toimintaa.

Eivät edes tiedä mitä myyvät, kun rahojani takaisin pyysin. Väittivät ettei hotellissa ole edes sellaista huonetta minkä olin maksanut, sen sai kaikessa rauhassa vaihtaa toiseen, puolet pienempään ja huonommin varusteltuun. Kuitenkin kuvat, varustelut, hinnat yms. oli hotelli.infon sivustoilla. Sieltä sen otin. Luulin pääseväni sviittiin yläkerrokseen (sen olin maksanut) mutta kuinka ollakaan löysin itseni ensimmäisestä kerroksesta, pikku huoneesta.

Joten..älkää ottako huonetta näiltä sivustoilta!!!!

Acapulkosta yleensä

Vieras    14.01.2011    Acapulcon muita vinkkejä    Acapulco

Acapulco on Meksikolaisten lomapaikka. Ei juuri muita turisteja. Meksikolaiset turistit siellä usein ison perheensä kanssa istuvat rannalla myöhään yöhön. Ota huomioon kun menet sinne, ettei käy niinkuin meillä, varaat hotellin jossa palvelut. Kaikki palvelut lopetettu, koska ei ole muita turisteja. Meksikolaiset ostavat kaikki kaupasta ja heillä on mukana kylmälaukku jopa hotellin uima-altaalla.

Meksikolaiset eivät juuri ulkomaisesta turistista pidä, eikä juuri kontaktia ota. Vaikka muuten istuvat muovituoleissaán ihan kiinni toisissaan varjojen alla, niin itse kun menee sekaan makaaman tulee heti metrien "haju rako". Uuden tutkimuksen mukaan jopa 46% ei turisteja maahan halua. Tämä tieto on Tammikuulta 2011, kun olimme siellä.

Acapulco sinansä on aika ränsistynyt ja liikennekaaos kamala. Vanhoja kupla volkkareita tuhansia. Hyvin hoidettua on satama, mihin tulee risteily laivat. Myöskin rantakatu ja Zokalon kävelykatu alue. Karmeat hinnat on torilla, mihinkä ne kuskaavat näitä risteily vieraitaan. Tosin se on siisti.

Hintatasoltaan muuten suht edullinen, jos haluat valkoisen pöytäliinan alkavat hinnat olemaan suomen tasoa. Meksikaanien ruokapaikoilla saa menemään muutaman euron ja masu on täys.

Siinä lyhyesti Acapulcosta.

Oletko vieraillut Acapulcossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.