Matkakokemukset - Ostokset Abu Dhabissa

Ostoskeskukset

toffe    24.10.2018    Abu Dhabin ostokset    Abu Dhabi

Täytyy sanoa että tämä on todella perheellisten paikka.. perheillä ja lapsilla riittää puuhaa ostoskeskuksissa.. ovat monet täydellisiä huvipuistoja..World Trade Center Mall siellä ei lapsille leikki paikkaa ( nuo mitkä ehdimme käydä), mutta olikin huomattavasti pienempi ostoskeskus..

Siellä sai edullista syömistä niin isompaan ruokailuun kuin pieneenkin nälkään..

Ja todella hyvin ilmastoituja.. joten snne sai todella hyvin aikaa kulutettua kuin katselun ja shoppailunkin merkeissä..

Shoppailua Abu Dhabissa

Vieras    03.03.2008    Abu Dhabin ostokset    Abu Dhabi

Huh, mistäs aloittaisin... Abu Dhabi (ja tottakai Dubai) ovat shoppailijan paratiiseja. Abu Dhabissa on kaksi ostoskeskusta ylitse muiden: Marina Mall sekä Abu Dhabi Mall. Molempiin ostoskeskuksiin suunnatessa kannattaa kello jättää kotiin ja nauttia ostoshuumasta vailla kiireitä! Molemmista ostoskeskuksista löytyy mieletön määrä upeita kauppoja ja vaatemerkkejä laidasta laitaan: Forever21, Guess, Baby Phat, Gant, Armani, Zara, Gap, Timberland, Gucci, Chanel.... Lista on loputon! Vinkkinä laadukkaan suklaan ystäville Galler-suklaapuoti, missä myydään käsintehtyä belgialaista suklaata. Maksaa hieman enemmän, mutta on todellakin maistamisen arvoista!

Oma suosikkini on Marina Mall, josta löytyy lukemattomien vaate-, kosmetiikka-, kenkä- ja sisustuskauppojen lisäksi iso Food Court, jossa voi käydä tankkaamassa ostosten välillä. Food Courtista löytyy monia pikaravintolatiskejä italialaisesta intialaiseen ja tottakai Burger King hampurilaisten ystäville.

Marina Mallin alakerrassa on jättikokoinen ja edullinen hypermarket Carrefour. Liike lienee tuttu ainakin vannoutuneille Espanjan kävijöille.

Marina Mall sekä Abu Dhabi Mall ovat rakennettu hyvin "arabiemiraattimaiseen" malliin eli rahaa ja säihkettä säästelemättä. Osa ajasta meneekin upeiden puitteiden ihastelemiseen.

Talvikaudella 2007-2008 Abu Dhabiin avattiin yksi ostoskeskus lisää: Al Wahda Mall. Al Wahda on edellämainittuja hieman pienempi, mutta tutustumisen arvoinen. Ja koska Emiraateissa taksilla ajaminen on puoli-ilmaista, voi pirssillä vaikka hurautella Mallista toiseen yhden päivän aikana! Kolmella dirhamilla (= n. 0,60€) ajelee jo pitkät pätkät.

Ostoskeskukset ovat (yleensä) avoinna seitsemänä päivänä viikossa ja ovat avoinna aamusta iltamyöhään. Perjantain ollessa paikallinen pyhäpäivä, monet ostarit ja kaupat aukeavat hieman myöhemmin eli puolen päivän tienoilla. Ja kannattaa muistaa myös paikallinen "fiesta", jolloin monet kaupat (eivät kuitenkaan isot ostoskeskukset) ovat suljettu noin klo 13-17.

Oletko vieraillut Abu Dhabissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.