Indonesian matkakokemukset ja vinkit

Balista on tullut meidän perheen suosikki

Vieras    24.08.2018    Balin muita vinkkejä    Bali

3 reissua ollaan Balille tehty ja kaikki reissut onnistunut todella hyvin. Paikallinen ruoka on hyvää, paikalliset ihmiset mukavimpia mihin ole aasian reissuillani törmännyt. Ensi keväälle jällee uusi reissu tulossa. Lähisaaret kannatta myös listata matkasuunnitelmiin ja käydä niillä myös, Gilin saarista gili air oli ehdottomasti meidän mieleen eniten. Balilta löytyy myös suomalainen matkatoimisto joiden kautta ollaan varattu majoitukset, kuljetukset ja retket hyvinkin edulliseen hintaan ja loistavaa palvelua ollaan saatu, tässä linkki heidän sivuille www.ilovebali.fi

Ryöstäjiä

Vieras    26.02.2013    Balin vaarat ja ongelmat    Bali

Yöllä 23.2 2013 ryöstö Balin Kutassa. Lompsa ja puhelin meni. Kuta ehdottomasti vaarallisin paikka Balilla.

menkää ihmeessä sinne!

miamaria    09.10.2010    Gili-saarten muita vinkkejä    Gili-saaret

palasimme juuri mieheni kanssa Indonesiasta ja paras kokemus ikinä oli Gili-saaret!!!Saavuimme Jakartaan moikkaamaan kaveriamme ja jouduimme kärsimään saasteista ja ruuhkasta aivan tarpeeksi!Ja sitten lento Densebariin Balille,yö Ubudissa ja yö Badang Payssa ja vihdoin veneellä Gili-saarille!!Tosin veneen piti viedä meidät suoraan Gili Airille,mut päätepysäkki olikin Gili Trawangilla,jossa vietimme 2 yötä Mila home stayssa.Halpa ja suht siisti paikka,suositellaan.Trawangia voi suositella,jos bileet mielessä:)Gili Airilla löydettiin aivan ihana bungalow,Corner Bungalows.Jos haluat nukkua kuunnellen meren kohinaa,se on oikea mesta!Löytyy myös westernstyle wc ja suihku..Käytiin myös vaikka missä muualla,mut täst tulis kirja,jos jatkan vielä...T:Mia ja Jani

Oma ranta mökkimme edessä

Vieras    13.06.2009    Bintanin hotellit    Bintan
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Mayang Sari / Nirwana

Olimme 5 yötä Mayang Sarin ranta chaletissa. Rauhallista, romanttista, pari palmua ja riippukeinu erottivat mökkimme valkohiekkaisesta hiekkarannasta.Meren tyrskyjen äänien lisäksi ei paljon muita ääniä kuulunut.

Rustiikinen asunto riittävän hyvin varustettu ja siisti, kylpyhuoneessa näkyi ajan kulumaa. Merivesi lämmintä ja kirkasta, kertaakaan ei tehnyt mieli päähotelli Nirwanan altaille . Illan tullen lyhdyt ( noin 100 metrin välein) syttyivät samoin kuin mökkien terasseilla olevat lamput. Romanttisen hämärää, ei neonvaloja.Ainoat Mayang Sarin alueella olevat kaupat ovat Polo-paitakauppa ja Minimarket.Päärakennuksessa lisäksi vastaanoton lisäksi ravintola, jossa söimme aamiaisen ja pari kertaa illallisen.Muutaman sadan metrin päässä romanttinen Thai-ravintola sekä Kelong-ravintola( paalujen päälle meren päälle rakennettu). Molemmissa kävimme syömässä ja niitä voi suositella.

Kerran tuli kokeiltua myös jaavalainen hierontahoito alueen spassa. Retkiä alueen ulkopuolelle voi varata, me kävimme Mangrovesuoalueella veneretkellä ja kerran taksilla Tanjung Uban pikkukaupungissa ym. tutustumassa paikalliseen elämään.

Mayang Saria voi lämpimästi suositella rauhallista, romanttista lomaa kaipaaville , ei shoppaajille.Sitä varten on Singapore, jonne menimmekin Bintanilta.

Arvosana hotellille:

Melia Bali

sirpukka    23.02.2009    Sanur Beachin muita vinkkejä    Sanur Beach

Upea paikka, kuin Paratiisi. Voi suositella lapsiperheillekin. Turvallinen, ystävällinen, kaikki toimi. Luxuspaikka.

Tunnelmia Balilta.

eemeli    14.09.2008    Balin muita vinkkejä    Bali

Vierailin Balilla purjehdusmatkani yhteydessä vuonna 2006. Vieras-satama oli Benoa Marina, josta on noin 15 km Kutalle ja hieman enemmän Denpasarin kaupunkiin. Kutan liikenne oli ensinäkemältä kaosmainen, autoja ja mopoja sikin sokin. Autot näyttivät ihme kyllä kolhiutumattomilta. Kaupunki ei ole yhtä siisti kuin edellinen satamamme, Darwin, Australiassa. Eräässä tavaratalossa oli kaikenlaisia taidokkaita käsityönä tehtyjä esineitä, monessa kerroksessa.

Denpasarissa poikkesimme myös eräässä ladukkaammassa kaupassa, jossa myytiin todella upeita hopeakoruja.

Kiertelimme Balila taksilla tutustuen maaseutuun ja samalla saimme käsityksen Balin upeasta käsityötaidosta. Kilometri tolkulla oli tien vierellä käsityöverstaita.

Paikallisten vanha,arvostettu hotelli

Vieras    20.03.2008    Balin hotellit    Bali
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Grand Aston Bali Beach Resort

Rauhallisella paikalla,aivan rannalla.Viihtyisä allasalue,siisti,kaunis puitomainen alue.Miinusta sai homeen haju huoneessa.Tumma puulattia oli jostain kohti rikki.Ensimmäinen kerros,terassi puutarhaan ja näkymä altaalle ja rannalle.Jouduin lisäämään kortisonia kolmen viikon ajan(astma).

Muuten oikein viihtyisä ja kylpylä toimi myös.Ruoka hyvää,iltaisin ohjelmaa.Kaikki toimi muuten hyvin,mutta tuo homeen haju hairitsi.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Indonesiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.