Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Himalajalla

Vaellusta ja lintubongausta Intian Himalajalla

Vieras    23.06.2011    Himalajan aktiviteetit ja harrastukset    Himalaja

Omalla reppureissullani Intiaan huhtikuussa 2011 törmäsin niin moninaisiin ihmisiin ja asioihin, että vieläkin ihmetyttää. Yksi parhaista kokemuksista ehdottomasti oli Nainital Himalajan footheillseillä ja siellä erityisesti kovin pohjoismaalaisen, rauhallisen luonteen omaava luonto-opas Sunil Kumar. Kyseessä on Lonely Planetin Intia-opuksenkin suosittelema paikallinen mies, joka on vaihtanut ekonomin hommat luonnon läheisempiin, oman paikkakunnan turismia edesauttaviin töihin.

Olin miehestä riittävän vaikuttunut, jotta lupasin suositella suomalaisille matkaajille tavalla tai toisella ja tässä sitä nyt teen.

Eli, U.K. tourism registered trekking guide Sunil Kumar

www.birdingpal.org/tours/

[email protected]

Tel. (Intian suunta+) 9411196837

Sunil puhuu kohtuullisen selkeää englantia ja on todellakin rauhallisuudellaan kuin raitis tuulahdus Intia hektisessä pyörinässä. Nainital on pieni, intialaisten suosima kesälomakaupunki vuoristonjärven ympärillä. Järvi valitettavasti (kuten niin moni muukin asia Intiassa) on törkeän saastunut, maisemat ovat silti hieman etäämmältä henkeä salpaavat. Matkaaminen Intiassa on erittäin edullista, junamatka+bussimatka Delhistä Nainitaliin on alle 10 euroa, matka tosin vaatiin reippaasti seikkailuhenkeä.

Kysymyksiin voin vastata omalta osaltani jos vain ehdin osoitteesta [email protected]

Jos mieheen törmäätte niin viekäähän terveisiä Sirpalta Saudi Arabiasta!

Himalajalle vaeltamaan tai lintubongaamaan

Vieras    20.06.2011    Himalajan aktiviteetit ja harrastukset    Himalaja

Tapasin omalla reppureissullani Intian Nainitalissa niin miellyttävän vaellus- ja lintubongausoppaan, että on kyllä muutaman suositus sanan arvoinen!

Oppaan nimi on Sunil Kumar, hän on myös Lonely Planetin Intia oppaassa mainittu vaellusopas sekä U.K. tourism registered trekking guide. Puhuu selkeää englantia ja on luonteeltaan melko,, sanoisinko pohjoismaalaisen rauhallinen (joka Intian reissun hälinässä on todella miellyttävä piirre!)

Yhteystietoja: www.birdingpal.org/tours/ , [email protected] ja vielä puhelin numerokin: (intian suunta) 9411196837.

Nainital on Himalajan foot hillseillä sijaitseva, intialaisten suosima kesäkaupunki. Pienehkö kaupunki on rakennettu vuoristojärven ympärille ja kaupungissa sijaitsee -liekö maailman mutta Intian ainakin- korkeimmalla sijaitseva eläintarha. Vuoristojärvi, kuten valitettavasti suuri osa Intian kaupungeista muutenkin, on saastainen. Vuoriston eittämätön etu on hajujen, metelin ja ihmismassojen puute.

Kysellä voi lisää osoitteesta [email protected] (lupaan vastata jos vain ehdin) ja jos reissuun lähdet Sunilin kanssa niin viehän Sirpalta (Saudi Arabiasta) terveisiä :)

Oletko vieraillut Himalajalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.