Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Nurmeksessa

Vierailu kirkon torniin

Vieras    16.07.2019    Nurmeksen nähtävyydet    Nurmes

Hienot näkymät Nurmeksen keskustan kirkon tornista!! Opas onnistui osoittamaan jopa Kolin huipun sieltä asti. Avoimet ovet kirkontorniin oli ollut ekan kerran vuosikymmeniin kesäkuun 2019 lopussa ja nykyään saa järjesteltyä vierailuja. Ehdottomasti Nurmeksen top 3 nähtävää!

Rauhaisa pieni maaseutukaupunki

Juzzy65    29.08.2013    Nurmeksen nähtävyydet    Nurmes

Tämä itäsuomessa sijaitseva noin 10 000 asukkaan kaupunki on kesäaikaan kaunis paikkakunta. Nähtävyyksiä on lähinnä Bombantalo, puu Nurmes, tiilikirkko ja kyllähän kaupunki muutekin on näkemisen arvoinen. Se sijaitsee kahden järven välisellä harjulla ja jatkuu sitten pohjoiseen Porokylänä, joka on liitetty aikanaan Nurmekseen. Sijaitsee vähän sellaisessa risteyskohdassa Kuopiosta tullessa Pielisen pohjoispäässä, etelästä löytyy itä puolelta Lieksa ja länsipuolelta Juuka ja Koli. Itään mentäessä tulee Kuhmo vastaan. Nurmeksen Saramolta löytyy sitten erämatkailijoille mukavia maisemia kalastukseen, marjastukseen ja metsästykseen.


Oma matka

  • Nurmes
    Lähtö: Kesäkuu 03, 2013
    Paluu: Kesäkuu 03, 2013

Oletko vieraillut Nurmeksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.