Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kayhüden matkakokemukset ja vinkit

Alter Heidkrug

jumppis    02.06.2011    Kayhüden ravintolat ja baarit    Kayhüde

Ajan patinoima vuosisadalta 1600 oleva paikka jossa on asioinut Bismarkista lähtien kuuluisuudet. Siellä viikonloppuisin tuli käytyä kielitaitoa kohentamassa, minkä olin viikolla parakilla kirjasta lukenut.

Ison ja maittavan leivän sai puulautasella, joka tuli saksalaisella oluella huuhdeltua alas.

www.alterheidkrug.de/Ueber_uns/

harrastusmatka puutaloja pystyttämään

jumppis    13.05.2009    Kayhüden muita vinkkejä    Kayhüde

Asuimme yli puoli vuotta parakeissa ja saunoimme Alsterin rantaan rakentamassamme korsusaunassa harva se ilta. Viikonlopulla kävimme tyhjentämässä tilipussin Reeperbahnilla ja todistimme the Beatles yhtyeen pääsyn maailmanmaineeseen Zillertahlissa. Irvin ja Veksi ovat olleet heidän historiansa mukaan myös siellä silloin. Vahinko ettei tavattu miehiä. Mutta eipä meidän porukka laulumiehillä olisi mitään tehnytkään. Silloin kun tulee rakentaja raju heikkohermoisila menee taju. Jätimme jälkeemme 33 suomalaista puutaloa. Kävin ohikulkumatkalla 1985 katsomassa enkä meinannut löytää, kun pellolle mihin talot tulivat oli kasvanut metsä myös talojen lomaan. Sellainen matkakokemus se oli että joka asiasta ei viitsi narista.

PS Eläkettä joku vuosi sitten hakiessani KELA toimitti tositteen eläkkeen kertymästä ja indeksillä korjattuna se oli työhistoriani paras keikka. Tosin eläkettä siitä ei heru koska se oli ansaittu alle 23 vuotiaana. Että sosialisoikaa lisää vallanpitäjät.

Oletko vieraillut Kayhüdessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.