Ohridin matkakokemukset ja vinkit

Yksi kauneimpia lomakohteita!

Vieras    18.07.2023    Ohridin muita vinkkejä    Ohrid

Makedonia lomakohteena aiheutti hämmennystä tutuissa, mutta olemme aina pitäneet kohteista joissa ei kukaan huuda Terve,terve! Ja Makedonia oli juuri sellainen. Skopje on omassa hulluudessaan kaunis kaupunki. Siis jos tykkää patsaista ja suihkulähteistä. Mutta viikko siellä on liian pitkä aika. Siksi vuokrasimme auton ja ajoimme Ohridiin. Mielettömät maisemat serpentiini teillä! Liikenne on omanlaisensa, mutta kaikki meni lopulta oikein hyvin. Ohridiin näyttää olevan rakenteilla moottoritie Skopjesta, mikä on kehitystä, mutta ei pakosti hyvää. Ohridi itsessään on aivan mielettömän kaunis, herkullista ruokaa, ystävällisiä ihmisiä, paljon aurinkoa ja bonuksena Ohridin viinimessut oli lomamme aikana. Toivottavasti rakenteilla oleva massaturismi ei pilaa kohdetta! Suuri suositus!!

Siisti hotelli vanhassa kaupungissa

Vieras    07.09.2019    Ohridin hotellit    Ohrid
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2019 | Hotelli: Villa Sofija

Ohrid uutena kohteena yllätti positiivisesti todella isosti!

Jos tykkää aamulenkkeilystä, suosittelen niemen kärjen kirkon ympärillä olevia kivisiä polkuja ja vanhan kaupungin pikkukatuja. Villa Sofijaa voi suositella hyvällä omallatunnolla. n. 70€/yö joten ei halvimmasta päästä,mutta sijainti, siisteys ja Vladimirin (omistaja) ystävällisyys ja palvelualttius olivat rahan arvoisia. Ei aamiaista, mutta parin minuutin kävelymatkan päässä järven rannalla edullisista aamiaispaikkoja

Balkanin helmi = Ohrid

Arvosana hotellille:

Excellent location,helpful staff and very clean

Vieras    16.08.2015    Ohridin hotellit    Ohrid
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: ALEKSANDRIJA HOTEL

I would highly recommend everyone to stay at this hotel..

Arvosana hotellille:

Ohridin helmet

tanneli    24.08.2011    Ohridin ostokset    Ohrid

Hyvä tuliainen on Ohridin helmet, joita tehdään tällä alueella. Valmistustapa kulkee perintönä ja on yhden suvun hallussa. Helmien pinta on kauniin hohtava ja hinta suhteessa viljeltyihin helmiin on edullinen. Helmien materiaali on jonkinlainen kalansuomumassa.

Hyvä paikka vaellukseen

tanneli    23.08.2011    Ohridin aktiviteetit ja harrastukset    Ohrid

Ohridin kaupunkia ympäröivillä vuorilla erinomaisia vaellusreittejä, myös mountain bike-reittejä. Reitit hyvin merkittyjä, eri vaativuusasteisia reittejä mahtavassa Galicican kansallipuistossa.

Kirkkojen kaupunki

tanneli    23.08.2011    Ohridin nähtävyydet    Ohrid

Ohridin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde, viehättävä kaupunki syvän järven rannalla. Kirkoista, freskoista ja seinämaalauksista kiinnostuneelle oivallinen kohde. Kirkkoja löytyy paljon, periaatteessa jokaiselle vuoden päivälle oma kirkko tutustuttavaksi.

Viehättävä apartment Stefand

tanneli    23.08.2011    Ohridin hotellit    Ohrid
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Apartment Stefand

Kiva huoneisto keskeisellä paikalla Ohridissa, keskustaan vain 5-10 minuutin kävelymatka. Isäntäperheellä vuokrattavana kolme huoneistoa. Isäntäperhe äärettömän avulias, huoneistot siistejä, siivous joka toinen päivä. Lähistöllä kauppoja, leipomoita, hyviä ruokakapaikkoja. Ohrid oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa Aurinkomatkojen ohjelmassa, ja hotellien rinnalla vaihtoehtona oli tämä Stefand apartment, joka oli erittäin onnistunut valinta majapaikaksi.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Ohridissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.